Author Topic: Kartometanje za 2016  (Read 10726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Kartometanje za 2016
« Reply #15 on: December 31, 2015, 06:46:49 AM »
Tejka :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline bilka

• Mojster
« Reply #16 on: December 31, 2015, 07:52:48 AM »
Tudi jaz se pofočkam. Izbiro karte pa prepuščam tvoji intuiciji :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: January 01, 2016, 09:41:42 AM »
Lahko. Po želji karte, pač za 2016 na splošno.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #18 on: January 03, 2016, 02:30:56 PM »
Evo mene z zamudo. Malo bluzenja, malo nemira, malo glutenske štalce, pa smo že 3. ...  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #19 on: January 03, 2016, 02:39:27 PM »
Pofočk!  :-*

Maja v tarotu sem ti navlekla Sončka :) Torej bo leto zaznamovano z zabavo, uspehom, pozitivo, vitalnostjo... Tarot pravi da bo kul leto  :)

Vibre pravijo: Walk it off. Torej če se energetsko zatakneš, če se ti zdi da si zablokirana, pomaga kak sprehod. Za 15, 20 minut se sprehodi po naravi in vsekakor bo boljše.

Samorogci: Curiosity. Začni projekt povezan z nečem kar te zanima.

Astro: Ponavljam tarot:  :So. Torej ustvarjanje, vitalnost, energija, uspeh...

:-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #20 on: January 03, 2016, 02:47:37 PM »
Se fockam   :-*

Nena v tem letu te po tarotu spremlja Kralj kelihov. Torej čustveno ravnovesje, kontrola čustev in radodarnost.

Vibre pravijo: Vibe check. Opozarja na preverjanje vibracij iz okolja. Mogoče te izčrpavajo določene osebe ali okolica, dobro je, da si pozorna na to kdo/kje te izčrpava, kaj te vleče dol in se teh dejavnikov v življenju "losaš" ;)

Samorogci: Share. Ko deliš, je sreča za vse.

Astro: 10. hiša. Torej letos stopi v ospredje kariera, javno delovanje, cilji.

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #21 on: January 03, 2016, 02:49:07 PM »
Odlicno..hvala Tejka  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #22 on: January 03, 2016, 02:57:30 PM »
Če lahko prosim, bi Samorogce in Vibre  ;D. Če bo preveč gužve, pa sama izberi nekaj od teh dveh...  :-*

Renčica naša bo po tarotu letos kar odletela. Zmagovitih 10 kelihov (harmonija, sreča, poroka?) mi je šibnilo ven iz kupa in se zapeljalo čez sobo :D. Zraven pa še Zmernost, ki pravi da bo leto v znamenju uravnovešenosti, potrpljenja, dela z namenom...

Vibre: Accept the gifts of the universe: Vesolje ti želi nekaj podariti, pa blokiraš. Razmisli kje blokiraš in se odpri vesolju ;)

Samorogci: Family Culture: Preuči zgodovino in zgodbe svoje družine. Verjetno je za zgodbami tudi kakšna lekcija.

Astro: Strelec. Najvišji ideali, višje šolanje, tujina, razumevanje na višjem nivoju, modrost...
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #23 on: January 03, 2016, 02:59:55 PM »
Draga moja, vedno zraven.  :D
S kocinami pokonci sprašujem, kaj se mi obeta v prihajajočem letu na področju moje znamke.
Delam fancy katalog (končno) in bom poskusila iti malo v napad na Evropo in še kam.
Kakšen nasvet, opozorilo, bodrilo, navodilo,... bi prav prišlo.
Izbiro kart ti pa prepuščam.
Hvala!  :-*

Pikica Pokica naša na tole vprašanje sem izvlekla  :ov in 5. hišo: Bi rekla, da se tega loti z otroško igrivostjo, energijo usmeri tako da ti bo delo zabavno. Nič hujšega te ne čaka, samo v akcijo  :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #24 on: January 03, 2016, 03:07:00 PM »
Tejka tudi jaz se pofočkam za Vibre  8)

Hmmmm mi je kar malo žal, da sem kljub želji odprla še tarot. 10 palic in 8 diskov sta odletela :(. Torej bremena in trdo delo. Slednja sicer obljublja tudi nagrado, bi ti pa z veseljem kaj lepšega navrgla.

Vibre: Aura cleanse. Malce si se "prenapacala" s packarijo vsakdanjika, ki ti zamegljuje tvoj pogled, vibracije in niža energetski nivo. Na vsake toliko si pripravi sproščujočo solno kopel z lavando, pa bo boljše.

