Bil je sneg in sem v mestu, hodim ob večji stavbi, ki tudi zares obstaja. Zraven sta še eden ali dva tipa. Naenkrat se začnejo voziti policijski avtobusi s prižganimi lučmi in sirenami. Nekdo reče, da se vozijo kar tako, saj da nimajo nobene akcije.
Ko pridem do točke, kjer bi moral iti po betonskih stopnicah dol (nisem želel iti po pločniku ob cesti ali pa pločnika tam sploh ni bilo) se je ustavil avtobus, dva, tri metre stran od mene. Policist zakliče, da naj se ne premikam. Sledim navodilom. Na eni roki, morda bi lahko bila leva, sem imel zimsko rokavico. Policist mi spredaj nadane lisice, jaz pa klečim zunaj v snegu (morda tudi kdo drug, se ne spomnim).
Spomnim se, da mi ni bilo vseeno, ker sem klečal v snegu, tako da sem vprašal, če bi si lahko tisto rokavico dal pod koleno. Mislim, da nisem smel.
Potem imam spredaj še vedno lisice, smo pa v neki stavbi in še vedno klečim. Prisotna sta verjetno še dva. V tej stavbi nas je bilo več, vendar ni šlo za kakšen zapor ali karkoli podobnega. Ostali so bili svobodni in nič ni nakazovalo na kaj slabega. Verjetno je šlo za tisto stavbo, pred katero smo bili predtem. Ali pa tudi ne. V glavnem eden od prisotnih, prav tako vklenjenih, odide nekam naprej se pogovarjat, smejat. Tudi drugi je bil nekam vesel, ampak se ne spomnim, kaj se je z njim dogajalo.
Naenkrat pridejo dve punci, ki so že na pogled bili zelo lepi, sanjski in obe so mi bili znani (ena zelo znana). Obe stojita čisto blizu mene, ampak tista bolj poznana se me, če se prav spomnim, dotakne za ramo, se prijetno smeji in reče, da pride kmalu po mene. Tudi druga je nekaj prijetno smejoča komentirala, ampak fokus je bil na ta prvo, tista je namreč nosila neko sporočilo. Besede in občutki, ki sem jih doživel ob tem so bili zelo prijetni. Ampak tisti pravi občutki, ki sem jih v tistem trenutku doživel glede te punce, so zelo zelo močni. Želel bi jo objeti zdaj v tem trenutku. 
Po občutkih lepe sanje, čeprav se ne sliši nič posebnega. Zanimivo je, da sem bil aretiran hehe.
Se ne spomnim, da bi do zdaj v sanjah že bil kdaj. Tudi drugače nikoli nobenih težav kar se tega tiče. Vendar nisem imel nobenih slabih občutkov, ko so me aretirali ali pa ko sem moral slediti navodila, ker sem sledil v tistem trenutku navodila, kot se to naj bi počelo. V glavnem všečne sanje na neki način, ne da pa miru sporočilo tiste (na pogled poznane) punce...
Ne rabim ravno razlage, ampak se mi je dalo napisati, pa sem. 
O, prav zanimive sanje. Zanimivo recimo, da so policaji vozili avtobus. Ponavadi vozijo osebni avto, marico... Če je avto bolj simbol, kako furamo svoje življenje, je avtobus simbol, kako furamo svoje življenje v povezavi z drugimi ljudmi oz. v družbi?
Kaj ti v tem smislu (ti in družina, sodelavci, družba) pomenijo pravila, avtoriteta, oblast? Je to nekaj, kar se ti zdi, da se ljudje premalo držimo ali se tega moramo preveč držat in nas to ovira v življenju?
Očitno je to nekaj, kar te ovira, saj te spravi na kolena in imaš zvezane roke?
Ti karkoli v tvojem življenju, te formalnosti, ki obstajajo, te družbene norme, tvoji osebni zadržki, ovirajo v odnosu ljubezni, partnerske zveze?
Sporočilo tarot dreamčkov:
Mislim, da se boš prepustil svoji razlagi - Vitez mečev, tale slikca:
(vidim viteza, ki bo šel (bi moral) pogumno v boj proti nekaterim okostenelim pravilom:
(uf, komaj sem našla karto...) 
https://www.google.si/search?q=dream+tarot+5+of+swords&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiplLnUt8XKAhVn83IKHamPCFoQ_AUIBigB#tbm=isch&q=ciro+marchetti+tarot+of+dreams&imgrc=6YVUW0ozPSnLxM%3A
Rena, zelo dobra interpretacija. Hvala ti lepa.

Zanimivo je, kako se lahko stvari skupaj povežejo.

In ja, res so bile zelo zelo zanimive sanje. Kot bi jih sanjal pet minut nazaj.

Drži, avtobus je predstavljal, kako sem v tistem trenutku fural odnos z eno sodelavko. In ja, vozili so ga policisti. Res je, pravila (avtoriteta, oblast itd) si sami postavljamo, včasih po nepotrebnem in zaradi tega lahko pravila predstavljajo zgolj oviro, ki si jo postavimo sami. Včasih je to dobro, včasih pa tudi ne. Odvisno od situacije. Jaz se večinoma držim pravil in dejstev, kar jasno, kot praviš, lahko vodi do osebnih zadržkov, kar se tudi odraža v tej situaciji. Zaradi tega imaš potem tudi zvezane roke, kot praviš in res je tako. Res pa je tudi to, da se da to vse spremeniti, če si to res želiš, če si razčistiš stvari sam pri sebi in če si pripravljen narediti korak.

Včasih je tako, mislimo, da smo pripravljeni na neko situacijo, pa v resnici nismo.

V tem primeru je boljše, da se držiš še nekaj časa pravil, dejstev.

Hvala ti, Rena! Drži, tale vitez bo naredil korak naprej v tej situaciji, ker vitez nikoli ne miruje in ne glede na razplet, vitez je plemenita oseba bila in bo.

Poleg tega, če gledava opis sanj. Nisem se upiral aretaciji, temveč sem se pustil toku situacije, kar pomeni, da ne rinem v kontra smer, da sem pripravljen poslušati, da sem pripravljen sodelovati, da zaupam. Glede na to, da sem vljudno spraševal, ali si lahko rokavico podložim pod koleno, je to še en znak, da v tej situaciji ne gledam samo na sebe. Če bi gledal samo na sebe, potem enostavno bi vzel rokavico, brez da bi kogar koli vprašal. Namreč v sanjah nasploh ni bilo prisotnega nobenega strahu. Torej situacije me ni strah, se pa držim dejstev, pravil, če se tako izrazim, kar je po eni strani ok, po drugi ni ok.

Vse rabi svoj čas.
Po sanjah in občutkih sem te sanje takoj povezal s tem odnosom, vendar moja interpretacija ni bila niti blizu tako dobre kot tvoja. Jaz sem iz moje interpretacije potegnil samo to, da bo v tej situaciji prišlo do nekega preobrata. Zdaj pa poglej tvojo razlago. Res si dobro razširila obzorja, postavila res točne smeri v situaciji. Bravo.
Sedaj sem na podlagi tvojega komentarja zopet dobil neko prijetno spoznanje, nove odgovore glede situacije. Vse se da, če se res hoče. Dokler se noče pa se žal noče in temu primeren je potem tudi rezultat.

Še enkrat hvala ti, Rena. Sem izredno vesel nad tvojo interpretacijo. Majsterca!

In tale karta je super. Sem že pozabil, kako so te karte slikovno nadarjene. Sem jih enkrat gledal na netu, pa takrat nisem potem prišel do nakupa. Zanimivo.