Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del  (Read 99600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
« Reply #300 on: October 23, 2016, 09:33:46 AM »
Dva dni zapored sem sanjala balone, one ko prevažajo ljudi.
A naj poletim? ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #301 on: October 23, 2016, 11:44:59 AM »
Evo, sanjalka, zapozneli odgovor tudi z moje strani. Lahko bi rekla, da sem v življenju tudi kdaj čakala, da sem prišla na vrsto, ampak Saturnovske lekcije čakanja so me iztirile samo nekdaj, sedaj jih pač sprejmem takšne, kot so. Vse je za nekaj dobro.

Kuhinja kot simbol preobrazbe. Ja, ker zelo točno, bi lahko rekla, ker se preobrazba v meni še vedno dogaja. Bila sta oče in očetova mama, ki je meni res ljuba. Tako bom rekla, mogoče se v preteklosti niti nisem zavedala, sedaj pa čedalje bolj, da imam oečta res rada in da sva si podobna karakterno res ZELO. V mojem otroštvu ni bil ravno veliko prisoten, ker je veliko delal, vendar mu ne zamerim, ker vedno pravim, da ni pomembna kvantiteta, temveč kvaliteta časa, ki ga starš preživi z otrokom. Stara mama me ima pa neizmerno rada in letošnje leto mi je povedala, da bo mene vedno branila, ker je mojega očeta "prisilila", da se je poročil z mojo materjo, ko je le-ta zanosila z menoj.

Bivši fant ... Hm .. Zanimivo, imela sva sicer bežno razmerje, vendar pa mislim, da je tukaj bolj pomembno sporočilo, daje glasbenik, umetnik, nekaj, kar jaz nikoli nisem bila. Nekaj, kar sem se hotela učiti, vendar me nikoli niso vpisali v glasbeno šolo. Je neke vrste moja "rana". Sem samouk in ravno v teh dneh tuhtam, da bi malce bolj se poglobila v glasbene osnove in se naučila teorije. Zaradi sebe. Kot je nekdo rekel, za dušo. Verjetno je s tem povezana tudi rdeča barva, strast, ki pride na plano s tem umetnikom, umetniškim oz. bolje rečeno glasbenim delom mene.

Ljudje, ki so bili prisotni tam, teh nisem poznala. Težko bi komentirala, kaj točno mi pomenijo. Morda to, da so to moji so-pevci v zboru?

Kaj sem skrila pred ostalimi? jah, verjetno res to željo po glasbenem izobraževanju, ker moj mož do pred tednom dni sploh vedel ni, da sem se nekdaj učila igrati orgle (cerkvene), da imam neke osnove. In to je tisti moj bivši, tisti moj del, ki živi v meni, ki je skrit in ki želi ali pa morda mora priti na plano ... Tako nekako jaz razberem iz te simbolike, ker glasbena umetnost mi je takoj padla na pamet, ko sem razmišljala o povezavi mojega bivšega.

Super, sem vesela, da si nasla svojo asociacijo, ker to je tisto kar je tvoje :-*
Ja, res gre potem verjetno za ta umetniski del tebe, ki je bil skrit pod tem ledom, je strast, je mercedes in se ga ne da uniciti. Se vedno zivi v tebi, je tvoja ljubezen.., je morje, je ocean, je plimovanje, je del tvoje lunce oz neptunske narave...Bila je sicer potrebna neka zrtev, to ne vem kaj bi bilo pri tebi, ampak na koncu ves, da ta del zivi in je neunicljiv...ker kdor se zrtvuje (umre) za nedolznega, ta zivi vecno...

Kaj pa kozarci za vino?
Oce in stara mama, ki te imata brezpogojno rada sta v kuhinji, sta del tebe... Se imas zdaj spet nazaj brezpogojno rada? Nisi zadovoljna z navadnim kozarcem, ampak mora biti tisti pravi za vino ;)

Lepa simbolika sanj, ki kaze na tvoj notranji razvoj, na notranjo preobrazbo in na koncu na notranjo osvoboditev... Vse zivi in vse je vecno, vmes se pa spreminja in preobraza...tudi mi ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #302 on: October 23, 2016, 11:46:23 AM »
A naj poletim? ;D

Odvisno od obcutkov v sanjah ;)
Si letela tudi sama ali samo drugi? So bili obcutki lepi ali tezki...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #303 on: October 23, 2016, 08:09:42 PM »
A naj poletim? ;D

