Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del  (Read 173237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del
« Reply #60 on: February 27, 2016, 09:30:25 PM »
Kot sem napisal že prej bomo imeli celo leto probleme z imigranti.  Istočasno se bodo dogajali protesti proti tem, da se jih naseli v Slovenijo.   Tak je pač ta mesec.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #61 on: February 28, 2016, 11:35:34 AM »
Najbolj hecno pri migrantih je, da je tooooooliko problemov z njimi. Protestni shodi, cela uzbuna. Jaz pa na skoraj dnevni bazi hodim mimo enega od nastanitvenih centrov, pa komaj opazim kakšnega. No eden me je za cigaret prosil enkrat. Definitivno pa vidim protestnike in packarijo, ki jo pustijo za sabo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #62 on: February 28, 2016, 12:19:38 PM »
Tako, kot migranti.  :laugh: :laugh: :laugh:

Zanimivo včeraj mi je bilo, glede tega shoda, da so bili agresivni tudi tisti, ki tako poudarjajo strpnost.  ::)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #63 on: February 28, 2016, 12:29:55 PM »
Tako, kot migranti.  :laugh: :laugh: :laugh:

Zanimivo včeraj mi je bilo, glede tega shoda, da so bili agresivni tudi tisti, ki tako poudarjajo strpnost.  ::)

A ne :laugh: :laugh:
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #64 on: February 28, 2016, 02:20:38 PM »
Marčevski predvidi so že tu  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #65 on: February 28, 2016, 06:09:59 PM »
Še jaz se moram oglasiti na temo marčevskega predvida za sedmice, konkretno stavka:
"Lahko se zgodi, da imate celo težave z mišicami."
Res jih imam, do sedaj sem bila prepričana, da je to posledica pestovanja in prenašanja moje vnučke (1 leto, pa še ne hodi), ki je pri nas v varstvu od novega leta; upam, da te bolečine nimajo drugega vzroka.
Tudi ostali del je pisan zelo v  smislu mojega trenutnega stanja. Se ga zavedam.
Pa še ps: še nisem zasledila, da je kdo od forumskih članov sedmica? se lahko javi?

Hvala Cvetka

Hvala, da si napisala tole tvoje pričevanje. Le kako bi te 'napeljal', da bi to napisala v kratek tweet in to objavila na moji spletni strani - pod sedmico?

Sicer pa ti priporočam, da raje upaš, kako naj se počutiš - namesto, kako naj bi se ne počutila. Kajti strah je sovražnik nas vseh. Sedmice pa ste v tem času njegovi podložniki - če si tako izberete!

In DA SE pobegniti iz njegovih krempljev. Vendar je potrebno vedeti - Kako? In jaz to vem.

Lp, Vojko
Vojko, hvala za pozornost. Prepričana sem, da bodo tele moje mišične bolečine izginile po končanem varstvu (konec junija). Nikoli nisem imela kakšnih posebnih telovadnih vaj, tole kvihtanje 10,5 kil pa je očitno preveč; tudi ne posvečam posebne pozornosti temu stanju, mi je pa bilo res zanimivo, da se je v tvojem predvidu zapisala ta težava.
O tweetu pa kdaj kasneje - enostavno se zaenkrat ne počutim ZA takšno komuniciranje. ;) Pa dobro bodi.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #66 on: February 29, 2016, 01:24:36 PM »
S 4. februarjem se je pričelo novo energijsko leto in s tem tudi čas, ko se vam odpirajo možnosti za uspešna potovanja in selitev. Je pa res, da zaradi rojstne energije nimate veliko možnosti za res uspešna potovanja. Tako jih nimate niti marca 2016. Celo še manj prijazno: Praktično vse smeri potovanja so za vas v tem času zelo neugodne. Tako vam svetujem, da še naprej ostanete v okviru vašega doma

