9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Ametist on January 03, 2016, 05:35:30 PMTejka, se priporočam Veš da z veseljem Tarot: leto kraljice palic Obilje, toplina, živahnost, odločnost.Vibre ponavljajo za Tio: Clear the path/počisti pot. Energija težko pride do tebe, če je pot "zabasana". Čas je da počistiš pot energiji. Popucaj tako mentalno kot tudi fizično. Od stanovanja, torbice, denarnice, predalov in možganov. Navlako zmeči stran. Kar ti ne koristi naj gre. Torej kanta čas Samorogci: Vaja. Najboljši način, da postaneš v nečemu res dobra je vaja. Torej vadi in vadi in vadi, dokler ne bo po pričakovanjih Astro: . Čustva, intuicija, preteklost, dom, korenine...
Tejka, se priporočam
Quote from: bilka on December 31, 2015, 07:52:48 AMTudi jaz se pofočkam. Izbiro karte pa prepuščam tvoji intuiciji Bilka tarot ti za letošnje leto namenja Kočijo. Kontrola, odločnost, zmaga, trdnost, lahko tudi pot.Vibre: Laugh. Smeh. Večkrat se bo potrebno smejati. Manj resnosti, več smeha. Naredi štost iz težkih trenutkov in izkoristi vsako možnost za smeh.Samorogci: Thankful. Misli na osebe in stvari za katere si hvaležna.Astro ti pa za letošnje leto namenjajo znamenje . Samozavest, ustvarjalnost, vodstvo
Tudi jaz se pofočkam. Izbiro karte pa prepuščam tvoji intuiciji
Quote from: Tea on December 31, 2015, 06:46:49 AMTejka Tea zate tarot letos namenja kar 3 letečke (no al sem pa jaz štorasta, pa jih vseeno kar napišem):Vitez mečev: Komunikacija, akcija, mnenja, tudi pričkanjeKralj palic: Vodja, vizija, častCesarica: Plodnost, ženstvenost, lepota, narava, obiljeVibre: Talk shop. Zavedaš se svoje intuicije in moči. Govori o njih. Deli svoje izkušnje, govori o svojih dosežkih.Samorogci pa ti povejo: Najboljši prijatelji. Pravi prijatelji držijo skupaj/ostanejo, ne glede na vse Astro karte ti pa namenjajo 12. hišo in
Tejka
Quote from: cvetka on December 30, 2015, 08:18:55 PMTudi jaz, Tejka. Kaj me čaka v letu 2016? Izbiro, iz katerega kupčka, prepuščam tebi.Cvetkica naša kupčki pravijo takole:Tarot je vrgel ven kar dve. 3 in 4 diske. Prva govori o skupinskem delu, zadovoljitvi oziroma nekem dosežku in učenju. Druga pa o kontroli, stabilnosti, varnosti, lastnini in konzervativnosti. Vibre enako kot Jane. Torej kopiram: Let go/Spusti. Če na kratko povzamem knjigico: včasih je največja moč v odhodu iz situacije. To je eden izmed tistih trenutkov, ko situacija kliče po izpustitvi, umiku, "backing off", in odhodu. Z odhodom zaščitiš sebe in vpletene pred še večjo frustracijo in dvoliš vesolju, da deluje iz ozadja in prinese harmonijo vsem vpletenim. Premakni se naprej, zaupaj.Samorogci: Imagine. Predstavljaj si: Kaj bi videla, čutila, mislila oziroma kako bi razmišljala, če bi se ti želja uresničila?Astro: tretja hiša. Zamisli, ideje, razmišljanje, sosedje, bratje in sestre... No pa saj veš kaj vse paše v tretjo hišo
Tudi jaz, Tejka. Kaj me čaka v letu 2016? Izbiro, iz katerega kupčka, prepuščam tebi.
Quote from: Tejka on January 03, 2016, 05:22:59 PMQuote from: cvetka on December 30, 2015, 08:18:55 PMTudi jaz, Tejka. Kaj me čaka v letu 2016? Izbiro, iz katerega kupčka, prepuščam tebi.Cvetkica naša kupčki pravijo takole:Tarot je vrgel ven kar dve. 3 in 4 diske. Prva govori o skupinskem delu, zadovoljitvi oziroma nekem dosežku in učenju. Druga pa o kontroli, stabilnosti, varnosti, lastnini in konzervativnosti. Vibre enako kot Jane. Torej kopiram: Let go/Spusti. Če na kratko povzamem knjigico: včasih je največja moč v odhodu iz situacije. To je eden izmed tistih trenutkov, ko situacija kliče po izpustitvi, umiku, "backing off", in odhodu. Z odhodom zaščitiš sebe in vpletene pred še večjo frustracijo in dvoliš vesolju, da deluje iz ozadja in prinese harmonijo vsem vpletenim. Premakni se naprej, zaupaj.Samorogci: Imagine. Predstavljaj si: Kaj bi videla, čutila, mislila oziroma kako bi razmišljala, če bi se ti želja uresničila?Astro: tretja hiša. Zamisli, ideje, razmišljanje, sosedje, bratje in sestre... No pa saj veš kaj vse paše v tretjo hišo Tejka, mučos gracijas. Za astro, 3H, mi že tranziti to govorijo. Bolj mi je pritisk narasel pri Vibrah in sporočilu Let go. ??!!
Quote from: Lisa on December 30, 2015, 05:30:09 PMJaz bi tudi. Prosim. Za ljubezen.Lisa na področju ljubezni ti tarot kaže 2 palici. Karta kot taka pomeni neke plane za bodočnost, napredek, odločitve, odkritja. Nekaj na tem področju se bo absolutno premaknilo.Vibre pravijo: Sound check. Prisluhni svojemu višjemu jazu, izboljšaj jasnoslušnost. Pa seveda prisluhni tudi okolici, kaj ti sporoča Samorogci pa pravijo: Talk about your feelings. Torej povej prijatelju kako se počutiš, imej odkrite pogovore o svojih občutkih.Astro se kar malce ponovi: Merkur. Torej potrebno bo komunicrati
Jaz bi tudi. Prosim. Za ljubezen.
Quote from: Azeleja on December 30, 2015, 02:11:15 PMZanima me kaj mi namenja leto 2016.Tudi jaz bi kar po eno karto izmed vseh naštetih, če lahko. Hvala! Azeleja Tarot ti letos obljublja Asa kelihov. Ljubezen, sočutje, kreativnost, močna čustva.Vibre pravijo: Stay in your own skin. Včasih te lahko empatija do drugih preveč odnese in se preveč vživiš v kožo drugih. Poskusi malo blokirati prevzemanje tujih čustev, sploh negativnih, saj te prevečkrat boli brez potrebe.Samorogci: Exercise. Vadi in telovadi. Teci, hodi gibaj in premikaj se, to bo napolnilo tvoje telo z energijo in dobrim počutjem Astro: 12. hiša. Pišukapoldi a bi kar Jane tole razložila Podzavest, skrito, prekrito, duhovno,..
Zanima me kaj mi namenja leto 2016.Tudi jaz bi kar po eno karto izmed vseh naštetih, če lahko. Hvala!