Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 36049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #285 on: August 04, 2016, 05:18:56 PM »

Maja,

mene pa zanima na splošno od septembra do konca letošnjega leta
Hvala že vnaprej.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #286 on: August 04, 2016, 05:41:30 PM »
Maja, ko boš pri volji bi prosil... Se ne mudi. Lahko kar z eno karto.  ;) Zanima me odnos, kako se bo nadaljeval od tega trenutka in reciva do največ dveh mesecev. Hvala lepa :)

Glede na karto, bi se moral dobro. 10 diskov.  8)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #287 on: August 04, 2016, 05:45:41 PM »

Maja,

mene pa zanima na splošno od septembra do konca letošnjega leta
Hvala že vnaprej.

Nekaj tavaš v temi, ampak se pokaže prelomnica. Kot, da se boš odločila, da določene stvari spremeniš in jih tudi boš. Ne bo pa najlažje oz. ne bodo posledice samo pozitivne, lahko ti prinesejo kar nekaj napetosti.
Ob koncu leta boš glede nekaterih stvari bolj optimistična, žal pa ne morem tega trdit za vsa področja. September zna bit kar naporen. Oktobra boš najbrž naredila tisto spremembo. Novembra boš razmišljala za nazaj in delala obračun. Decembra pa pazi na svoje razpoloženje, da ga usmeriš v pravo smer.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #288 on: August 04, 2016, 05:56:53 PM »
Maja, ko boš pri volji bi prosil... Se ne mudi. Lahko kar z eno karto.  ;) Zanima me odnos, kako se bo nadaljeval od tega trenutka in reciva do največ dveh mesecev. Hvala lepa :)

Glede na karto, bi se moral dobro. 10 diskov.  8)

Ooooooo 8) 8) 8) :P :P :P Zakon! Tole pa mi je izjemno všeč.  :-*

Vrnem ob priliki, hvala. Mislim, da bom kar kmalu šel v shop po karte. ;D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #289 on: August 04, 2016, 06:20:50 PM »
Hvala :)
« Last Edit: August 04, 2016, 06:31:44 PM by tia »

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #290 on: August 09, 2016, 01:26:18 PM »
Maja, ko bos kaj gledala v karte, bi te prosila za vpogled: ponudil se mi je dolocen raziskovalni projekt; se vrzem vanj, se splaca? (casa imam malo, denarja pa se manj, tako da bi rada pametno zbirala :)). In glede dolocene prijave za sluzbo; kako kaze? S podjetjem se prav tako prijavljava na razpis za storitve na plazi: morava biti na kaj posebej pozorna? Kaze ok?

Hvala ti vnaprej! :*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #291 on: August 09, 2016, 04:26:33 PM »
Maja, ko bos kaj gledala v karte, bi te prosila za vpogled: ponudil se mi je dolocen raziskovalni projekt; se vrzem vanj, se splaca? (casa imam malo, denarja pa se manj, tako da bi rada pametno zbirala :)). In glede dolocene prijave za sluzbo; kako kaze? S podjetjem se prav tako prijavljava na razpis za storitve na plazi: morava biti na kaj posebej pozorna? Kaze ok?

Tale projekt bi šel skozi, ampak na tesno. Lahko najdeš rešitev, kako izpeljati. Pobrskaj po spominu, kako bi lahko šlo in pa, kdo, s katerim si mogoče že sodelovala ali pa ga že poznaš, bi ti lahko pomagal.
Glede službe je zelo odprto. Do pogovorov vsekakor pride.
Kakšno opozorilo se mi ne pokaže, se pa izpostavljajo karte povezovanja.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #292 on: August 09, 2016, 04:38:22 PM »
Jaz bi tudi en odgovor, prosim.
Dobila sem neko sporočilo z izpovedjo, po kateri se praskam po glavi že cel dan, zdaj pa že čokolado jem za povrh.
Gre za iskreno sporočilo, ali pa je zadaj taktika, premišljenost, manipulacija...? Odvračanje pozornosti od nečesa? Strah?
Prosim še za namig, kako ravnati oz. ali se odzivam "pravilno".
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #293 on: August 09, 2016, 04:44:17 PM »
Dobila sem neko sporočilo z izpovedjo, po kateri se praskam po glavi že cel dan, zdaj pa že čokolado jem za povrh.
Gre za iskreno sporočilo, ali pa je zadaj taktika, premišljenost, manipulacija...? Odvračanje pozornosti od nečesa? Strah?