Pismo, pa vse kaže da se bom selila ravno v marcu :(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #67 on: February 29, 2016, 03:05:09 PM »
Tejka. Poskusi preložiti na kakšen izgovor.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #68 on: February 29, 2016, 05:00:13 PM »
Če kupec kasneje plača bi šlo, ker ima določen rokin lahko da bo kasneje. Če bo prej pa nimam kaj. Za vsak dan zamude je penale 160€. Malce huda dnevna najemnina...
Itak se pa selim z  :Ma v senci ali pa (če bo kasneje) spet celo v rx  :-X  :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #69 on: February 29, 2016, 10:42:38 PM »
Tejka, želim vse dobro, naj se vse srečno izide   :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #70 on: March 01, 2016, 01:12:17 AM »
Kar ta mesec generalno za Evropo še najbolj opažam je že deloma napisano.   Vendar države bodo pokale po šivih tam kjer se jih načenja že dlje časa.   Torej stare nerešene stvari se lahko odprejo kot problem in v nadaljevanju protesti in zahteve, ravno v letošnjem letu.

Finci so ustanovili vojsko, ki se vidi kot bi bili neki neo nacisti. Vendar pravijo, da so branitelji Finske proti islamu.  Imenujejo se Odinovi vojaki.   Na Islandiji je podružnica zaenkrat le na Facebooku in ima 92 članov.   Tudi to, oziroma širjenje takih skupin bo v znamenju letošnjega leta. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #71 on: March 04, 2016, 03:19:15 AM »
Ta mesec, torej marec in tudi december imasta isto energijo. Oba sta v vodi 1. Takšno bo tudi leto 2017.   

Bomo videli, če se bo situacija v omenjenih mesecih kaj umirila. Če se ne bo, bomo imeli še dodatno leto težav.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #72 on: March 07, 2016, 05:55:00 PM »

Yes, jes Gloria.
Marčevski predvidi so bili tu že dva tedna preden si ugotovila ;)

Pa vseeno si ena prvih, ki si to ugotovila, pa čeprav jih je kopica, ki pravijo, da spremljajo spletno stran vsaj dvakrat na teden ;)

lp, Vojko

P.S. Imaš nagrado. Ta teden me lahko pokličeš en dan ob 7:25 in imaš pol urno gratis svetovanje.
Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #73 on: March 07, 2016, 06:26:47 PM »
Kot bi se nekaj umirjalo glede imigrantov in prihoda ali vračanja le teh.  Še vedno pa je vroče. Mislim, da je ta del današnjih dni potrebno zelo dobro opazovati. In pa seveda tudi vse ostalo.   Glede na te dni bi  znalo biti manj prihoda muslimanov v Evropo v naslednjem letu.

Sem pa na ta mesec in naslednje leto opozoril hčerko.  Je bolj opazuoče sorte, kot ati, :)  in tako je bilo prvo njeno zapažanje da se  bolj pogosto dobiva s sošolci iz osnovne šole. Vsi so seveda isti letnik, torej enka po kijevski energiji.    Naj opazuje, saj če se zdaj navadi ji kasneje v življenju ne bo to težko delo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #74 on: March 08, 2016, 08:26:09 AM »

Yes, jes Gloria.
Marčevski predvidi so bili tu že dva tedna preden si ugotovila ;)

Pa vseeno si ena prvih, ki si to ugotovila, pa čeprav jih je kopica, ki pravijo, da spremljajo spletno stran vsaj dvakrat na teden ;)

lp, Vojko

P.S. Imaš nagrado. Ta teden me lahko pokličeš en dan ob 7:25 in imaš pol urno gratis svetovanje.

;D uuuvaaav  :laugh: hvala Vojko.
Tam okrog zadnjega v mesecu vedno preverjam če so že novi predvidi, in ja...ta mesec so bili hitro, a to sem ugotovila še le, ko sem mela čas brati za nazaj.
 :laugh:
Ful rada bi poklicala, pa ob taki uri ravno otroka rihtam in peljem v vrtec. Ko pa sem v službi pa itak ni šans...
Žal nebo šlo  :blank:
...pa tako prav bi prišel kak nasvet/svetovanje poslovne sorte...
Hvala še enkrat  :)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm