Author Topic: Kartometanje za 2016  (Read 10735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Kartometanje za 2016
« Reply #45 on: January 03, 2016, 06:05:21 PM »
Gledam, pa mislim, da mi je uspelo vsem nametat... Če sem koga falila ni bilo namenoma, naj me opomne pliz.  :-*

Najlepše možno leto vsem želim. Tako pravo, najboljnajboljšejše, top, veselo, srečno, iskrivo in nagajivo ;) :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #46 on: January 03, 2016, 06:11:51 PM »
Tejka, se priporočam :-*

Veš da z veseljem :) :-* :-* :-*

Tarot: leto kraljice palic :) Obilje, toplina, živahnost, odločnost.

Vibre ponavljajo za Tio: Clear the path/počisti pot. Energija težko pride do tebe, če je pot "zabasana". Čas je da počistiš pot energiji. Popucaj tako mentalno kot tudi fizično. Od stanovanja, torbice, denarnice, predalov in možganov. Navlako zmeči stran. Kar ti ne koristi naj gre. Torej kanta čas ;D

Samorogci: Vaja. Najboljši način, da postaneš v nečemu res dobra je vaja. Torej vadi in vadi in vadi, dokler ne bo po pričakovanjih ;)

Astro:  :rak. Čustva, intuicija, preteklost, dom, korenine...

:)

Srce moje, najlepša hvala. Veliko resnice je v sporočilih. Hvala iz srca :-*!

Offline bilka

• Mojster
« Reply #47 on: January 03, 2016, 06:15:35 PM »
Tudi jaz se pofočkam. Izbiro karte pa prepuščam tvoji intuiciji :)

Bilka tarot ti za letošnje leto namenja Kočijo. Kontrola, odločnost, zmaga, trdnost, lahko tudi pot.

Vibre: Laugh. Smeh. Večkrat se bo potrebno smejati. Manj resnosti, več smeha. Naredi štost iz težkih trenutkov in izkoristi vsako možnost za smeh.

Samorogci: Thankful. Misli na osebe in stvari za katere si hvaležna.

Astro ti pa za letošnje leto namenjajo znamenje  :Le. Samozavest, ustvarjalnost, vodstvo :)

O Hvala Tejka, da si si vzela zame čas in mi predala tako lepa sporočila!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: January 03, 2016, 06:31:26 PM »
Tejka :-*

Tea zate tarot letos namenja kar 3 letečke :o (no al sem pa jaz štorasta, pa jih vseeno kar napišem):
Vitez mečev: Komunikacija, akcija, mnenja, tudi pričkanje
Kralj palic: Vodja, vizija, čast
Cesarica: Plodnost, ženstvenost, lepota, narava, obilje

Vibre: Talk shop. Zavedaš se svoje intuicije in moči. Govori o njih. Deli svoje izkušnje, govori o svojih dosežkih.

Samorogci pa ti povejo: Najboljši prijatelji. Pravi prijatelji držijo skupaj/ostanejo, ne glede na vse :)

Astro karte ti pa namenjajo 12. hišo in  :rak

hvala draga   :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #49 on: January 03, 2016, 06:49:42 PM »
Tudi jaz, Tejka. :-*
Kaj me čaka v letu 2016? Izbiro, iz katerega kupčka,  prepuščam tebi.

Cvetkica naša  :-* kupčki pravijo takole:

Tarot je vrgel ven kar dve. 3 in 4 diske. Prva govori o skupinskem delu, zadovoljitvi oziroma nekem dosežku in učenju. Druga pa o kontroli, stabilnosti, varnosti, lastnini in konzervativnosti.

Vibre enako kot Jane. Torej kopiram: Let go/Spusti. Če na kratko povzamem knjigico: včasih je največja moč v odhodu iz situacije. To je eden izmed tistih trenutkov, ko situacija kliče po izpustitvi, umiku, "backing off", in odhodu. Z odhodom zaščitiš sebe in vpletene pred še večjo frustracijo in dvoliš vesolju, da deluje iz ozadja in prinese harmonijo vsem vpletenim. Premakni se naprej, zaupaj.

Samorogci: Imagine. Predstavljaj si: Kaj bi videla, čutila, mislila oziroma kako bi razmišljala, če bi se ti želja uresničila?

