Jaz pa sanjala dojenčka, sem se ustrašila, ker je padel in sem ga hitro pobrala in potolažila, bil je tako mehek, nežen, tako prijeten dotik in občutek v sanjah, občutek nežnosti, miline in sreče, ker je bilo z njim vse ok 
Potem sem še sanjala kolegico, da si je dala narediti dva nova zoba, sprednja zgoraj, ker prej je imela razmak med njima,sedaj pa je imela tak lep, popoln nasmeh...bila je zadovoljna...in še zraven je bil en otrok (cca 10 let star) tudi z novima zobema zgoraj, isto kot ona, samo ni mi bilo jasno, zakaj si ju je pa on dal zamenjati, saj ima sedaj narejeno isto kot prej, nobene bistvene razlike, mogoče sta bila sedaj za majčkeno preveč naprej postavljena, ampak nič takega 
Hodila sem v centru Ljubljane ob Ljubljanici proti nekemu lokalu, bila je tema, noč in tam sem se srečala s to kolegico z novimi zobmi in tem otrokom...
Spomnim se še občutka strahu, da se bom v tej temni noči sama vračala nazaj proti avtu...
Spet sem imela pestro to noč 
Pikolino, kaj se je pa že meni sanjalo o otroku v nocojšnjih sanjah? Hmmm...dem...pa zjutraj sem še vedela.
Sanjalči, muca tigrica, muca mama in muca dojenček...mehka in puhasta. Dojenček, mehek in prijeten, nežen...!!! Zobje - postavit se zase. Ni več luknje v obrambi
. Mogoče, je še kaj skritega v ozadju, da je popravil zobe, pa se mu sploh ne vidi, kje je razlika? Povezava z občutkom strahu in braniti svoja stališča, odločitve, sebe?
Ja, muca mehka in puhasta, drugič pa krempljasta tigrica

Mislim, da je tale dojenček v sanjah, ki je sicer padel, ampak je bilo z njim vse ok, tista zadeva, o kateri sem pred časom pisala in sem jo spet oživila, spet deluje, nežno jo varujem, imam ljubeč odnos do tega projekta...
Zobje, postavit se zase, ni več luknje vmes in kolegica je bila strašno zadovoljna s samim izidom popravka teh zob in tudi meni je bila všeč

Očitno sem "zaprla" neko luknjo, neko vrzel in to mi je všeč, sem zadovoljna z izidom..združitev teh dveh zob...imela sem kar nekaj tega v zadnjem obdobju, ko sem usklajevala razna nesoglasja in mislim, da mi je uspelo, vsaj trenutno je tako, ja vesela sem tega in seveda zadovoljna

sem pa morala marsikaj spustiti in spremeniti, da sem prišla do združitve teh nesoglasij-v bistvu sem delovala z ljubeznijo do sebe in do drugega in z zavedanjem, da ima lahko tudi drugi "napake" in da imam lahko tudi sama "napake" in da je to možno celo sprejeti in združiti, v bistvu spoznanje, da imam lahko nekoga rada, ki je pravzaprav nesramen do mene, ki me kritizira, obsoja, kaže s prstom name....da prepoznam to bolečino v njem, da mora to početi in da to vzljubim, sprejmem to njegovo rano kot del sebe....
ne vem, ne znam dobro razložiti kako sem prišla do tega, ampak verjetno ima t neptuna in t kirona v 7. hiši svojo vlogo pri tem prepoznanju...
ja, veliko mi je pri tem delu na sebi pomagal moj "učitelj", tako da to je verjetno ta zobozdravnik (v sanjah ni bil omenjen, ampak seveda sem vedela, da ji je to "združitev" naredil res en dober strokovnjak, ker tisti mlajši otrok ni imel tako idealno popravljenih zob), ki je tej kolegici tako lepo združil ta dva "pola", ta dva "zoba"...
naj traja

strah pred vračanjem proti avtu po temni noči, strah, da me lahko kdo napade v temačni, prazni ulici...
-mogoče strah pred tem, da moram skozi noč, temo (moja podzavest, moje temačne sile, moje sence) nazaj proti avtu (voziti skozi življenje), da enostavno se ne da ubežati tej temni noči, tem mojim sencam in da enostavno moram iti skozi noč, da spet pridem do avta, da se lahko vrnem nazaj domov...to se mi zdi podobno kot v prejšnjih sasnjah z medvedom in tisto divjo mačko, nekaj plutonskega je v tem, moje preobrazbe, sprejetje mojih temnih sil v sebi, mojih senc....
ekola, takole, očtino še vedno nekaj strahu pred iti čez to temo