Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti  (Read 52516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
« Reply #60 on: November 24, 2015, 11:20:09 AM »
Mrk bolj deluje na osebne planete a ne? Kako se kaze kej na saturnu/jupitru? Mi letos lunin pade tja.

Lunin mrk

Sep 28, 2015 ob 02:48:17  Oven 4°40

a tega si mislila?
ne bo tako močno, saj ni eksakten..
drugače pa sta pri tebi jupiter in saturn vladarja 7 in 8 hiše,stojita pa v 5. hiši...
hm, ne vem, da ne bo kakšen nov dojenček....(lahko je to tudi kakšen novo rojeni projekt povezan s partnerstvom)

ne tega sem mislila 23.3. pa lunarni mrk na 3 Tehtnice

DOJENČKA NE BO :D je pa res da sem razmišljala o sterilizaciji drugo leto, mogoče je to to :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #61 on: November 24, 2015, 11:26:33 AM »
Nena, sonce v devici v 7. hiši-delati manjša dela za druge, biti uslužna, delati drobnarije, manjša dela, ne biti v ospredju, dela izpopolniti do potankosti...
Tukaj ne gre izključiti drugih, saj za takšno pozicijo je pomembno delati v paru, (poslovno in osebno), saj se preko drugih zrcalimo in to tvoje sonce potrebuje...ne prepustiti drugim, da živijo tvoje sonce, kar pomeni, ne prepustiti drugim, da naredijo kar moraš narediti sama, delati iz srca za druge, ob tem doživljati zadovoljstvo, srečo...devica je mojstrica v tem, da neko delo izpopolni do potankosti, da je natančna, to so tisti mojstri, ki jih danes manjka...
paziti, da se ne podrediš in ne delaš nekaj zato, da ugajaš, da strežeš drugim in se ob tem počutiš podrejeno, izkoriščano...pomembno je, da počneš nekaj z drugim in za drugega in se ob tem počutiš izpolnjeno, kreativno, da delaš iz srca...
v to je potrebno vlagati energijo, voljo, odločnost (sonce konj.mars), lahko tudi pišeš kaj za druge oz. se pogovarjaš z drugimi, deliš informacije z drugimi (vladar merkur je tudi v 7. hiši)
no, pri sončnem mrku bo mrknilo vse kar za razvoj tvojega sonca ni več potrebno....
upam, da ti je zgoraj opisano kaj v pomoč kje lahko bolj polno živiš samo sebe, kje lahko še osebnostno rasteš, kje se lahko še bolj individuiraš...
in kaj lahko opustiš, kaj ti ne služi več oz kaj ni dobro, kaj te ovira na tej poti osebnsotnega razvoja, to (sončni mrk) je čas in priložnost, da vse to opustiš...
za to je potrebno srce in pogum, se pravi delovati iz srca (sonce)

Hvala Sanjalka...rabim še parkrat prebrat, da se usede in res začutim...zaenkrat se je pojavilo malo razburkanja v meni...se je odprlo več stvari, ki rabijo se nekako spravit v meni razumljivo celoto.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #62 on: November 24, 2015, 11:33:57 AM »
Kaj pa lunin mrk na Soncu?