Jaz nisem letela, samo videla sem jih...občutek je bil pa tak: "vaaaav, lej jih, balooooni  ;D "
Heheee, ja tak simple občutek...lep in navdušen.
Nič takega, ampak čuden je, da se mi dva dni zapored sanja o njih.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #304 on: October 23, 2016, 10:34:59 PM »
Haha, zelo lepo si to napisala, da se ne zadovoljim več z navadnim kozarcem.  ;D  Res je, postavljam standarde in prav je tako.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #305 on: October 24, 2016, 08:10:37 AM »
A naj poletim? ;D

Jaz nisem letela, samo videla sem jih...občutek je bil pa tak: "vaaaav, lej jih, balooooni  ;D "
Heheee, ja tak simple občutek...lep in navdušen.
Nič takega, ampak čuden je, da se mi dva dni zapored sanja o njih.

mogoče te baloni kličejo, da še ti poletiš z njimi...navdušena si bila...ti pa na zemlji, drugi pa letijo...
se mogoče trenutno tako počutiš, bi rada tudi ti poletela v življenju?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #306 on: October 24, 2016, 08:13:01 AM »
Haha, zelo lepo si to napisala, da se ne zadovoljim več z navadnim kozarcem.  ;D  Res je, postavljam standarde in prav je tako.  :-*

vesela zate, da se dvigaš po pravi kozarec za vino  ;) :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #307 on: October 26, 2016, 09:37:54 AM »
Ne gre za nobene specifične sanje, vprašala bi samo rada, kaj je to, da zadnja dva tedna toliko sanjam? Prej sem se sanj redko spomnila, zdaj pa vedno živo.
Človek spi globlje ali ravno obratno, ko sanja?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #308 on: October 26, 2016, 09:53:49 AM »
Ne gre za nobene specifične sanje, vprašala bi samo rada, kaj je to, da zadnja dva tedna toliko sanjam? Prej sem se sanj redko spomnila, zdaj pa vedno živo.
Človek spi globlje ali ravno obratno, ko sanja?

Mogoče je samo podzavest tako močna in vztrajna, ker ti sporoča pomembna sporočila...ki jih tvoja ego zavest še ni sprocesirala...
In tudi sama si verjetno odprla ta kanal prenašanja sporočil....
Na splošno imajo osebe s polno 12 hišo ali progresijami in tranziti prekjo 12 hiše večji stik z nezavednim, podzavestjo...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #309 on: October 26, 2016, 10:28:55 AM »
Ogromno misli imam in tudi sanje na to temo ...
Nekaj se mi sanja v simbolih, nekaj se mi tako, kot je res ...
Kup misli, izzivov, vprašanj, dvomov, odnosov ...
Se mi zdi, da je vse skupaj že uvertura v  :Sa prehod skozi 12.

Na srečo mi sanjanje ne jemlje energije v smislu, da bi se kljub spanju počutila nenaspano.

Hvala, sanjalka.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #310 on: October 26, 2016, 03:33:10 PM »
In se ene mocne sanje, ki so mi ostale v spominu. Sanjala deklico (5-6 let), ki je prisla do mene, me prijela za roko in mi rekla, da gre z mano. Jo pogledam, to bitjece in vprasam, ce ima mamico. Ona odgovori, da ja, da seveda jo ima, ampak da je mamica njo morala dati stran, ker je morala ostati pri ostalih 6-ih puncah. V sanjah sem to dojela kot, da njena mamica ni zmogla imeti pri sebi se nje, da je imela ze tako 6 hcerk in da je njo dala v rejo. Puncka pa je nasla mene, si mene izbrala in je hotela iti z mano. Zatrdno sem se odlocila, da jo vzamem s seboj, da bom sedaj jaz skrbela za njo in se borila kot lev, ce bo potrebno in ne bom vec dovolila, da gre v rejo. To je bil tak mocan obcutek, da delam prav. Bila sem srecna, pomirjena, zadovoljna in ta puncka tudi.
Ona je bila sploh carica, nobenega ocitanja ali obzalovanja, ker jo je mama dala stran, prej razumevanje, da mamica pac ni zmogla in sedaj nov zacetek z mano.
¸

Čutim s to deklico...ki je preživela marsikaj, a vendar ni zgubila upanja in poguma. Kaj je pa v tvojem življenju, Sanjalka takega, da je globoko zaznamovalo "tvojo majhno deklico", da je bila prezgodaj soočena z zahtevnostjo življenja? Kaj je vplivalo na izgubo nedolžne naivnosti in pustilo za sabo kakšen podrt ideal? A to te je pač samo oborožilo z levjo močjo in pripravljenostjo, da se boriš.

