Author Topic: Žarkova Brozga  (Read 37891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Žarkova Brozga
« Reply #75 on: January 25, 2016, 06:00:06 PM »
Žarek izpil toliko kave, da je moje vprašanje spregledal.  :P

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #76 on: January 25, 2016, 06:02:52 PM »

Nisem spregledal.  :P Dve šalici sta narobe obrnjeni že skoraj tri ure, vendar še nisem pogledal, kaj pravijo. Bom kmalu. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #77 on: January 25, 2016, 06:04:37 PM »

Nisem spregledal.  :P Dve šalici sta narobe obrnjeni že skoraj tri ure, vendar še nisem pogledal, kaj pravijo. Bom kmalu. ;)

In ne, ne bodo se zasušile. ;) Preverjeno. ;D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #78 on: January 25, 2016, 06:19:09 PM »

Cool.
Sedim na suhem in čakam na sočne novice. :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #79 on: January 25, 2016, 08:04:18 PM »
Zarek, ce bos kaj kofetkal tudi na moj racun bom izredno vesela! :)

Seveda bom kofetkal. ;) 8)

Imava majhen obraz, ter lep krog. Krog je spodaj, obraz je zgoraj, kar nakaže na uspeh in izpolnitev zastavljenih ciljev, ki so najbrž povezani z ljubezenskim področjem. Ta obraz od zgoraj gleda na ta krog, ki pa je sklenjen in neprekinjen. ;) :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #80 on: January 25, 2016, 08:15:22 PM »

Imava majhen obraz, ter lep krog. Krog je spodaj, obraz je zgoraj, kar nakaže na uspeh in izpolnitev zastavljenih ciljev, ki so najbrž povezani z ljubezenskim področjem. Ta obraz od zgoraj gleda na ta krog, ki pa je sklenjen in neprekinjen. ;) :) :)

Majhen obraz odraslega cloveka ali majhen obraz, ki je majhen zato, da opozori na malega cloveka? :) Hvala Zarek, bom desifrirala nekje ko spregovori podzavest. ;)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #81 on: January 25, 2016, 08:20:48 PM »

Majhen obraz odraslega cloveka ali majhen obraz, ki je majhen zato, da opozori na malega cloveka? :) Hvala Zarek, bom desifrirala nekje ko spregovori podzavest. ;)

Obraz je bil zelo majhen, skodelica pa razen sklenjenega kroga prazna, tako da ni bilo kaj interpretirati. :P ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #82 on: January 25, 2016, 08:39:40 PM »

Obraz je bil zelo majhen, skodelica pa razen sklenjenega kroga prazna, tako da ni bilo kaj interpretirati. :P ;)

Pol pa vem, pol pa vem. :) Ti pa tut. :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #83 on: January 25, 2016, 10:35:14 PM »
 ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #84 on: January 25, 2016, 10:42:55 PM »

Cool.

Pikica draga, zate je Brozga pokazala izjemno pestro simboliko in interpretacija zna biti še kako zanimiva. ;)  8) Interpretiram jutri zvečer. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: January 26, 2016, 08:13:15 AM »

Cool.

Pikica draga, zate je Brozga pokazala izjemno pestro simboliko in interpretacija zna biti še kako zanimiva. ;)  8) Interpretiram jutri zvečer. :-*

Žarek!!
Nepošteno je človeka zrajcati in ga pustiti čakati do večera. :P :laugh:
No prav. Bom čičala in čakala. :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #86 on: January 26, 2016, 10:50:01 AM »
 ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #87 on: January 26, 2016, 05:59:58 PM »
Žarek spi.  :D

Jaz bi pa tudi pogledala eno situacijo, ko boš utegnil.
Kam gre in kaj moram vedeti o vsem skupaj?
Hvala!  :-*

Bolj pametno bi bilo, če bi takoj interpretiral. Takrat mi je situacija bila dosti bolj jasna. ;D Ampak enostavno nisem imel časa, zato je interpretacija zdaj že malo bolj švoh. :) V glavnem.  :)

Imava hišo na kateri sedi čarovnica. Desno imava netopirja s človeško glavo, ki gleda v čarovnico. Na tej glavi pa stoji človek, ki pa iz višine prav tako gleda v čarovnico. Potem imava poglavarja, neka uradna, resna in velika oseba, ki v roki drži palico. Na vrhu te palice je trikotnik, ki je obrnjen navzdol. Zgoraj levo imava še enega vidnega poglavarja, del njega pa je zakrit...

Sprašuješ me o situaciji s katero si se precej ukvarjala. V tej situaciji se počutiš nesrečna, izdana ali razočarana. Prisotne so bile negativne misli in obrekovanja iz tvoje strani. Ugotovila si, da si zapravila neko priložnost s katero pa si sploh nisi bila na jasnem. Če bi lahko bi to situacijo razvijala drugače kot si jo. Ta situacija se je razvijala v nekih konfliktih in možno je, da se bo tudi vnaprej razvijala enako. O tej zadevi se bo lahko precej fantaziralo, vendar bodo dejanja spomnila na realnost. V tej situaciji se na splošno vidi neko neodobravanje, odpor, ki pa ga je potrebno sprejeti, da se lahko situacija razvije. ;) ;) :) :) To je to. ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #88 on: January 26, 2016, 08:48:37 PM »
Žarek spi.  :D

Jaz bi pa tudi pogledala eno situacijo, ko boš utegnil.
Kam gre in kaj moram vedeti o vsem skupaj?
Hvala!  :-*

Bolj pametno bi bilo, če bi takoj interpretiral. Takrat mi je situacija bila dosti bolj jasna. ;D Ampak enostavno nisem imel časa, zato je interpretacija zdaj že malo bolj švoh. :) V glavnem.  :)

Imava hišo na kateri sedi čarovnica. Desno imava netopirja s človeško glavo, ki gleda v čarovnico. Na tej glavi pa stoji človek, ki pa iz višine prav tako gleda v čarovnico. Potem imava poglavarja, neka uradna, resna in velika oseba, ki v roki drži palico. Na vrhu te palice je trikotnik, ki je obrnjen navzdol. Zgoraj levo imava še enega vidnega poglavarja, del njega pa je zakrit...

Sprašuješ me o situaciji s katero si se precej ukvarjala. V tej situaciji se počutiš nesrečna, izdana ali razočarana. Prisotne so bile negativne misli in obrekovanja iz tvoje strani. Ugotovila si, da si zapravila neko priložnost s katero pa si sploh nisi bila na jasnem. Če bi lahko bi to situacijo razvijala drugače kot si jo. Ta situacija se je razvijala v nekih konfliktih in možno je, da se bo tudi vnaprej razvijala enako. O tej zadevi se bo lahko precej fantaziralo, vendar bodo dejanja spomnila na realnost. V tej situaciji se na splošno vidi neko neodobravanje, odpor, ki pa ga je potrebno sprejeti, da se lahko situacija razvije. ;) ;) :) :) To je to. ;D

Auuuuuuu Žarek.
Predvidevam, da sem čarovnica.
No najbrž nisem palica od poglavarja.
Zdaj ne vem, a je brozga po enem dnevu oksidirala, ker si niti slučajno ne znam razložiti odgovora.
Hmmm...
Ker ravno hudega konflikta s pretepom v situaciji ni, je pa lahko kdo zelo nezadovoljen, ker ne plešem, kot žvižga.
Mogoče se mi še pripelje.
Hvala! :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #89 on: January 26, 2016, 09:32:40 PM »
Zarek, ce bos se pil kavico, dej se eno zame obrni  ;D