Par dni nazaj sanjala sanje, ki mi še sedaj ne gredo iz spomina...
Sanjala sem, da gledam v nebo in se čudim pojavu na nebu-planeti oz. zvezde so poplesovale po nebu kot jata ptičev in se gibale v skupinah v več smeri...pomisilila sem,da to pomeni konec sveta, da bo sedaj vse drugače...spraševala sem se kaj naj bi to pomenilo, kakšno sporočilo nosi sedaj to poplesovanje zved, bil je čudovit in obenem srhljiv pogled na nebo, ko je zgoraj kar naenkrat vse drugače, ko ni več tistega reda...in ko tako razmišljam o pomemebnem sporočilu, ki naj bi ga na našem planetu sprejeli, se na nebu pojavi številka 9543, v več različnih zaporedjih....
no tako nekako se meni dogaja med spanjem 
Je 9543 tvoja PIN številka? 
Zvezde, veliki planeti. Tisti oddaljeni, čudoviti planeti, z različnimi značilnostmi in redom gibanj, so sedaj poplesavali na nebu kot jata ptičev. Kaj starodavnega, brezčasnega, miljone let podvrženega svojemu redu, kaj mističnega, kaj skrivnostnega....ipd... se je sedaj nenadoma razgibalo, "utrgalo" in zaplesalo nori ples?
Kaj se zgodi, ko ni več reda? Kaj ti red pomeni?
Kako se znajdeš, ko se red nenadoma spremeni v nekaj čisto novega, utrganega?
Kaj se zgodi, ko se oni na vrhu, ki predstavljajo duhovno, vse-vidno in brez časno nenadoma popolnoma spremenijo?
9 + 5 + 4 + 3 = 21 = 3
Kje ste skupina 4-h? Kdo je vodilni, 9? Kdo predstavlja 3? Kdo podpira vse 4? Kdo je zraven 5.člen? In še in še se lahko poigravaš s temi številkami? Lahko tudi zaigraš loto 
Uf, hvala Rena za razlago

Ne vem kako mi je tole ušlo

Hm, ni moja pin koda, te številke če seštejem zadnje 3 je seštevek 12 in spredaj 9.
To bi lahko pomenilo zaključek nečesa starega in začetek novega.
V sanji je bil občutek duhovnega....nečesa večjega od nas ljudi...
Kaj mi pomeni red? Ma, nisem ne vem kako obsedena z redom, delujem bolj po navdihu, občutku....
Sama sem nekako začutila tisto spoznanje, ko veš, da smo le majhna pikica v vesolju, težko opišem, gre pa definitivno za neko duhovno spoznanje..
Bila je čista harmonija, skaldnost, lepota, ta ples planetov, skratka tisti vauuuuu efekt, ko vidiš nekaj tako božanskega....