Danes sem imela čudne sanje, v 3-eh delih sem sanjala:
1.del sanj;
sanjala sem, da sem vozila avto, bila je noč, poleg je sedela moja hči, imela je noge zunaj, skozi vrata ven so ji bingljala, potegnila sem jo notri, ker sem se bala, da bi lahko padla ven. Ko sem to naredila, sem v bistvu sedela na sopotnikovem sedežu, ne vem kdo je takrat vozil..lahko da tudi nihče, ker občutek sem imela, da sva sami v avtu, ves čas...
Takoj nato zagledam v temi, pred sabo na cesti dve povoženi pojavi, prvi trenutek sem mislila, da sta dve živali, kot dva volka, nato pripeljem že bližje in luč avtomobila osvetli ti dve pojavi na cesti, zgrozim se, saj vidim, da na tleh leži mrtva ženska in mrtev volk (zdelo se mi je, da je volk, bil je zmrcvarjen, zato nisem bila prepričana). Ženska je bila mlada, tam od 20 do 30 let, več ne. Zgrozila sem se, pomislila sem, da jo je nekdo umoril in tam odložil, nisem pomislila, da bi jo uničil volk. V zadnjem hipu sem še pomislila, da moram paziti, da je ne bom povozila, da ne bom z gumami zapeljala čez njo, ampak moram avto tako usmeriti, da bo ženska šla pod avto...zdi se mi, da sem pomislila, da avta ustaviti ne morem več, da vse kar lahko naredim je to, da je še jaz ne povozim, čeprav sem vedela, da je itak že mrtva, nisem hotela je še z gumami razmrcvariti...potem sem se od groze zbudila 
2.del sanj:
sanjala sem, da sem v nekem stanovanju, tam je bila moja kolegica, ki je tudi terapevtka, k njej hodi na terapije moževa hčerka. Nekaj sem jo vprašala (ne vem točno kaj) in me je na kratko odslovila, da sedaj nima časa zame, da se mora sedaj posvetiti moževi hčerki, ker imata uro terapije. Nekako me je zabolelo, saj je nisem vajena takšne, bila je hladna in osorna. Nato grem v drug prostor, še vedno isto stanovanje, in tam notri je bil moj mož, poleg vidim še svojo hči ob nekem moškem, kot bi bil kakšen možev prijatelj, skratka kar precej starejši od moje hčere in ni mi bil všeč...pogledala sem mojo hči in vidim, da jo ta moški drži za dojko, zgrozila sem se, ker jo je otipaval...hotela sem že reči mojemu, da naj nekaj naredi, kaj se zdaj gre ta tip, in nato vidim, da jo otipava po obeh dojkah in da je moja hči pravzaprav gola...kot da se ona ne bi upirala temu otipavanju oz temu moškemu, kot da bi imela že prej spolni odnos in tega jaz sploh nisem opazila...ni mi bilo všeč, ker mi ta moški ni bil všeč...pri hčeri nisem opazila nikakršnih občutkov, tako da v resnici nisem vedela, ali je samo vdana v usodo in jo ta moški zlorablja ali je to sprejela z zavedanjem oz. se je sama tako odločila...
nato vprašam mojega, če gre z mano, da greva nekam in mi reče, da ne, da ne gre, da bo gledal golf s svojimi prijataelji..pogledam naokoli po tej sobi in vidim, da so notri sami otroci, sami fantki, dojela sem, da je mislil na te otroke, da bo raje z njimi in bo raje gledal golf z njimi...fantki so bili stari od 8 do 10 let, tako se mi vsaj zdi..bila sem zelo razočarana, počutila sem se odrinjeno, nepomembno, ugotovila sem,da tukaj nimam kaj več početi, hči je s tem moškim, moj je pa raje s temi fantki gledal golf...odšla sem iz tega stanovanja...nato sem se zbudila...
