NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dobro jutro . Imam strica cenilca iz davčne danes napovedanega, pride ocenit,če nismo pod ceno prodali stanovanja
Quote from: Tejka on March 07, 2016, 08:09:59 AMDobro jutro . Imam strica cenilca iz davčne danes napovedanega, pride ocenit,če nismo pod ceno prodali stanovanja ??? A to tud pridejo al kaj? Ja dobr no, če bi on živel v tem stanovanju bi ga dal še zastonj. Kekci res.
Quote from: Jane on March 07, 2016, 08:47:56 AMQuote from: Tejka on March 07, 2016, 08:09:59 AMDobro jutro . Imam strica cenilca iz davčne danes napovedanega, pride ocenit,če nismo pod ceno prodali stanovanja ??? A to tud pridejo al kaj? Ja dobr no, če bi on živel v tem stanovanju bi ga dal še zastonj. Kekci res.Majo pa cajt, ane. A ni vrednost stanovanja, no bi morala bit, v neki realni vrednosti itak že na geodetski vnešena? Duplo delo. Stric bo prišel in ocenil po svoje, pole bo pa razliko rajtam iskal med vrednostjo, po kateri ste stanovanje pridobili in po kateri prodali. Razlika bo obdavčena.
Quote from: Rena on March 07, 2016, 08:52:47 AMQuote from: Jane on March 07, 2016, 08:47:56 AMQuote from: Tejka on March 07, 2016, 08:09:59 AMDobro jutro . Imam strica cenilca iz davčne danes napovedanega, pride ocenit,če nismo pod ceno prodali stanovanja ??? A to tud pridejo al kaj? Ja dobr no, če bi on živel v tem stanovanju bi ga dal še zastonj. Kekci res.Majo pa cajt, ane. A ni vrednost stanovanja, no bi morala bit, v neki realni vrednosti itak že na geodetski vnešena? Duplo delo. Stric bo prišel in ocenil po svoje, pole bo pa razliko rajtam iskal med vrednostjo, po kateri ste stanovanje pridobili in po kateri prodali. Razlika bo obdavčena.Kar naj pride... Itak sem zakonodajo prebrala, menda je davek 2% glede na to da je dediščina in pravzaprav prvo stanovanje katerega lastnika sva z bratom. Večji davek ne bi smel bit.
Quote from: Tejka on March 07, 2016, 09:20:32 AMQuote from: Rena on March 07, 2016, 08:52:47 AMQuote from: Jane on March 07, 2016, 08:47:56 AMQuote from: Tejka on March 07, 2016, 08:09:59 AMDobro jutro . Imam strica cenilca iz davčne danes napovedanega, pride ocenit,če nismo pod ceno prodali stanovanja ??? A to tud pridejo al kaj? Ja dobr no, če bi on živel v tem stanovanju bi ga dal še zastonj. Kekci res.Majo pa cajt, ane. A ni vrednost stanovanja, no bi morala bit, v neki realni vrednosti itak že na geodetski vnešena? Duplo delo. Stric bo prišel in ocenil po svoje, pole bo pa razliko rajtam iskal med vrednostjo, po kateri ste stanovanje pridobili in po kateri prodali. Razlika bo obdavčena.Kar naj pride... Itak sem zakonodajo prebrala, menda je davek 2% glede na to da je dediščina in pravzaprav prvo stanovanje katerega lastnika sva z bratom. Večji davek ne bi smel bit.A se ga boste "znebili"? Imam rovokopača...
A verjamete, da me je danes klical moj 25 let starejši italijanski Casanova?