vpliv luninega mrka je krajši (cca pol leta) in deluje bolj na čustveni bazi, na spremembi čustvenega doživljanja...
pri sončnem mrku gre za spremembo na kakšen način živimo svoje sonce, kako ga aktivno uresničujemo, kako smo kreativni...
pri luninem mrku gre bolj za mrk na čustvenem področju, tukaj gre za nezavedne vsebine (ženski princip), pri luninem mrku si sonce in luna stojita nasproti, kar pomeni, da se lahko ugledamo v partnerju (tako osebnem kot poslovnem, gre bolj za očetovski princip), in vidimo pač kar vidimo, in to je obdobje, kjer lahko del neke čustvene navlake v odnosu do našega sonca spustimo, opustimo, pustimo da umre,da mrkne, ker nam ta način čustvovanja ne služi več...
bolj kot se upiramo, bolj lahko boli, tukaj namreč ne gre toliko za aktivno delovanje s srcem,s  pogumom, (tukaj ne gre za to, da mrkne aktivni princip delovanja sonca),  gre bolj za žensko, čustveno, nezavedno delovanje...nekaj se spremeni na čustvenem doživljanju v odnosu do sonca...
hm, ne vem, a sem sploh napisala dovolj razumljivo ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #63 on: November 24, 2015, 11:36:28 AM »
Nena, sonce v devici v 7. hiši-delati manjša dela za druge, biti uslužna, delati drobnarije, manjša dela, ne biti v ospredju, dela izpopolniti do potankosti...
Tukaj ne gre izključiti drugih, saj za takšno pozicijo je pomembno delati v paru, (poslovno in osebno), saj se preko drugih zrcalimo in to tvoje sonce potrebuje...ne prepustiti drugim, da živijo tvoje sonce, kar pomeni, ne prepustiti drugim, da naredijo kar moraš narediti sama, delati iz srca za druge, ob tem doživljati zadovoljstvo, srečo...devica je mojstrica v tem, da neko delo izpopolni do potankosti, da je natančna, to so tisti mojstri, ki jih danes manjka...
paziti, da se ne podrediš in ne delaš nekaj zato, da ugajaš, da strežeš drugim in se ob tem počutiš podrejeno, izkoriščano...pomembno je, da počneš nekaj z drugim in za drugega in se ob tem počutiš izpolnjeno, kreativno, da delaš iz srca...
v to je potrebno vlagati energijo, voljo, odločnost (sonce konj.mars), lahko tudi pišeš kaj za druge oz. se pogovarjaš z drugimi, deliš informacije z drugimi (vladar merkur je tudi v 7. hiši)
no, pri sončnem mrku bo mrknilo vse kar za razvoj tvojega sonca ni več potrebno....
upam, da ti je zgoraj opisano kaj v pomoč kje lahko bolj polno živiš samo sebe, kje lahko še osebnostno rasteš, kje se lahko še bolj individuiraš...
in kaj lahko opustiš, kaj ti ne služi več oz kaj ni dobro, kaj te ovira na tej poti osebnsotnega razvoja, to (sončni mrk) je čas in priložnost, da vse to opustiš...
za to je potrebno srce in pogum, se pravi delovati iz srca (sonce)

Hvala Sanjalka...rabim še parkrat prebrat, da se usede in res začutim...zaenkrat se je pojavilo malo razburkanja v meni...se je odprlo več stvari, ki rabijo se nekako spravit v meni razumljivo celoto.

če rabiš še kaj vprašati, vprašaj...devica rabi vedeti vse podrobnosti in malenkosti... ne smeš se zadovoljiti, če ti vse podrobnosti niso znane ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: November 24, 2015, 11:42:18 AM »
Mrk bolj deluje na osebne planete a ne? Kako se kaze kej na saturnu/jupitru? Mi letos lunin pade tja.

Lunin mrk

Sep 28, 2015 ob 02:48:17  Oven 4°40

a tega si mislila?
ne bo tako močno, saj ni eksakten..
drugače pa sta pri tebi jupiter in saturn vladarja 7 in 8 hiše,stojita pa v 5. hiši...
hm, ne vem, da ne bo kakšen nov dojenček....(lahko je to tudi kakšen novo rojeni projekt povezan s partnerstvom)

ne tega sem mislila 23.3. pa lunarni mrk na 3 Tehtnice

DOJENČKA NE BO :D je pa res da sem razmišljala o sterilizaciji drugo leto, mogoče je to to :D

aha, drugo leto ti pade tja ;)
ja, tudi sterilizacija bi bila lahko, saj potem nikoli več ne boš mogla imeti novih otrok, se pravi se tukaj definitivno nekaj spremeni, kar spremeni potem lahko tudi tvoje čustveno doživljanje in odnos do seksa...mrk ti pade točno na saturna, ki je vladar tvoje 8. hiše ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: November 24, 2015, 11:44:19 AM »
ja drugo leto, ma jaz to štejem že kot letos haha.

ja, sterilizacijo čakam že par let, moraš biti magičnih 35. Sicer se bom izognila retro marsu, takrat se res ne grem operirat, bom zadevo opravila konec leta.

