9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ravno sem gledala eno oddajo, pa me res zanima, kako bi se to videlo v astrološki karti. Gre za eno družino, ki jo kažejo na TLC ali nekaj takega, kjer greza 4 žene. Mogoče bi jim pisali za podatke?
Quote from: Tea on September 19, 2015, 07:03:40 AMRavno sem gledala eno oddajo, pa me res zanima, kako bi se to videlo v astrološki karti. Gre za eno družino, ki jo kažejo na TLC ali nekaj takega, kjer greza 4 žene. Mogoče bi jim pisali za podatke?Ne razumem dobro? Je vprašanje, če se poligamija vidi v karti? In komu bi pisali za podatke?
Quote from: sanjalka on September 21, 2015, 10:08:21 AMQuote from: Tea on September 19, 2015, 07:03:40 AMRavno sem gledala eno oddajo, pa me res zanima, kako bi se to videlo v astrološki karti. Gre za eno družino, ki jo kažejo na TLC ali nekaj takega, kjer greza 4 žene. Mogoče bi jim pisali za podatke?Ne razumem dobro? Je vprašanje, če se poligamija vidi v karti? In komu bi pisali za podatke?ja
Pa res, danes sem doma in pred kratkim na novo odkrila TLC program...gledam, pa vidim družino s 4 ženami...auchhhhhh Saj še imajo kar izkušnje v življenju ja, človek se mora še toliko bolj prilagajat izzivom življenja.
Ah Slavi, te so več ali manj skoz noseče, potem pa ko prideš v meno, pa prav pride, da imaš kakšen dan počitnice
Od kod to izvira?Strah pred pomanjkanjem žensk?