Astro: tretja hiša. Zamisli, ideje, razmišljanje, sosedje, bratje in sestre... No pa saj veš kaj vse paše v tretjo hišo :) :-*
Tejka, mučos gracijas. Za astro, 3H, mi že tranziti to govorijo. Bolj mi je pritisk narasel pri Vibrah in sporočilu Let go. ??!!
« Last Edit: January 03, 2016, 06:51:31 PM by cvetka »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #50 on: January 03, 2016, 06:57:48 PM »
Tudi jaz, Tejka. :-*
Kaj me čaka v letu 2016? Izbiro, iz katerega kupčka,  prepuščam tebi.

Cvetkica naša  :-* kupčki pravijo takole:

Tarot je vrgel ven kar dve. 3 in 4 diske. Prva govori o skupinskem delu, zadovoljitvi oziroma nekem dosežku in učenju. Druga pa o kontroli, stabilnosti, varnosti, lastnini in konzervativnosti.

Vibre enako kot Jane. Torej kopiram: Let go/Spusti. Če na kratko povzamem knjigico: včasih je največja moč v odhodu iz situacije. To je eden izmed tistih trenutkov, ko situacija kliče po izpustitvi, umiku, "backing off", in odhodu. Z odhodom zaščitiš sebe in vpletene pred še večjo frustracijo in dvoliš vesolju, da deluje iz ozadja in prinese harmonijo vsem vpletenim. Premakni se naprej, zaupaj.

Samorogci: Imagine. Predstavljaj si: Kaj bi videla, čutila, mislila oziroma kako bi razmišljala, če bi se ti želja uresničila?

Astro: tretja hiša. Zamisli, ideje, razmišljanje, sosedje, bratje in sestre... No pa saj veš kaj vse paše v tretjo hišo :) :-*
Tejka, mučos gracijas. Za astro, 3H, mi že tranziti to govorijo. Bolj mi je pritisk narasel pri Vibrah in sporočilu Let go. ??!!

Mislim, da je najboljše, če odgovor za katero področje to velja poiščeš v sebi Cvetka :-* :-* :-* Verjamem pa da tako sporočilo lahko dvigne pritisk. Sploh če apliciram sporočilo na tvojo karto, pa kolikor pač poznam dogajanje v tvojem življenju...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #51 on: January 03, 2016, 07:01:00 PM »
Tejka, hvala!!  :-* :) :)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: January 03, 2016, 07:32:31 PM »
Jaz bi tudi. Prosim. Za ljubezen.

Lisa na področju ljubezni ti tarot kaže 2 palici. Karta kot taka pomeni neke plane za bodočnost, napredek, odločitve, odkritja. Nekaj na tem področju se bo absolutno premaknilo.

Vibre pravijo: Sound check. Prisluhni svojemu višjemu jazu, izboljšaj jasnoslušnost. Pa seveda prisluhni tudi okolici, kaj ti sporoča :)

Samorogci pa pravijo: Talk about your feelings. Torej povej prijatelju kako se počutiš, imej odkrite pogovore o svojih občutkih.

Astro se kar malce ponovi: Merkur. Torej potrebno bo komunicrati ;)

Hvala, Tejka. Upam, da se res premakne.  :)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #53 on: January 04, 2016, 08:16:17 AM »
Zanima me kaj mi namenja leto 2016.
Tudi jaz bi kar po eno karto izmed vseh naštetih, če lahko.  ;D
Hvala!  :-*

Azeleja Tarot ti letos obljublja Asa kelihov. Ljubezen, sočutje, kreativnost, močna čustva.

Vibre pravijo: Stay in your own skin. Včasih te lahko empatija do drugih preveč odnese in se preveč vživiš v kožo drugih. Poskusi malo blokirati prevzemanje tujih čustev, sploh negativnih, saj te prevečkrat boli brez potrebe.

Samorogci: Exercise. Vadi in telovadi. Teci, hodi gibaj in premikaj se, to bo napolnilo tvoje telo z energijo in dobrim počutjem  :)

Astro: 12. hiša. Pišukapoldi a bi kar Jane tole razložila ;D :laugh: Podzavest, skrito, prekrito, duhovno,..

čas zase, vzemi si ga v letu 2016 ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/