3. del sanj:
bila sva z mojim pri nama doma v jedilnici, sedela sva za mizo, vsak na svojem prostoru, tako kot sediva tudi v resnici...nakar mi moj reče, da me ima rad, ampak, da mu je hči pomembnejša...želela sem se z njim pogovoriti, da bi skomunicirala to najino stisko (ki jo imava tudi v resnici), vendar me ni želel pogledati v oči, jaz mu nekaj govorim, on pa gleda v tla, nikakor ni zmogel pogleda vame...za mizo, na svojem prostoru je sedela tudi njegova hči, tako kot sedi tudi v resnici...bila je prisotna pri tem najinem pogovoru, ampak ni sodelovala...no, skratka jaz se želim pogovarjati, moj gleda v tla, nato sem imela vsega zadosti in sem padla ven in sem rekla, da se jaz tega ne grem več, da je isti kot njegova hči, da se z njim ne morem nič pogovoriti, da se izmika pogovoru, da gleda v tla, da v tej hiši se ne da z nikomer nič pogovoriti, da se mi bo zmešalo, da jaz ne morem tako živeti,da jaz potrebujem ob sebi aktivne sogovornike in zrele ljudi s katerimi se da pogovarjati..moj pa nič, on še vedno umika pogled in gleda v tla...v sanjah sem dojela, da se ne upa soočiti s težavo, ki jo imava in raje gleda v tla...nato sem se zbudila..
Še sedaj sem utrujena od teh sanj.... 
Ufa ufa ufa...ti pa res imaš obsežne sanje. Upam, da se ne zbudiš bolj zmatrana kot spočita. Ali pa obratno, mogoče celo sreča, da v sanjah intenzivno predeluješ svoje odnose in dogodke, pa ti to pomaga.
Kot rdečo nit teh treh sanj čutim tebe in povezave z ožjo in širšo družino. Tako tvoja lastna otroka, kot "priženjeno, no primoženo" družino.
1.del: Ti, hčerka, mrtva ženska, mrtev volk, noč, vožnja avtomobila, mestoma avto pelje brez tvojega šofiranja....
Hmmm... Pravljica o Rdeči kapici. Pa se poigrajmo. Hčerka - Rdeča kapica. Čudno, hčerka moli ven noge, želiš jo zaščitit. Brez nog hčerka ne bi mogla hodit, tako kot ti nekaj časa nisi vozila avta. Do česa je treba prit (pripeljat) in čigave pravljice (ideje, upanja, verjetje v čudeže) so v odrasli ženski (nekdaj deklici, ki je zaupala celo volku) umrle? Ali je res vse, kar lahko narediš, le še, da samo še omiliš škodo?
2. del: V različnih stanovanjih si pa večkrat. Kaj ti pomeni stanovanje, dom? Rdeča nit 2. dela je zavrnjenost, se strinjaš? Zavrnila te je terapevtka, pokazala, da ji je pomembna moževa hčerka, bila si nemočna, da bi zaščitila hčerko, ki je bila apatična, zavrnjena od moža, ki je raje gledal golf s fantki, starimi 8 do 10 let. Ranljivost. Hčerka brez oblačila. Svet odraslih, ki si dovoljujejo vzeti brez kompromisov. Zaščiti otroški svet, se posvečati otrokom, ali si vzeti čas zase in si vzeti čas zase? Kaj lahko storiš, da zavaruješ svoje drage? To zmoreš in moraš? Je v tvojem dosegu, je to tvoj krog moči? Biti samozadosten ali je zabava lepša v dvoje? Kako se počutiš, če te drugi ne priznajo? Je potrebno, da te priznajo?
3. del: Podobna vprašanja kot za 2. del. Dojela si: "On se ne upa soočiti s težavo, ki jo imava". Si sama? Je težava tvoja ali njegova? Obeh? Res?
Po moje imaš kaj "meditirat" vsaj 3 dni (za 3 dele )

. Pa še to: 3 je pravljično število. Bi bilo fajn v pravljici, kajne. Ni treba biti močna, princeske in kraljice rešujejo vitezi, ki jih nikoli ne zanemarijo in zanje storijo vse