PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on April 14, 2016, 09:31:04 AMDejmo se dobit mi introverzneži.Bomo kot dva Finca, ki sta šla na pir.Prvi: "A si slišal za tistega, ki je... "Drugi: "Ne teži. Prišla sva na pir, ne na čvek." Tukajle pa moram dodat eno iz našega vaškega življenja; enemu možakarju že vse življenje pravijo EPP; zadnjič sem zvedela, zakaj: ko pride v vaški bife, so njegove edine besede Eno Pivo Prosim.
Dejmo se dobit mi introverzneži.Bomo kot dva Finca, ki sta šla na pir.Prvi: "A si slišal za tistega, ki je... "Drugi: "Ne teži. Prišla sva na pir, ne na čvek."
Lahko bi bila odličen zmikavt velikih umetniških del.Naslednji dan bi pisalo:"Monalizo uzela magla"
Jutri pa v Milano, kjer bom introvertirala po sejmišču in razstavah. Povsod me bo polno, ne da bi me kdo opazil, hihi.
Saj sem tolerantna do drugačnosti, ampak ...Maaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako je en narod omejen!!!
Quote from: Maja on April 14, 2016, 05:04:37 PMSaj sem tolerantna do drugačnosti, ampak ...Maaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako je en narod omejen!!! Tolerantna si do DRUGAČNOSTI.Tle so pa najbrž vsi ENAKO omejeni.
Vlaga. Poplava. Močvirje. Luža. Povodenj. Bajer. Mokrota.
Quote from: Pika on April 19, 2016, 01:20:05 PMVlaga. Poplava. Močvirje. Luža. Povodenj. Bajer. Mokrota. Pluton
Quote from: Tejka on April 19, 2016, 03:39:25 PMQuote from: Pika on April 19, 2016, 01:20:05 PMVlaga. Poplava. Močvirje. Luža. Povodenj. Bajer. Mokrota. PlutonAja ne ne. Študenti špricajo.
Quote from: Pika on April 19, 2016, 04:32:40 PMQuote from: Tejka on April 19, 2016, 03:39:25 PMQuote from: Pika on April 19, 2016, 01:20:05 PMVlaga. Poplava. Močvirje. Luža. Povodenj. Bajer. Mokrota. PlutonAja ne ne. Študenti špricajo. No pol pa