Namen ni povsem iskren. Gre za osebne interese, oseba želi ohranit svoj položaj in stvari na svojem mestu. Zakaj? Ker lahko. Ali pa tako samo misli. ;D
Ali se odzivaš pravilno? Tu bi rekla, da si precej "zategnjena". Lahko bi bolj pokazala svoje zobe. Mogoče pa tudi ti v sebi želiš ohranit stvari take, kot so. Na radikalne poteze oz. spremembe nisi povsem pripravljena.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #294 on: August 09, 2016, 04:53:37 PM »

Namen ni povsem iskren. Gre za osebne interese, oseba želi ohranit svoj položaj in stvari na svojem mestu. Zakaj? Ker lahko. Ali pa tako samo misli. ;D
Ali se odzivaš pravilno? Tu bi rekla, da si precej "zategnjena". Lahko bi bolj pokazala svoje zobe. Mogoče pa tudi ti v sebi želiš ohranit stvari take, kot so. Na radikalne poteze oz. spremembe nisi povsem pripravljena.

Hvala, Maja.
Bom pokazala zobe.
Pa saj imam lepe. :D
Ne želim ohraniti stvari, kot so. Bolj imam problem s primernimi besedami izraziti, kar mislim. Ujeti pravi trenutek in izstreliti osebi, kar ji gre.

Se pravi, če prav razumem, gre pri osebi za strategijo. Zagotoviti si potezo, da bo v prednosti. Razorožiti me?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #295 on: August 09, 2016, 04:58:31 PM »
Ne bi rekla razorožiti, bolj zadevo speljati po svojih željah.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #296 on: August 09, 2016, 05:04:28 PM »
Ne bi rekla razorožiti, bolj zadevo speljati po svojih željah.

Hvala. :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #297 on: August 17, 2016, 01:41:12 PM »

Tale projekt bi šel skozi, ampak na tesno. Lahko najdeš rešitev, kako izpeljati. Pobrskaj po spominu, kako bi lahko šlo in pa, kdo, s katerim si mogoče že sodelovala ali pa ga že poznaš, bi ti lahko pomagal.
Glede službe je zelo odprto. Do pogovorov vsekakor pride.
Kakšno opozorilo se mi ne pokaže, se pa izpostavljajo karte povezovanja.

Za projekt se kolebam, meljem in razmisljam kam se naj obrnem :) Za sluzbico zelo zadovoljna da kaze bolje, pri razpisu pa je dejansko pomembno da zlezeva pod kozo tapravim ljudem, kar srcno upam, da nama uspe. :) Javim ko se karkoli od tega odvije! Hvala ti.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #298 on: September 01, 2016, 08:36:17 AM »
Maja, bi te prosila za en vpogled, če boš lahko, glede na to da si na dopustu ;D
Včeraj sem imela konflikt, postavila sem se odločno zase in oseba je bila potem strašno užaljena, pač ubogi jaz, ni bila pripravljena na nek konstruktiven pogovor dveh odraslih ljudi. Postavila se je v vlogo žrtve,.
Zanima me kako v bodoče ravnati s to osebo in kaj bi ta oseba sploh rada?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #299 on: September 01, 2016, 09:33:11 AM »
Nič kaj takega ne pokaže. Se bo uredilo samo od sebe. Ne bi rekla, da moraš na kakšen poseben način ravnat. Kaj hoče. Da je po njeno. Fura en svoj način vedenja in mišljenja in temu vse podreja.
9ZK 656