Author Topic: planet ki bo potrjen leta 2010  (Read 10560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bluemoon

• Trenutno v uvajanju
  • *
planet ki bo potrjen leta 2010
« on: July 28, 2008, 10:59:59 PM »
živ! jast sem sicer nov pa mlad ampak zanimanje zato pa imam po internetu sem srfal ter malo raziskoval ta tako rekoći planet modra luna ki o njem krožijo govorice imam sliko pravijo da je na njem zelo vnetljivo da je 10x bolj možnosti za požar kot na zemlji pa da je polno metana da so različne rastline ter živali pa da //to je raziskava kot sem prej omenil potrjeno bo 2010// so tam 5x večji kiti KI LETIJO na njih pa prežijo plenilci da če bi se tam življenje razvilo naprej bi nas inteligenca dosegla samo mogoče se je tam naseliti ker so pogoji za življenje //voda(H2O), kisik(O2) samo gostota zraka ter gravitacija je 5x večja tako da bomo vidl evo slike prihajajo:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: planet ki bo potrjen leta 2010
« Reply #1 on: July 28, 2008, 11:07:18 PM »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bluemoon

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #2 on: July 28, 2008, 11:18:15 PM »
PAGODA TREE

BALLOON PLANT

KITE

SKYWHALE

STALKER

GULPHOG

MUDPOD

STINGER FAN

The gulphog detects prey with its tusks

Offline bluemoon

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: July 28, 2008, 11:19:45 PM »
hvala sem se potrudil da so slike dobre :D

Offline nasjtniški modrec

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #4 on: February 16, 2009, 10:58:21 PM »
MORTE GLEDAT TUD NA TO, DA LAHKO NEKO ZUNAJZEMELJKO ŽIVLJENJE POTREBUJE POPOLNOMA DRUGAČNE POGOJE
KAJ ČE MOGOČE DIHA DUŠIK AL PA VODIK. LHK DA SPLOH NE DIHA. KR KO DELAJO  TAKE SLIKE VEDNO VSE PRIMERJAJO Z ZEMELJSKIM. MORDA RES TK ZGLEDA, SM TO NE POMEN, DA SE PODOBNO PREHRANJUJE, DIHA, RAZMNOŽUJE....
:)

UPRAŠANJE JE INTELIGENCA

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: August 14, 2009, 04:32:29 AM »
živ! jast sem sicer nov pa mlad ampak zanimanje zato pa imam po internetu sem srfal ter malo raziskoval ta tako rekoći planet modra luna ki o njem krožijo govorice imam sliko pravijo da je na njem zelo vnetljivo da je 10x bolj možnosti za požar kot na zemlji pa da je polno metana da so različne rastline ter živali pa da //to je raziskava kot sem prej omenil potrjeno bo 2010// so tam 5x večji kiti KI LETIJO na njih pa prežijo plenilci da če bi se tam življenje razvilo naprej bi nas inteligenca dosegla samo mogoče se je tam naseliti ker so pogoji za življenje //voda(H2O), kisik(O2) samo gostota zraka ter gravitacija je 5x večja tako da bomo vidl evo slike prihajajo:

Bluemoon.  2010 se s hitrostjo približuje in nobenega glasu ni slišati o tem.  Po moje gre pa za nateg. Kaj misliš??

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #6 on: August 14, 2009, 06:59:14 PM »

Ta je pa zagotovo Vodar.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #7 on: August 14, 2009, 07:00:22 PM »
MORTE GLEDAT TUD NA TO, DA LAHKO NEKO ZUNAJZEMELJKO ŽIVLJENJE POTREBUJE POPOLNOMA DRUGAČNE POGOJE
KAJ ČE MOGOČE DIHA DUŠIK AL PA VODIK. LHK DA SPLOH NE DIHA. KR KO DELAJO  TAKE SLIKE VEDNO VSE PRIMERJAJO Z ZEMELJSKIM. MORDA RES TK ZGLEDA, SM TO NE POMEN, DA SE PODOBNO PREHRANJUJE, DIHA, RAZMNOŽUJE....
:)

UPRAŠANJE JE INTELIGENCA

Ta je pa njegov prijatelj/Bluemoon, ali pa celo on sam.  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #8 on: August 14, 2009, 07:01:24 PM »
Ampak smesne tele slike  :D je popestrilo dan.  ;D
Hvala
 ang:

Offline bbslo

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: October 02, 2010, 08:45:18 PM »
kaj niso pravkar potrdili novega planeta z možnostjo obstoja? američani? uff...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #10 on: October 02, 2010, 08:47:12 PM »
Nekaj so pa res našli. En planet, ki ni daleć od Zemlje, lahko se gor živi, skratka vsi pogoji za to so. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #11 on: October 02, 2010, 09:00:14 PM »
Bluemoon gleda Discovery oz National Geographic :)
Slike so iz oddaje o fiktivnih planetih, kjer bi se lahko razvile take oblike življenja.