Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti  (Read 52699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
« Reply #45 on: November 13, 2015, 10:19:08 AM »
Dobro da sem sele zdaj ugotovila, da sem naslednje leto nacrtovala operacijo v cudnem obdobju. Bolje, da prestavim :/
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #46 on: November 23, 2015, 07:09:49 PM »
:o  A naj bom vesela, ker se solarni mrk v marcu izvrši točno na mojem N  :So ?
Hmm,  :So vladar 7.hiše, v 1.hiši ?
Nekaj bo pa že. Solarni mrk na  :So  se pa ne zgodi ravno vsako leto, sploh se ne spovnem, da sem  že kakšenga doživela ? Saj spremembe so potrebne, posebej kar se partnertsva tiče, da se kaj odpre, ker zdaj se mi zdi, kot da ne živim, ker ni nikogar, ki bi me prevzel, začaral, obsedel......pa še  :PL me jebe iz vseh strani....

Ja, te ponavljajoče zgodbe. Včasih je že dolgočasno, ker ne moreš iz svojih okvirjev, no saj se človek premakne, spremeni, ampak bistvo pa ostane isto....

Fajn, da ni v 2016 R :Ve.
R :Ma se pa obrne v moji 10.hiši, blizu MC in potuje nazaj v 9.hišo....

moja hči je imela lani sončlni mrk na njenem n soncu, spremenila celo svoje življenje...
zamenjala fanta, zamenjala faks, vzpostavila nazajnodnos z očetom, šla na terapijo, jo uspešno zaključila in sedaj je na vrsti še selitev od doma, ker ima vsega adosti...
skratka vse spremembe so bile za njo na bolje, je pa res, da je morala uporabiti precej poguma, odločnosti, jo prav občudujem kaj vse je zmogla v tem letu, ponosna nanjo :-*

Fino, da si to napisala Sanjalka.  Si je vredno zapomniti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #47 on: November 23, 2015, 07:16:01 PM »
Marec
9.3. solarni mrk na 18 Rib
23.3. pa lunarni mrk na 3 Tehtnice

Tole me nič ne veseli, ker v teh Ribah imam že od rojstva ponesrečenga Saturna v osmi hiši. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #48 on: November 23, 2015, 07:58:09 PM »
Jaz sem imela letos soncni mrk na n Soncu...ni bilo nic pretresljivega...nekaj ljudi odslo..prisli novi...dobila zagon za telovadbo...drugo pa se spreminja lepo pocasi sproti...res pa je, da sem na spremembe pripravljena in se jim ne upiram, ko pridejo...ce je treba, je treba  ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #49 on: November 23, 2015, 08:35:58 PM »
Jaz sem imela letos soncni mrk na n Soncu...ni bilo nic pretresljivega...nekaj ljudi odslo..prisli novi...dobila zagon za telovadbo...drugo pa se spreminja lepo pocasi sproti...res pa je, da sem na spremembe pripravljena in se jim ne upiram, ko pridejo...ce je treba, je treba  ;)

