Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iv! jast sem sicer nov pa mlad ampak zanimanje zato pa imam po internetu sem srfal ter malo raziskoval ta tako rekoći planet modra luna ki o njem kroijo govorice imam sliko pravijo da je na njem zelo vnetljivo da je 10x bolj monosti za poar kot na zemlji pa da je polno metana da so različne rastline ter ivali pa da //to je raziskava kot sem prej omenil potrjeno bo 2010// so tam 5x večji kiti KI LETIJO na njih pa preijo plenilci da če bi se tam ivljenje razvilo naprej bi nas inteligenca dosegla samo mogoče se je tam naseliti ker so pogoji za ivljenje //voda(H2O), kisik(O2) samo gostota zraka ter gravitacija je 5x večja tako da bomo vidl evo slike prihajajo:
živ! jast sem sicer nov pa mlad ampak zanimanje zato pa imam po internetu sem srfal ter malo raziskoval ta tako rekoći planet modra luna ki o njem krožijo govorice imam sliko pravijo da je na njem zelo vnetljivo da je 10x bolj možnosti za požar kot na zemlji pa da je polno metana da so različne rastline ter živali pa da //to je raziskava kot sem prej omenil potrjeno bo 2010// so tam 5x večji kiti KI LETIJO na njih pa prežijo plenilci da če bi se tam življenje razvilo naprej bi nas inteligenca dosegla samo mogoče se je tam naseliti ker so pogoji za življenje //voda(H2O), kisik(O2) samo gostota zraka ter gravitacija je 5x večja tako da bomo vidl evo slike prihajajo:
MORTE GLEDAT TUD NA TO, DA LAHKO NEKO ZUNAJZEMELJKO ŽIVLJENJE POTREBUJE POPOLNOMA DRUGAČNE POGOJEKAJ ČE MOGOČE DIHA DUŠIK AL PA VODIK. LHK DA SPLOH NE DIHA. KR KO DELAJO TAKE SLIKE VEDNO VSE PRIMERJAJO Z ZEMELJSKIM. MORDA RES TK ZGLEDA, SM TO NE POMEN, DA SE PODOBNO PREHRANJUJE, DIHA, RAZMNOŽUJE.... UPRAŠANJE JE INTELIGENCA