9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma, jebemo, jedla regrat, ugriznila v kamen in odkrušila en majhen delček sedmice. Upam, da se bo dalo samo pobrusit, ker imam na tem zobu tisto drago keramično plombo (inlay).
Quote from: Maja on March 29, 2016, 05:53:07 PMMa, jebemo, jedla regrat, ugriznila v kamen in odkrušila en majhen delček sedmice. Upam, da se bo dalo samo pobrusit, ker imam na tem zobu tisto drago keramično plombo (inlay). Maja, kako se obnesejo te plombice?
Quote from: hannah on March 29, 2016, 09:43:36 PMQuote from: Maja on March 29, 2016, 05:53:07 PMMa, jebemo, jedla regrat, ugriznila v kamen in odkrušila en majhen delček sedmice. Upam, da se bo dalo samo pobrusit, ker imam na tem zobu tisto drago keramično plombo (inlay). Maja, kako se obnesejo te plombice?Zelo v redu. Zdaj jih imam nekje 4-5 let noter in nobenih težav. Sicer so res precej dražje, ampak popolnoma nekaj drugega kot amalgam ali pa običajne bele.
Quote from: sasa on March 29, 2016, 01:24:56 PMQuote from: Maja on March 29, 2016, 12:15:44 PMJaz bi se pa tetovirala ... Razumem in podpiram. Samo nisem še 100% kam bi dala ...
Quote from: Maja on March 29, 2016, 12:15:44 PMJaz bi se pa tetovirala ... Razumem in podpiram.
Jaz bi se pa tetovirala ...
Kam so se izgubile vse človeške vrednote. Vzeti stanovanje zaradi nekaj E dolga - kar je pa še huje otroke obravnavati kot vrečo krompirja - bljek
Quote from: Maja on March 30, 2016, 07:17:53 AMQuote from: hannah on March 29, 2016, 09:43:36 PMQuote from: Maja on March 29, 2016, 05:53:07 PMMa, jebemo, jedla regrat, ugriznila v kamen in odkrušila en majhen delček sedmice. Upam, da se bo dalo samo pobrusit, ker imam na tem zobu tisto drago keramično plombo (inlay). Maja, kako se obnesejo te plombice?Zelo v redu. Zdaj jih imam nekje 4-5 let noter in nobenih težav. Sicer so res precej dražje, ampak popolnoma nekaj drugega kot amalgam ali pa običajne bele. aha, to je dobro vedet. Ker jaz sem velik potrošnik belih plomb :S