Renčica, ko sem to razlago prebrala, mi je šla kurja polt po telesu in dobila sem solzne oči... :'(
Očitno bo držalo :blank: Marsikaj je bilo, in ja oborožilo me je z levjo močjo se boriti....
Vrh moje 5. hiše, otroštvo, je v kozorogu in saturn kot vladar kozoroga v 8. hišiv, v opoziciji na n luno in saturn tudi na vrhu joda...
Ko pomislim na to deklico, mi je res hudo...Ampak ta mala deklica je zrastla v odraslo žensko, ki se je naučila boriti :-*
Hvala Renčica za tole razlago :-* :-* :-*

Sem šele sedaj videla, da sem te sanje zapisala na rojstni dan moje mame :o
Verjetno ni bilo naključje ::)

No, sedaj sem nekaj nazaj gledala in preberem ta zapis, ki sem ga pisala 26.8. in se spomnim, da sem imela potem 1.9. sončni mrk na mojem asc...
In res sem se začela spreminjati, spreminjati svoj pogled na svet, svojo masko...in tako sem začela bolje skrbeti za to malo mojo notranjo deklico....
Uf, koliko simbolike, kako je sebstvo radodarno, vse nam sporoča, če le znamo prebrati...
Hvaležna :-* :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #311 on: October 27, 2016, 09:24:14 AM »
Danes sem imela čudne sanje, v 3-eh delih sem sanjala:

1.del sanj;
sanjala sem, da sem vozila avto, bila je noč, poleg je sedela moja hči, imela je noge zunaj, skozi vrata ven so ji bingljala, potegnila sem jo notri, ker sem se bala, da bi lahko padla ven. Ko sem to naredila, sem v bistvu sedela na sopotnikovem sedežu, ne vem kdo je takrat vozil..lahko da tudi nihče, ker občutek sem imela, da sva sami v avtu, ves čas...
Takoj nato zagledam v temi, pred sabo na cesti dve povoženi pojavi, prvi trenutek sem mislila, da sta dve živali, kot dva volka, nato pripeljem že bližje in luč avtomobila osvetli ti dve pojavi na cesti, zgrozim se, saj vidim, da na tleh leži mrtva ženska in mrtev volk (zdelo se mi je, da je volk, bil je zmrcvarjen, zato nisem bila prepričana). Ženska je bila mlada, tam od 20 do 30 let, več ne. Zgrozila sem se, pomislila sem, da jo je nekdo umoril in tam odložil, nisem pomislila, da bi jo uničil volk. V zadnjem hipu sem še pomislila, da moram paziti, da je ne bom povozila, da ne bom z gumami zapeljala čez njo, ampak moram avto tako usmeriti, da bo ženska šla pod avto...zdi se mi, da sem pomislila, da avta ustaviti ne morem več, da vse kar lahko naredim je to, da je še jaz ne povozim, čeprav sem vedela, da je itak že mrtva, nisem hotela je še z gumami razmrcvariti...potem sem se od groze zbudila :blank:

2.del sanj:
sanjala sem, da sem v nekem stanovanju, tam je bila moja kolegica, ki je tudi terapevtka, k njej hodi na terapije moževa hčerka. Nekaj sem jo vprašala (ne vem točno kaj) in me je na kratko odslovila, da sedaj nima časa zame, da se mora sedaj posvetiti moževi hčerki, ker imata uro terapije. Nekako me je zabolelo, saj je nisem vajena takšne, bila je hladna in osorna. Nato grem v drug prostor, še vedno isto stanovanje, in tam notri je bil moj mož, poleg vidim še svojo hči ob nekem moškem, kot bi bil kakšen možev prijatelj, skratka kar precej starejši od moje hčere in ni mi bil všeč...pogledala sem mojo hči in vidim, da jo ta moški drži za dojko, zgrozila sem se, ker jo je otipaval...hotela sem že reči mojemu, da naj nekaj naredi, kaj se zdaj gre ta tip, in nato vidim, da jo otipava po obeh dojkah in da je moja hči pravzaprav gola...kot da se ona ne bi upirala temu otipavanju oz temu moškemu, kot da bi imela že prej spolni odnos in tega jaz sploh nisem opazila...ni mi bilo všeč, ker mi ta moški ni bil všeč...pri hčeri nisem opazila nikakršnih občutkov, tako da v resnici nisem vedela, ali je samo vdana v usodo in jo ta moški zlorablja ali je to sprejela z zavedanjem oz. se je sama tako odločila...
nato vprašam mojega, če gre z mano, da greva nekam in mi reče, da ne, da ne gre, da bo gledal golf s svojimi prijataelji..pogledam naokoli po tej sobi in vidim, da so notri sami otroci, sami fantki, dojela sem, da je mislil na te otroke, da bo raje z njimi in bo raje gledal golf z njimi...fantki so bili stari od 8 do 10 let, tako se mi vsaj zdi..bila sem zelo razočarana, počutila sem se odrinjeno, nepomembno, ugotovila sem,da tukaj nimam kaj več početi, hči je s tem moškim, moj je pa raje s temi fantki gledal golf...odšla sem iz tega stanovanja...nato sem se zbudila...

