Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 36054 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #60 on: March 30, 2016, 09:02:57 AM »
Dobro jutro vsem  :-*

Problem imam. Ko sem se nekam prijavila, mi je bilo kristalno jasno, da to hočem. Danes pa že oklevam, ali je to to. Sprašujem se, ali naj ta denar namenim raje kam drugam, saj gre za kar lep denar.

Prosim za odgovor, ali naj grem v to, ali naj vse skupaj prekličem?

Hvala že v naprej :-* :-* :-*

Ametist, si ti oven?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: March 30, 2016, 09:12:17 AM »
Dobro jutro vsem  :-*

Problem imam. Ko sem se nekam prijavila, mi je bilo kristalno jasno, da to hočem. Danes pa že oklevam, ali je to to. Sprašujem se, ali naj ta denar namenim raje kam drugam, saj gre za kar lep denar.

Prosim za odgovor, ali naj grem v to, ali naj vse skupaj prekličem?

Hvala že v naprej :-* :-* :-*

Jutro tudi tebi.  :-*

Ja, se vidi tvoje navdušenje in želja, da si to privoščiš. Po razmisleku pa slaba vest in kolebanje. Takole mi pokaže ... Lahko ravnaš drugače, kot ti pravi zdrava pamet, ki ti zdaj šepeta, da bi bilo mogoče pametneje privarčevat - ampak potem lahko zamudiš nekaj posebnega, drugačnega. Ker vidim, da bi zelo uživala v tem, na kar si se prijavila oz. bi imela veliko od tega. Si pa premišljena oseba, hočeš imet precej pod nadzorom in zato ti pomisleki. Dozdeva se mi, kako se boš odločila, ampak nočem vplivat na tvojo odločitev.
Je pa tako z denarjem - seveda, če imaš stalne prihodke - na dolgi rok se ena izredna, neplanirana investicija tako ali tako niti ne pozna.  ;)

Draga Maja,
hvala srce za vpogled. To znanje si želim že od dooooolgo, vendar je bilo vedno predrago zame. Sedaj se je ponudila priložnost. Na mojo vest trka moj mož, ki pravi, da ne bom znala unovčiti pridobljenega znanja. Tu je največja dilema. Sem ziheraš, imaš prav. Veš, po tihem si želim, da bi vedela oz. da bi mi nekdo prišepnil "to je to, samo naredi".
Če sem trenutno čisto poštena do sebe in prisluhnem moji duši, potem moram na to pot.

Pojdi na to pot, če si tako začutila :-*
Meni je moj stalno govoril koliko denarja in časa zapravim za učenje psihologije in psihološke astrologije, vse gleda skozi denar...
Jaz sem hodila na predavanja in se učlila, ker sem to rabila zase, ne za namen služenja denarja, niti pomislila nisem, da bi kdaj tržila vse to svoje znanje...
pa je prišlo spontano,sedaj je prišel čas, da vse to kar sem vskrala, doživela, dam naprej družbi, drugim, naredim prehod iz 5. hiše v 11. hišo, kar je tudi namen te osi,(tudi otroka vzgajamo na način, da ga potem odddamo naprej družbi, ni več naš, je samostojen in pripravljen za iti v skupnost, v 11. hišo) tako sama sedaj delim življenjske izkušnje kot pridobljeno znanje naprej in verjamem, pridejo do mene ravno tisti, ki potrebujejo to kar imam, kar znam, kar jim lahko dam, potem, ko osvojijo to kar jim dam, gredo tudi oni naprej ;)
hm, zanimivo je to, da sta se tudi otroka odselila v tem obdobju od kar delam s klienti...
tako sem zgleda zaključila s 5. hišo in je prišel čas za mojo 11. hišo, v kateri je moj stelij v raku (mars, sonce,venera)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #62 on: March 30, 2016, 09:15:17 AM »
Draga Maja,
hvala srce za vpogled. To znanje si želim že od dooooolgo, vendar je bilo vedno predrago zame. Sedaj se je ponudila priložnost. Na mojo vest trka moj mož, ki pravi, da ne bom znala unovčiti pridobljenega znanja. Tu je največja dilema. Sem ziheraš, imaš prav. Veš, po tihem si želim, da bi vedela oz. da bi mi nekdo prišepnil "to je to, samo naredi".
Če sem trenutno čisto poštena do sebe in prisluhnem moji duši, potem moram na to pot.

