Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui

Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del

<< < (4/55) > >>

Andres:
Sasa.  Ti kar shrani take stvari.. Nekoč je imel Vojko forum. V tistem letu (2005?) je on opozoril, da vsak mesec velja za posamezno leto, ki bo po tistem letu prišlo.  Po nesrečnem incidentu je Vojko forum izgubil in vsi zapisi so šli v pm. Takrat je najprej Rasmusen na Danskem narisal karikaturo nakar se je začela arabska pomlad. Bili so protesti in vstaje proti Evropi, rasizem karkoli. Mesec za mesecem smo spremlali in danes kot vidiš jih imamo.

Andres

sasa:
Resno me drugače zanima tale 9 zvezd KI. Vojko je kar blizu mene, tako da bom enkrat si vzela čas in šla na njegov seminar, predvsem zato, ker me zanima, kako to deluje, nimam pa neke konkretne literature glede tega. Na spletu so pa tako različne si informacije, da grem rajši k Vojkotu, pa da izvem vse od nekoga zanesljivega.

A misliš, da Vojko ne bi imel novega foruma? Ali pa če bi tukaj imel? Če mu je v interesu, seveda.

Andres:
Glede teh virusov sem videl tudi da se pojavlja energija 9 ali ogenj.  Najbrž imamo iz tega razloga ravno v tem devetletju toliko virusov.  Torej ta novi virus ujema ša zadnji vlak.  Po moji logiki se virus kreira ali spusti med ljudi v času prsti, največkrat 2 in 5. Nadgrajuje se anti propagando v 9.    Sklepam, da bo ta mesec, februarja še veliko pisanega o tem Zika virusu. Začeli so spet uporabljati besedo epidemija, enako kot pri svinjski in ptičji gripi. Informiranost je naravnana enako. Prihaja iz Amerike od korporacijskih medijev.  Vse skupaj je copy paste, kot vidimo pa gre to pot za Brazilijo.  Ne bodo imeli oni letos ali drugo leto olimpijske igre?    Torej. Če ne gre rušit ekonomije z bombaši, nastavijo virus, ki je torej profitno orožje za ozek svetovni krog.

Andres

Andres:

--- Quote from: sasa on February 02, 2016, 10:40:16 AM ---Resno me drugače zanima tale 9 zvezd KI. Vojko je kar blizu mene, tako da bom enkrat si vzela čas in šla na njegov seminar, predvsem zato, ker me zanima, kako to deluje, nimam pa neke konkretne literature glede tega. Na spletu so pa tako različne si informacije, da grem rajši k Vojkotu, pa da izvem vse od nekoga zanesljivega.

A misliš, da Vojko ne bi imel novega foruma? Ali pa če bi tukaj imel? Če mu je v interesu, seveda.

--- End quote ---

Vojkota to devetletje nese čisto v druge vode. Še dobro sploh, da ni nehal z 9zk.  Mislim, da ne bo imel svojega foruma. Sem mu to že priporočal pred osmimi leti ampak ni bilo nič iz tega.

Andres

sasa:

--- Quote from: Andres on February 02, 2016, 10:50:19 AM ---
--- Quote from: sasa on February 02, 2016, 10:40:16 AM ---Resno me drugače zanima tale 9 zvezd KI. Vojko je kar blizu mene, tako da bom enkrat si vzela čas in šla na njegov seminar, predvsem zato, ker me zanima, kako to deluje, nimam pa neke konkretne literature glede tega. Na spletu so pa tako različne si informacije, da grem rajši k Vojkotu, pa da izvem vse od nekoga zanesljivega.

--- End quote ---

Vojkota to devetletje nese čisto v druge vode. Še dobro sploh, da ni nehal z 9zk.  Mislim, da ne bo imel svojega foruma. Sem mu to že priporočal pred osmimi leti ampak ni bilo nič iz tega.

Andres

--- End quote ---

Škoda.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version