3. del sanj:
bila sva z mojim pri nama doma v jedilnici, sedela sva za mizo, vsak na svojem prostoru, tako kot sediva tudi v resnici...nakar mi moj reče, da me ima rad, ampak, da mu je hči pomembnejša...želela sem se z njim pogovoriti, da bi skomunicirala to najino stisko (ki jo imava tudi v resnici), vendar me ni želel pogledati v oči, jaz mu nekaj govorim, on pa gleda v tla, nikakor ni zmogel pogleda vame...za mizo, na svojem prostoru je sedela tudi njegova hči, tako kot sedi tudi v resnici...bila je prisotna pri tem najinem pogovoru, ampak ni sodelovala...no, skratka jaz se želim pogovarjati, moj gleda v tla, nato sem imela vsega zadosti in sem padla ven in sem rekla, da se jaz tega ne grem več, da je isti kot njegova hči, da se  z njim ne morem nič pogovoriti, da se izmika pogovoru, da gleda v tla, da v tej hiši se ne da z nikomer nič pogovoriti, da se mi bo zmešalo, da jaz ne morem tako živeti,da jaz potrebujem ob sebi aktivne sogovornike in zrele ljudi s katerimi se da pogovarjati..moj pa nič, on še vedno umika pogled in gleda v tla...v sanjah sem dojela, da se ne upa soočiti s težavo, ki jo imava in raje gleda v tla...nato sem se zbudila..

Še sedaj sem utrujena od teh sanj.... :blank:

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #312 on: October 29, 2016, 07:47:48 AM »
Sanjala sem zvezde.
Nevem sicer kje smo bili, a zgledalo je kot da smo bili na nekem seminarju in ravno ptišli v apartmajsko sobo, kjer smo se odpravljali spat.
Zunaj je naenkrat postalo ful svetlo, zato sem šla pogledat. Zagledala sem kup neverjetno svetlečih zvezd...bil je čudovit prizor, zato sem zgrabila telefon, da bi jih slikala.
V tistem trenutku, ko je naredilo "škljoc" je ena oseba (ženska) z roko prekrila objektiv, in rekla da jih ne smem slikam.
V tistem so te čudovite svetle zvezde izginile.
Ko sem pogledala posneto sliko, pa sem ugotovila, da sem kljub temu, da mi je tista ženska nastavila roko pred objektiv, ujela vseeno nekaj prečudovitih zvezd.
Bile so fuuuuul svetle, svetleče in pisane...
En skupek zvezd je bil nežno zelen, en nežno moder in en skupek zvezd je bil roza barve. Teh roza je bilo tudi največ na moji posneti sliki.
To fotko sem si pol nevem koliko krat prekopirala po raznih datotekah v telefonu, ker sem se bala, da mi ta ženska nebi stikala po telefonu in jo zbrisala.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #313 on: October 30, 2016, 06:40:40 PM »
Sanjalka, kako si ti razlagaš sanje o zobeh?
Sanjala sem, da so se mi zaradi žvečilnega začela krušiti kočniki.
Čigumi je bil poln odkuškov, v ustih sem imela luknjo, manjkal mi je kočnik, ostali so bili slabi....

V kočniku imam luknjo, naročena sem pri zobozdravniku in upam da zdržim do takrat. Vrjetno so sanje povezane s tem.
Ampak takšne sanje sem že imela enkrat v preteklosti in me zanima, kako ti gledaš na sanje o zobeh. So zobje povezani z odločitvami?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #314 on: November 20, 2016, 08:12:14 AM »
Danes sem sanjala, da smo doma nekaj delali, potem je pa mami hotela pospravit sekiro na tramove mojega nadstreška za avto in je sekira padla dol in mi naredila luknjo v zadnjo šipo avtomobila. Nagnala sem celo paniko, ker sem ravno morala nekam it, bil je pa zraven moj pokojni oče, ki je to mojo paniko poskušal umirit. Bila sem vsa pod stresom, hotela sem z avtomobilom iz garaže in na cesto, pa je bilo vedno nekaj na poti, da se nisem in nisem mogla spravit ven iz domačega dvorišča.
Zbudila sem se z glavobolom, nedvomno so pa sanje tudi posledica debat zadnjih dveh dni, očitkov in maminih strahov in neutemeljenih skrbi glede moje prihodnosti.  :blank: :blank: :blank:
9ZK 656