Samorogci sporočajo: very soon. Karkoli že prosiš, si želiš, prihaja kmalu in na radosten način.

Astro: Mars. Čas za akcijo ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #25 on: January 03, 2016, 03:16:18 PM »
Tejka pofočk še zame. Zanima me kaj mi namenja leto 2016.
Jaz bi kar po eno karto izmed vseh naštetih ;)

Sanjalkica leto Emperorja (imam zdajle totalno blokado kako se mu slovensko reče ;D) je pred tabo. Avtoriteta, očetovska figura, struktura, trdni temelji.

Vibre: Mentors and role models. Poišči si zglede in mentorje v vsakdanjem življenju. Poglej okoli sebe in poišči pozitivne, nasmejane ljudi in jih sprejmi kot mentorje oziroma za zgled. Ne rabiš gledat na visoke položaje, da najdeš pravi zgled zase.

Samorogci: Try something new ;) Torej poskusi nekaj novega. Ne veš česa si zmožna, dokler tega ne poskusiš :)

Astro pa lunca ;D: Čustva, nega, dom,... :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #26 on: January 03, 2016, 03:36:47 PM »
Pofočk!  :-*

Maja v tarotu sem ti navlekla Sončka :) Torej bo leto zaznamovano z zabavo, uspehom, pozitivo, vitalnostjo... Tarot pravi da bo kul leto  :)

Vibre pravijo: Walk it off. Torej če se energetsko zatakneš, če se ti zdi da si zablokirana, pomaga kak sprehod. Za 15, 20 minut se sprehodi po naravi in vsekakor bo boljše.

Samorogci: Curiosity. Začni projekt povezan z nečem kar te zanima.

Astro: Ponavljam tarot:  :So. Torej ustvarjanje, vitalnost, energija, uspeh...

Uh, Tejka, tole pa je!  8)
Ja, plani za letos so veliki ...
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #27 on: January 03, 2016, 03:46:46 PM »
Tud jaz vibre hvala :)

Tarot ti obljublja leto v znamenju Asa mečev. Moč, zmage, preboji, čiste misli :)

Vibre pravijo: Let go. Hmmmm če na kratko povzamem knjigico: včasih je največja moč v odhodu iz situacije. To je eden izmed tistih trenutkov, ko situacija kliče po izpustitvi, umiku, "backing off", in odhodu. Z odhodom zaščitiš sebe in vpletene pred še večjo frustracijo in dvoliš vesolju, da deluje iz ozadja in prinese harmonijo vsem vpletenim. Move on, have faith.

Samorogci: Light, lučka. See the light within yourself and everyone else. (ne bom prevajala ;) )

Astro: 5. hiša. Menda ne rabiš podnapisa anedale :D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #28 on: January 03, 2016, 03:51:07 PM »
Če lahko prosim, bi Samorogce in Vibre  ;D. Če bo preveč gužve, pa sama izberi nekaj od teh dveh...  :-*

Renčica naša bo po tarotu letos kar odletela. Zmagovitih 10 kelihov (harmonija, sreča, poroka?) mi je šibnilo ven iz kupa in se zapeljalo čez sobo :D. Zraven pa še Zmernost, ki pravi da bo leto v znamenju uravnovešenosti, potrpljenja, dela z namenom...

Vibre: Accept the gifts of the universe: Vesolje ti želi nekaj podariti, pa blokiraš. Razmisli kje blokiraš in se odpri vesolju ;)

Samorogci: Family Culture: Preuči zgodovino in zgodbe svoje družine. Verjetno je za zgodbami tudi kakšna lekcija.

Astro: Strelec. Najvišji ideali, višje šolanje, tujina, razumevanje na višjem nivoju, modrost...

Vau, s temi sporočili si me zelo razveselila in hvala za tole darilo.  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #29 on: January 03, 2016, 03:54:04 PM »
Se pofočkam :)

Hanči tarot kaže na 2 keliha :) Združitev, pogodba, partnerstvo, privlačnost, odnosi. Nej slabo ;D :D

Vibre: Listen to your heart. Zgovorno je že ime karte: Kadar nisi sigurna naredi kar ti veleva srce. Poslušaj svoje srce torej, naredi kar ti veleva :)

Samorogci: Happy thoughts. Da se boš bolje počutila, pomisli na nekaj kar te spravi v dobro voljo, kar ti na usta nariše nasmeh. Lahko je to kak spomin, nekaj o čemur razmišljaš,... Misli na lepe stvari v glavnem.

Astro: Se tarot malo ponavlja. Venera. Spet smo pri odnosih in partnerstvu ;) :)
Tranziti in progresije
Solarna