Soncni mrk je bil na tvojem n soncu 13.9., pocakaj, da bo leto na okrog
Vpliv soncnega mrka je 1 leto... Spremembe se lahko zgodijo se po letu dni, ce so posledica sprememb iz tega obdobja... Tudi moja hci ni naredila sprememb v 1 mesecu, korenite spremembe so se zacele po 4-ih mesecih in potem se vse do naslednjega roj. dne oz se malo cez (2-3 mesece cez)
Poglej kje ga imas, v kateri hisi, znamenje in aspekte. Kot vem si devica in ze telovadna je pokazatelj bolj zdravega nacina zivljenja..(devica)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #50 on: November 23, 2015, 08:43:21 PM »
Imas ga v 7. Hisi in prav tako je njegov vladar v 7. Hisi, da se ne zaljubis v kaksnega zdravnika:-)
Lahko bos pa ti bolj pomagala drugim kot tvoje poslanstvo, biti zdraviteljica za druge... Vkljuci se merkurja in marsa vse v 7. Hisi in dobis zgodbo...masaze, uciteljica za zdravo prehrano, uciteljica za zdrav nacin zivljenja ali pa bos ti kaj vec sama zase naredila na tem podrocju in ja telovadba glede na sonce mars je definitivno dobra sprememba, ki lahko prinese pozitivne rezultate za tvoj razvij osebnosti...ni vse v duhovnosti, je treba tudi migati ;)
Imam zdaj slabo vest, sem se kar polenila... ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: November 23, 2015, 09:12:06 PM »
Mrk bolj deluje na osebne planete a ne? Kako se kaze kej na saturnu/jupitru? Mi letos lunin pade tja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #52 on: November 23, 2015, 09:13:58 PM »
Hvala Sanjalka  :-*  Vse to ze pocnem...malo bolj konkretno zdaj tudi na sebi...prej sem se vec posvecala samo drugim  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #53 on: November 23, 2015, 09:28:05 PM »
Uf sem jezna, sem ze ful napisala Nena tebi v odgovor in se mi je spraznil ipad in je vse zbrisalo >:D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #54 on: November 23, 2015, 09:31:31 PM »
Sment no...  >:(
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #55 on: November 23, 2015, 09:35:11 PM »
Ja, mah, pisem po nareku, besede kar letijo ven iz mene...in potem vse zbrise.... Ma kdo se dela norca no ;D ;D ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #56 on: November 24, 2015, 05:59:26 AM »
To se tudi meni velikokrat zgodi

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #57 on: November 24, 2015, 10:38:43 AM »
Kaj pa lunin mrk na Soncu?
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: November 24, 2015, 11:10:38 AM »
Nena, sonce v devici v 7. hiši-delati manjša dela za druge, biti uslužna, delati drobnarije, manjša dela, ne biti v ospredju, dela izpopolniti do potankosti...
Tukaj ne gre izključiti drugih, saj za takšno pozicijo je pomembno delati v paru, (poslovno in osebno), saj se preko drugih zrcalimo in to tvoje sonce potrebuje...ne prepustiti drugim, da živijo tvoje sonce, kar pomeni, ne prepustiti drugim, da naredijo kar moraš narediti sama, delati iz srca za druge, ob tem doživljati zadovoljstvo, srečo...devica je mojstrica v tem, da neko delo izpopolni do potankosti, da je natančna, to so tisti mojstri, ki jih danes manjka...
paziti, da se ne podrediš in ne delaš nekaj zato, da ugajaš, da strežeš drugim in se ob tem počutiš podrejeno, izkoriščano...pomembno je, da počneš nekaj z drugim in za drugega in se ob tem počutiš izpolnjeno, kreativno, da delaš iz srca...
v to je potrebno vlagati energijo, voljo, odločnost (sonce konj.mars), lahko tudi pišeš kaj za druge oz. se pogovarjaš z drugimi, deliš informacije z drugimi (vladar merkur je tudi v 7. hiši)
no, pri sončnem mrku bo mrknilo vse kar za razvoj tvojega sonca ni več potrebno....
upam, da ti je zgoraj opisano kaj v pomoč kje lahko bolj polno živiš samo sebe, kje lahko še osebnostno rasteš, kje se lahko še bolj individuiraš...
in kaj lahko opustiš, kaj ti ne služi več oz kaj ni dobro, kaj te ovira na tej poti osebnsotnega razvoja, to (sončni mrk) je čas in priložnost, da vse to opustiš...
za to je potrebno srce in pogum, se pravi delovati iz srca (sonce)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #59 on: November 24, 2015, 11:16:40 AM »
Mrk bolj deluje na osebne planete a ne? Kako se kaze kej na saturnu/jupitru? Mi letos lunin pade tja.

Lunin mrk

Sep 28, 2015 ob 02:48:17  Oven 4°40

a tega si mislila?
ne bo tako močno, saj ni eksakten..
drugače pa sta pri tebi jupiter in saturn vladarja 7 in 8 hiše,stojita pa v 5. hiši...
hm, ne vem, da ne bo kakšen nov dojenček....(lahko je to tudi kakšen novo rojeni projekt povezan s partnerstvom)