Glede teh virusov sem videl tudi da se pojavlja energija 9 ali ogenj. Najbrž imamo iz tega razloga ravno v tem devetletju toliko virusov. Torej ta novi virus ujema ša zadnji vlak. Po moji logiki se virus kreira ali spusti med ljudi v času prsti, največkrat 2 in 5. Nadgrajuje se anti propagando v 9. Sklepam, da bo ta mesec, februarja še veliko pisanega o tem Zika virusu. Začeli so spet uporabljati besedo epidemija, enako kot pri svinjski in ptičji gripi. Informiranost je naravnana enako. Prihaja iz Amerike od korporacijskih medijev. Vse skupaj je copy paste, kot vidimo pa gre to pot za Brazilijo. Ne bodo imeli oni letos ali drugo leto olimpijske igre? Torej. Če ne gre rušit ekonomije z bombaši, nastavijo virus, ki je torej profitno orožje za ozek svetovni krog.
Andres
Hoj Andres
Na pragu nove energije smo in Vojko bo vsak čas poslal predvide za leto 2016. Z moje strani gre za novo zapažanje, katerega bom bolj podrobno opisal spodaj.
Naj grem od začetka. Zadnjič je bilo po TV od tiste Zika virusa kjer imajo dojenčki veliko glavo in podobno. Ta naj bi se prenašala preko komarjev iz tropskih podnebij. Mlajša generacija verjetno ne ve, vendar jaz in še mnogi se spomnimo kako je bilo z AIDSom. Tistikrat je bilo v zelo kratkem času preplavljen cel svet z informacijo, da je prišel nov virus ki lahko pohabi človeštvo. Farmacija in zdravstvo so izčrpali sredstva za zdravljenje le tega, ter ta sredstva prenesli na zdravljenje raka. Brez uspeha kot kaže. Torej. Nov virus Zika je kot kaže narejen v laboratoriju vsaj kar zadeva mojih pogledov. Zakaj???? Predvsem zato, ker si medijsko tako prizadevajo prestrašiti nas navadne ljudi, ter da kakšen hudič je zdaj na pohodu. Najbrž imajo pripravljene serije cepiv kjer bi zopet služila ena firma.
Pomembno je vedeti, da sedaj te dni prestopamo v leto energije 2 ali Črno prst. To mi ponuja podobnost z AIDSem. Le tega so našli 1908 v Kamerunu kar ravno tako da letno energijo 2. Eden od virov kaže, da je v Kongu najden AIDS leta 1959 (energija 5) , v ZDA pa leta 1983 (energija
.
Koktejl za zdravljenje AIDSA je bil najden leta 1995 (energija 5) kar je zelo podobna energija kot leta leto, ko so v Kongu odkrili AIDS. Vse te letnico kažejo, da so merili z virusi na leta, ko je vladala prst 2, 5 ali 8. Nič čudnega torej, če bo verjetno celo leto 2016 na sporedu kako se obvarovati pred Ziko in kdo se bo cepil kdo ne. Menim, da gre za manjši virus, torej bodo nosečnice jedle Ingver in med, ter še kaj zraven.
Andres
Glede teh virusov sem videl tudi da se pojavlja energija 9 ali ogenj. Najbrž imamo iz tega razloga ravno v tem devetletju toliko virusov. Torej ta novi virus ujema ša zadnji vlak. Po moji logiki se virus kreira ali spusti med ljudi v času prsti, največkrat 2 in 5. Nadgrajuje se anti propagando v 9. Sklepam, da bo ta mesec, februarja še veliko pisanega o tem Zika virusu. Začeli so spet uporabljati besedo epidemija, enako kot pri svinjski in ptičji gripi. Informiranost je naravnana enako. Prihaja iz Amerike od korporacijskih medijev. Vse skupaj je copy paste, kot vidimo pa gre to pot za Brazilijo. Ne bodo imeli oni letos ali drugo leto olimpijske igre? Torej. Če ne gre rušit ekonomije z bombaši, nastavijo virus, ki je torej profitno orožje za ozek svetovni krog.
Andres
Dobro ugotavljaš, Andres.
Mi živimo v 81 - letju vijolični ogenj 9: 1955 - 4. februar 2036
To je bolj dinamičen čas kot običajno. V 9KI krogih se za ta čas piše,
da čas teče hitreje in bolj dinamično - podobno kot to opisujejo v Indiji za obdobje 'Kali Juga', v katerem živimo sedaj.
Torej, ko je obdobje 9, se vse dogaja hitreje.
9 je povezana z vsem kar gori - torej tudi z vnetnimi procesi. Kajti vnetje, dobesedno tudi v tkivu pomeni - ogenj. In kot si v nekem postu dobro pokazal, je ingver tisti, ki vnetne procese 'gasi'.
Seveda pa je pomembno, da se ogibamo hranil in situacij, ki vnetne procese spodbujajo: meso - posebej svinjsko in perutnina ter mleko in mlečni izdelki....
Leto 2014 je bilo leto v energiji temno zeleno drevo 4, v devetletju 3. Obe te energiji spodbujata vse, kar je povezano z infekcijami in hkrati tudi 9-tko.
Spomnimo se, da obdobje imenujemo po energiji, ki se nahaja v hiši 5. Po drugi plati je potrebno vedeti, da je 5 tudi energija oblastnika, države ali drugih velikih vladnih organizacij. Ko je neka energija v hiši 5, se torej z njo ukvarja država in njeni organi: gasilci, policisti, cariniki. - Ki se držijo koncepta t Sv. Matije: "Sveti Matija led razbija, ko ga ni, ga naredi."
Še veliko bi lahko napisal, vendar, ko se držimo ene vsebine, izgubljamo veliko sliko. Po drugi strani pa velike slike ni lahko opisati v besedilu. Veliko laže je to narediti osebno.
Vojko