Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 35958 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #255 on: August 03, 2016, 12:05:57 PM »
Vesela druščina 79-ih smo na voljo za vprašanja. 78 tarot kartic in jaz.  ;D
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #256 on: August 03, 2016, 12:54:50 PM »
O kako lepo :)
Potem te pa lepo prosim, če mi lahko pogledaš, kaj se bo zgodilo avgusta meni na področju partnerskih odnosov in ljubezni :)
:*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #257 on: August 03, 2016, 01:06:22 PM »
O kako lepo :)
Potem te pa lepo prosim, če mi lahko pogledaš, kaj se bo zgodilo avgusta meni na področju partnerskih odnosov in ljubezni :)
:*

Na tem področju poskušaš ohranit zdravo pamet in stvari držiš na mestu. Razpeta si med preteklostjo in prihodnostjo, ampak ohranjaš upanje na lepši jutri. Pokaže se tretja oseba, ki je po vsej verjetnosti kriva za stanje, ki ga doživljaš.
Karte svetujejo, da se ne umikaj, ampak začni reševati stvari aktivno, ker se same od sebe ne bodo razrešile.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #258 on: August 03, 2016, 01:08:16 PM »
Reševat kaj? To s tretjo osebo? Ker ene stvari sem že začela, teh pa res ne...
in še to, kako kaže za izid?

Pa hvala :) :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #259 on: August 03, 2016, 01:21:41 PM »
OK pa kaj je z eno osebo, neki poslovnega morava resit in ona me cist ignorira. OK sej vem zdej mam 12-to na udaru, standard pac. Ampak cist tko se mula kej zaradi mene (vcasih kej prevec direktno zinem) ali bo prekinila sodelovanje ali pa ma zdej samo Iwanttobealone dni.

Maja meni daj samo tole. Vrnem, ce kaj rabis ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #260 on: August 03, 2016, 01:32:24 PM »

Izid lahko predvidim glede na trenutno naravnanost, o gotovih izidih nerada govorim, ker se rezultat pod različnimi pogoji spreminja.
Za prihodnost oz. glede izida karte pravijo, da boš več ali manj pustila stvari pri miru in boš nihala od ene do druge možnosti. Neopredeljenost, sanje, vizije, želje, misli, konkretnih sprememb pa ni videti.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #261 on: August 03, 2016, 01:35:30 PM »

Izid lahko predvidim glede na trenutno naravnanost, o gotovih izidih nerada govorim, ker se rezultat pod različnimi pogoji spreminja.
Za prihodnost oz. glede izida karte pravijo, da boš več ali manj pustila stvari pri miru in boš nihala od ene do druge možnosti. Neopredeljenost, sanje, vizije, želje, misli, konkretnih sprememb pa ni videti.

Ok, hvala :) Moram res bit aktivna, ker ti karte spet pravijo, da ne bo nič, če bom pasivna  ;)
« Last Edit: August 03, 2016, 01:42:55 PM by bilka »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #262 on: August 03, 2016, 01:37:11 PM »
OK pa kaj je z eno osebo, neki poslovnega morava resit in ona me cist ignorira. OK sej vem zdej mam 12-to na udaru, standard pac. Ampak cist tko se mula kej zaradi mene (vcasih kej prevec direktno zinem) ali bo prekinila sodelovanje ali pa ma zdej samo Iwanttobealone dni.

Zanimivo se tole odpre. Zaenkrat se kaže kar tišina ali pa vsaj nedejavnost, če se slučajno ta oseba vseeno oglasi. Nekaj se kaže v bližnji preteklosti, nekaj neprijetnega, kar je sprožilo tole stanje. Ali je šlo med vama za kakšen nesporazum ali pa je ona sama v nekih težavah, zaradi katerih je odmaknjena.
Zna biti, da se še nekaj časa ne bo nič premaknilo, glede sodelovanja se bolj nakazuje, da bo odstopila ... Vendar potem na vse to pade karta Svet - mislim, da bo še višja sila na delu, da se bo tole razpletlo, kot se mora. Položila sem 2x in obakrat dobim zelo identično sliko.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #263 on: August 03, 2016, 01:57:54 PM »

Zanimivo se tole odpre. Zaenkrat se kaže kar tišina ali pa vsaj nedejavnost, če se slučajno ta oseba vseeno oglasi. Nekaj se kaže v bližnji preteklosti, nekaj neprijetnega, kar je sprožilo tole stanje. Ali je šlo med vama za kakšen nesporazum ali pa je ona sama v nekih težavah, zaradi katerih je odmaknjena.
Zna biti, da se še nekaj časa ne bo nič premaknilo, glede sodelovanja se bolj nakazuje, da bo odstopila ... Vendar potem na vse to pade karta Svet - mislim, da bo še višja sila na delu, da se bo tole razpletlo, kot se mora. Položila sem 2x in obakrat dobim zelo identično sliko.

hmmm ja :D Dober ce noce sodelovat, naj vsaj pove haha. Mogoce me bo pa se rabil pa zato svet. Hvala Maja :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #264 on: August 03, 2016, 07:26:10 PM »
Jaz bi tudiiiii prosim....včeraj sem nekaj začela in me zanima kakšen bo odziv na tole? Hvalaaaa  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #265 on: August 03, 2016, 07:46:05 PM »
Prosim zelo lepo za vodstvo po burnem popoldnevu.  :blank:
Hvala.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #266 on: August 03, 2016, 08:29:46 PM »
Jaz bi tudi prosil. Zanima me ali bo DA ali NE? Hvala ti. 8) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #267 on: August 03, 2016, 08:33:34 PM »
Jaz bi tudiiiii prosim....včeraj sem nekaj začela in me zanima kakšen bo odziv na tole? Hvalaaaa  :-*

Tole je bil kar radikalen poseg in bi moral imet pozitivne posledice. Nov začetek.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #268 on: August 03, 2016, 08:36:42 PM »
Prosim zelo lepo za vodstvo po burnem popoldnevu.  :blank:
Hvala.

Velik poudarek na tem, da ne odstopaš od svojega. Kljub temu, da želiš, da se stvari lepo iztečejo in uredijo, ne smeš pozabit nase in na svoje zahteve/želje/potrebe. Hkrati se ločiti od vsega, da se boš lahko povezala.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #269 on: August 03, 2016, 08:37:12 PM »
Jaz bi tudi prosil. Zanima me ali bo DA ali NE? Hvala ti. 8) :)

Uh. 9 mečev.
9ZK 656