No, pssssst, karta mi je prišepnila ravno to.  ;)
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: March 30, 2016, 10:10:43 AM »
Draga Maja,

No, pssssst, karta mi je prišepnila ravno to.  ;)

Hvala srce!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #64 on: March 30, 2016, 11:23:07 AM »
 :-* :-* :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: April 07, 2016, 11:30:13 AM »
Jutri imam pregled - bodo izvidi dobri?
Hvala  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline bilka

• Mojster
« Reply #66 on: April 07, 2016, 01:11:25 PM »
Joj Maja,
moja komplicirana situacija se počaaaassssiiii premika in tik preden obupam, je spet neka sprememba in tak sem pa tja.

Mi lahko pogledaš malo karte?
HVala :*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #67 on: April 07, 2016, 05:01:08 PM »
Povsem OK še ne bodo, ampak na 5 diskov pade Smrt in nato As čaš, ki pa obeta. Reeeeeeeessssss ti kljub kartam želim, da bodo najboljši!

Na eno karto pa: 7 mečev. Ta karta glede zdravja pravi, da očisti svoje življenje fizičnih in psihičnih nečistoč. Pred morebitnimi posegi  v telo se posvetuj s še kom, ali pa z res dobrim strokovnjakom. Ta karta kaže na veliko potrebo po psihičnem prečiščevanju! Kaj točno je tisto, kar moraš v sojem življenju ozdraviti ...
« Last Edit: April 07, 2016, 05:05:21 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #68 on: April 07, 2016, 05:07:43 PM »
Joj Maja,
moja komplicirana situacija se počaaaassssiiii premika in tik preden obupam, je spet neka sprememba in tak sem pa tja.

Stresno je tole zate. Ker se kar ena za drugo kažejo spremembe in priložnosti. Oklepaš se še starega, čeprav je na voljo veliko novega. Ko greš v eno stran, ti je žal, da greš tja - ko pa greš v drugo, pa tudi.
Sama moraš naredit spremembo in to radikalno. Karto Smrti imava na vse tole ... Hm, danes je povsod tale karta Smrti ...  ::) Očitno je res pravi dan za spremembe.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #69 on: April 07, 2016, 06:07:50 PM »
Joj Maja,

Stresno je tole zate. Ker se kar ena za drugo kažejo spremembe in priložnosti. Oklepaš se še starega, čeprav je na voljo veliko novega. Ko greš v eno stran, ti je žal, da greš tja - ko pa greš v drugo, pa tudi.
Sama moraš naredit spremembo in to radikalno. Karto Smrti imava na vse tole ... Hm, danes je povsod tale karta Smrti ...  ::) Očitno je res pravi dan za spremembe.

Ma kaj ko ne vidim priložnosti. Mogoče sem prevelik ziheraš ali kaj...Pa tak pišeš, kot da je od mene vse odvisno, kot da mi je situacija na dlani in je odvisno od moje odločitve...al pa jaz samo tak razumem :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #70 on: April 07, 2016, 06:59:54 PM »
Imaš prav.  ;)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: April 09, 2016, 06:55:52 AM »
Povsem OK še ne bodo, ampak na 5 diskov pade Smrt in nato As čaš, ki pa obeta. Reeeeeeeessssss ti kljub kartam želim, da bodo najboljši!

Na eno karto pa: 7 mečev. Ta karta glede zdravja pravi, da očisti svoje življenje fizičnih in psihičnih nečistoč. Pred morebitnimi posegi  v telo se posvetuj s še kom, ali pa z res dobrim strokovnjakom. Ta karta kaže na veliko potrebo po psihičnem prečiščevanju! Kaj točno je tisto, kar moraš v sojem življenju ozdraviti ...

Hvala Maja  :-*
Bom še parkrat tole prebrala in preštudirala, da najdem globlji pomen. Hvala ti od srca.  :-*

Drugač pa - operacija se mi obeta ravno v R marsu - kar je šid
« Last Edit: April 09, 2016, 07:01:15 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #72 on: April 09, 2016, 08:04:45 AM »
 :blank:

A ni imel mož od Jane enkrat operacijo kolena v retro  :Ma?
Jane, kako se je to takrat izšlo?

Tea, vseeno upam na najboljše. Močna ženska si!  :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: April 09, 2016, 08:20:40 AM »
:blank:

A ni imel mož od Jane enkrat operacijo kolena v retro  :Ma?
Jane, kako se je to takrat izšlo?

Tea, vseeno upam na najboljše. Močna ženska si!  :-*

Saj bom poskušala vzeti to tako, da gre za neko dokončevanje v ciklu zdravljenja...

Tudi mene zanima Jane, kako je bilo z možem ali če je še kakšen drug primer.

Nimam ravno najboljših aspektov za maj in junij. Tako da bom morala energetsko marsikaj naredit.

Drugače pa včeraj so bili izvidi dobri.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #74 on: April 09, 2016, 08:28:49 AM »
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
9ZK 656