Author Topic: Olajšaj se malo. Petnajsti del  (Read 92048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Olajšaj se malo. Petnajsti del
« Reply #285 on: June 15, 2016, 02:18:15 PM »
mimogrede....a je kdo pomislil, kaj neki so počeli (nekoč) tile palčki v rudniku, ko so si po 12 urah (kao) trdega dela pripeli iz rudnika in bili do ušes nasmejani ????  ;D

Nisem pomislila... In če prav pomislim, tudi sedaj ne bom  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #287 on: June 15, 2016, 03:28:56 PM »
Oh ja, pogosto prevozno sredstvo moje predvozniškoizpitne mladosti.
No, pa je izginil Majin "bus". A ti ni še nihče povedal, da ne smeš hotlinkat grafičnega materiala?  ::)

PS: Čudno, zdaj je pa nazaj... ???

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #288 on: July 04, 2016, 04:05:39 PM »
Vse vas prosim za mnenje.
Razmišljala sem, da bi delala vpoglede iz kart za malo širši krog ljudi, seveda ne brezplačno, ampak ne bi želela v prevelikem obsegu, ker zelo cenim svoj prosti čas. Če kapne kakšen €, ne bo nič narobe, je pa zraven tudi moja želja po pomagati drugim - seveda pod pogojem, da ni 99 % naroda tako zavoženega, da ti potem gnjavi. Ne bom nič olepševala. JBG, vedeževanje potrebuje tudi zrelega spraševalca.
Kaj menite?
Najbolj me skrbi, da bi si nakopala razne psihopate ... Tisti, ki imate opravka s tovrstno dejavnostjo, ste najbrž doživeli marsikaj in me razumete ... Ko potem hočejo, da se še odločaš namesto njih in jih rešuješ iz lastnega dreka ... Kako je najbolje to zastavit, da imaš še vedno mir, hkrati pa kakšen €.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #289 on: July 04, 2016, 05:24:55 PM »
O super Maja, itak obvladas tako da super da gres v to. Kar se pa tice ostalega, se pac najdejo pacienti, jaz dolocenim recimo nisem niti odpisala, ce je bilo ze prvo pisanje adijo kaj bi bilo sele naprej. Nekaterim sem pomagala, ko sem videla da se nikamor ne Premakne, sem enostavno prenehala s komunikacijo. Sem pa tudi na zacetku nekaterim povedala, da morajo stvari speljat sami.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #290 on: July 04, 2016, 05:36:46 PM »
Ker tu vam je vsem res užitek vpoglede delat ...
Veliko naroda je pa omejenega, nestrpnega, nerazgledanega, ne poznajo življenja in pa sistema vedeževanja.  :blank:

Sem res v dvomih že prvi dan, ker sem ponudila prst in skoraj izgubila roko  :laugh: - sem po vpogledu namesto feedbacka dobila nazaj 100 neumnih vprašanj, na katera sem že odgovorila, vključno s tem ali bi bil zanjo boljši osebek A ali osebek B.  ::) ::) ::)
Eno izmed mojih prvih pravil je, da ne dajem sugestij.  ::)
Na sploh, ko dobim tako vprašanje, se zgrozim.  :o
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #291 on: July 04, 2016, 06:03:17 PM »
Uvaaav Maja.
Le pogumno!
Norci se pa itak najdejo vsepovsod...v vsaki "službi" ...
pa jih moramo prav tako ignorirat ali pa enostavno odrezat.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #292 on: July 04, 2016, 07:20:41 PM »
Vse vas prosim za mnenje.
Razmišljala sem, da bi delala vpoglede iz kart za malo širši krog ljudi, seveda ne brezplačno, ampak ne bi želela v prevelikem obsegu, ker zelo cenim svoj prosti čas. Če kapne kakšen €, ne bo nič narobe, je pa zraven tudi moja želja po pomagati drugim - seveda pod pogojem, da ni 99 % naroda tako zavoženega, da ti potem gnjavi. Ne bom nič olepševala. JBG, vedeževanje potrebuje tudi zrelega spraševalca.
Kaj menite?
Najbolj me skrbi, da bi si nakopala razne psihopate ... Tisti, ki imate opravka s tovrstno dejavnostjo, ste najbrž doživeli marsikaj in me razumete ... Ko potem hočejo, da se še odločaš namesto njih in jih rešuješ iz lastnega dreka ... Kako je najbolje to zastavit, da imaš še vedno mir, hkrati pa kakšen €.