Čeprav Taju pa pade direkt na sonce v tretji hiši. Umi pa na luno v 5-ti hiši ta isti mrk. Tako da bomo videli kaj bo, mrkasti bomo vsi točno na isti dan :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: November 24, 2015, 01:05:47 PM »
Kako si lahko razlagam, če solarni mrk pade na natalni  :ki?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #67 on: November 24, 2015, 01:16:18 PM »
Kaj pa lunin mrk na Soncu?

vpliv luninega mrka je krajši (cca pol leta) in deluje bolj na čustveni bazi, na spremembi čustvenega doživljanja...
pri sončnem mrku gre za spremembo na kakšen način živimo svoje sonce, kako ga aktivno uresničujemo, kako smo kreativni...
pri luninem mrku gre bolj za mrk na čustvenem področju, tukaj gre za nezavedne vsebine (ženski princip), pri luninem mrku si sonce in luna stojita nasproti, kar pomeni, da se lahko ugledamo v partnerju (tako osebnem kot poslovnem, gre bolj za očetovski princip), in vidimo pač kar vidimo, in to je obdobje, kjer lahko del neke čustvene navlake v odnosu do našega sonca spustimo, opustimo, pustimo da umre,da mrkne, ker nam ta način čustvovanja ne služi več...
bolj kot se upiramo, bolj lahko boli, tukaj namreč ne gre toliko za aktivno delovanje s srcem,s  pogumom, (tukaj ne gre za to, da mrkne aktivni princip delovanja sonca),  gre bolj za žensko, čustveno, nezavedno delovanje...nekaj se spremeni na čustvenem doživljanju v odnosu do sonca...
hm, ne vem, a sem sploh napisala dovolj razumljivo ::)

Ja, si napisala dovolj razumljivo, vsaj zame. Imam ga naslednje leto na soncu, zato sem vprašala. Bom pozneje, ko imam več časa, napisala več.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #68 on: November 24, 2015, 01:36:29 PM »

kateri mrk si to gledala?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #69 on: November 24, 2015, 01:43:31 PM »
mogoče še bistveno pri mrkih, da se nekaj na novo rodi, mora staro umreti in to je tisti čas, ko staro umira...navadno se nam prvi trenutek zdi, da je vse grozno, da nič ne bo več tako kot je bilo in res je to, nič ni več tako kot je bilo...ampak kar naenkrat nastane prazen prostor, ki daje priložnost, da se rodi nekaj novega...dobro pa je vedeti zakaj je staro umrlo in kaj smo se od tega naučili, kaj smo spremenili...drugače bomo spet dobili isto "darilo", samo v drugi škatli z drugo mašnjo ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #70 on: November 24, 2015, 02:31:51 PM »
mogoče še bistveno pri mrkih, da se nekaj na novo rodi, mora staro umreti in to je tisti čas, ko staro umira...navadno se nam prvi trenutek zdi, da je vse grozno, da nič ne bo več tako kot je bilo in res je to, nič ni več tako kot je bilo...ampak kar naenkrat nastane prazen prostor, ki daje priložnost, da se rodi nekaj novega...dobro pa je vedeti zakaj je staro umrlo in kaj smo se od tega naučili, kaj smo spremenili...drugače bomo spet dobili isto "darilo", samo v drugi škatli z drugo mašnjo ;)

Verjetno je to edina tolažilnost ki prihaja z mrkom, Sanjalka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: November 24, 2015, 05:34:13 PM »

kateri mrk si to gledala?

Solarnega 9.3.
Sicer ne pri meni.
Oseba ima cel stelij povezan s Kironom v 4.hiši in vpet v t-kvadrat, vpeta sta tako Sonce kot Luna.
Solarni mrk pa pade direkt na Kirona.
« Last Edit: November 24, 2015, 05:36:11 PM by Pika »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: November 24, 2015, 09:14:03 PM »
No ravnokar sem pa ugotovila, da taisti mrk pade natančno na mojega Kirona v solarni karti.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #73 on: January 06, 2016, 01:36:19 PM »
Tole sem srečala pri prebiranju enovic, upam, da paše semle.
http://svet24.si/clanek/zanimivosti/verjamem/568cf123bff11/kaj-nas-caka

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #74 on: January 08, 2016, 08:32:13 AM »
Preljubi :Sa je prišel v  :op z mojim natalnim  :ki.

Lepo prosim, če lahko kdo pokomentira, kaj mi lahko ta tranzit prinese, mogoče deli kakšno izkušnjo. Berem grozljive stvari.  :blank: :-X :'(
9ZK 656