Žarek spi. 
Jaz bi pa tudi pogledala eno situacijo, ko boš utegnil.
Kam gre in kaj moram vedeti o vsem skupaj?
Hvala! 
Bolj pametno bi bilo, če bi takoj interpretiral. Takrat mi je situacija bila dosti bolj jasna.

Ampak enostavno nisem imel časa, zato je interpretacija zdaj že malo bolj švoh.

V glavnem.

Imava hišo na kateri sedi čarovnica. Desno imava netopirja s človeško glavo, ki gleda v čarovnico. Na tej glavi pa stoji človek, ki pa iz višine prav tako gleda v čarovnico. Potem imava poglavarja, neka uradna, resna in velika oseba, ki v roki drži palico. Na vrhu te palice je trikotnik, ki je obrnjen navzdol. Zgoraj levo imava še enega vidnega poglavarja, del njega pa je zakrit...
Sprašuješ me o situaciji s katero si se precej ukvarjala. V tej situaciji se počutiš nesrečna, izdana ali razočarana. Prisotne so bile negativne misli in obrekovanja iz tvoje strani. Ugotovila si, da si zapravila neko priložnost s katero pa si sploh nisi bila na jasnem. Če bi lahko bi to situacijo razvijala drugače kot si jo. Ta situacija se je razvijala v nekih konfliktih in možno je, da se bo tudi vnaprej razvijala enako. O tej zadevi se bo lahko precej fantaziralo, vendar bodo dejanja spomnila na realnost. V tej situaciji se na splošno vidi neko neodobravanje, odpor, ki pa ga je potrebno sprejeti, da se lahko situacija razvije.

To je to.