Veš kaj Maja. Poslušaj sebe in je. Nekdo ti bo rekel ja, drug ne. Mislim, da si pametna punca, ki se ne boš dala preveč potegnit noter. Najbolj me moti, ko ljudje želijo, da jim nekdo drug pove, kaj naj naredijo. Naj ti gre dobro.  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #293 on: July 04, 2016, 07:33:56 PM »
Maja, odlično za pogum  :-*

Saj ljudje kličejo, ker ne vedo, kaj naj naredijo. Drugače ne bi spraševali, a ne  ;) Vedno znova pridemo v take in drugačne dileme in pomoč v takih trenutkih je dragocena. Jaz verjamem vate, da boš znala diplomatsko, psihološko, srčno in še kako drugače prisluhnit. Saj velikokrat je le dobra beseda in spodbuda tista, ki da ljudem upanje.

Vmes se najde sem pa tja kakšen dan ko nam ne gre, ali pa osebek, ki ga dobimo na naš slab dan .... ja tudi to je del življenja, kot sonce in dež. Ampak lepota tega poslanstva je, da ljudi predvsem znamo poslušat. Odgovor sam ni tako pomemben, če dobijo občutek, da jih razumeš v njihovi koži.

Srečno Maja ........... praksa ti bo dala veliko veselja. Pa tudi tvoj razvoj. Zato je tudi hvaležnost za vse preizkušnje, ki te čakajo na tej lepi, pa vendarle težki poti, na mestu.

V celoti te podpiram in želim uspešno, kreativno in izpolnjeno pot naprej  :-* :-* :-*

« Last Edit: July 04, 2016, 07:35:38 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #294 on: July 04, 2016, 08:45:34 PM »
Navadno pridejo do nas ljudje, ki so v tistem trenutku korak do tega kar smo se mi ze naucili.
Nic ni nakljucje, tako tudi ljudje, ki vstopajo v nasa zivljenja ne, tudi nasi klienti pridejo k nam z nekim razlogom in tudi mi se od njih ogromno naucimo.
Vse kar ti lahko recem je, da bodi odprta, predvsem poslusaj in cim manj ali nic ne svetuj... Ni nasa naloga svetovati, ceprav bi drugi to od nas radi dobili, nasa naloga je v trenutku, ko pridejo k nam, jim stati ob strani in zdrzati njihovo stisko, jim pomagati, da gredo lahko naprej... Odlocitve so njihova domena... Na to je se posebo treba biti pozoren, to je moj pogled....
Ne pozabi nase, vedno si pomembna tudi ti :-*
Drugace pa tako kot je ze Tea napisala, mocno vrrjamem vate in vem, da si super za delo s klienti, tako da me zate res ni nic strah. Imas glavo in srce na pravem mestu, znas postaviti mejo in zascititi tudi sebe, to je vse kar rabis v tem poslu ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #295 on: July 04, 2016, 08:55:03 PM »
To bi sicer delala reeeees minimalno. Ker se pod razno nočem obligirat tako, da bi kvaliteta mojega življenja padala. Prostega časa ne dam. Ne bi šla nekaj profesionalno, ampak čisto na izi ... Danes se ne bom odločala, ker je vzdušje obupno, bom še prespala, se odločila, potem pa itak lahko kadarkoli neham, če mi ne bo ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #296 on: July 05, 2016, 04:57:47 PM »
Danes nam je poginila ena morska pujsa.  :(

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #297 on: July 09, 2016, 03:06:31 PM »
Čeprav je najbrž tudi pri kužku kriv tranzit venere, bom itak raje tu nadaljevala z vprašanjem zate Tejka.
A veš kaj me zanima....zakaj kjub kastraciji še vedno skače?
 :laugh:
Poseksal bi vse...od plišastih igrač, blazin....še na mačko se spravi  :laugh:
Dnevno ga najmanj 3x dobim poleg  :laugh: :laugh: :laugh:
....in zdaj razloži majhnemu otroku zakaj jaha njene pliške  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #298 on: July 09, 2016, 04:46:47 PM »
Pri pasjem naskakovanju ne gre vedno za "spolne potrebe". V bistvu so te izražene le kadar se v bližini kakšna psička goni. 90% pasjega naskakovanja je nadvlada. Kužon hoče prevzeti alfa pozicijo v družini in očitno so mu pliškoti prva stopnja do cilja  ;) Torej glavni bi bil in najprej si bo podredil pliškote. Verjetno je naslednja na vrsti hčerka, so le njene igrače... Resno mu postavit meje. Naj ne skače na kavče, postelje - na višini spijo " taglavni" in spanje na postelji naj bi si z leti psi prislužili. Vedno naj zadnji dobi hrano, če ni ravno vaš čas za obrok, pa naj vidi pred njegovim obrokom, da ste vi nekaj pojedli (lako par orešckov, kos sadja,... nekaj). Brez hranjenja iz mize, ne samo da je za psa nezdravo, dobi občutek, da je jedel s "šefi", terierskim ritam hitro take malenkosti stopijo v glavo  ;) .
Če dela kaj prepovedanega (renčanje, griženje,...) naj bo kaznovan. Za nekatere je dobra kazen " začasna izločitev iz krdela", drugim zadostuje, da gazda zarenči nazaj, tretji rabijo povzdignjen glas,... To je nekaj kar je tako na blef težko ugibati kaj je za vašo malo miš najboljša kazen. Saj veš, kot pri otrocih, vsak je malo drugačen. Kaj pa vzreditelj pravi, kakšna kazen je bila do zdaj ucinkovita? Ponavadi je najboljše nadaljevati z že utečenim redom, ki ga je živalica navajena.
Velikokrat se zgodi, da prej pri vzrediteljih nimajo takih teženj po nadvladi. Ko pa pridejo v nov dom, pa ne vedo več kje so meje, kdo je glavni in predvsem so mnenja: če tukaj ni reda, ga bom pa jaz po svoje postavil. Potem pa ratajo živčni (ker ne vedo kje so meje in itak niso vsi rojeni alfe), tečni, zafrustrirani in popadljivi.

Delaj tako kot da bo odrasel v velikega psa. Ne dvigujte ga (sploh ne pred drugimi psi, čeprav so 10x večji), imeti mora sicer občutek pripadnosti krdelu in varnosti, hkrati pa vedeti kje mu je mesto in kaj se sme kaj pa ne. Renčanje, griženje in podrejanje familije so prve prepovedi, ki jih mora osvojiti.
Upam da nisem preveč trapasto napisala, malo sem na off danes ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #299 on: July 09, 2016, 05:40:44 PM »
Uf Tejka...vidim, da že marsikaj delam narobe!!
Je vedno dobil prvi hrano, iz mize pa ga hvalabogu ne hranimo, ker tak red pa imamo že pri mucah. No pol tudi naa kavču je prvi, zunaj, v avtu....
Kar se pa tiče naskakovanja pa naj povem, da se je na hčero že spravil, in to ravno danes...v bistvu sem ti prav zaradi tega pisala.
Sem klicala celo prejšnega lastnika, in tam kuži ni imel istih težav.
Torej si nas hoče dejansko podredit in bit taglavni.
Hvala ti Tejka. Ta informacija mi pa fuuuul koristi in zgleda da mu bomo mogli mal kvinte zategnit  :laugh: :laugh: :laugh:
Bom poklicala vzreditelja še za ostale infirmacije in kazni.
SOLAR RETURN 2022 /2023