Sanjalka, za it v igralnico je treba imet denar

Vsekakor ti odsvetujem "gemblanje" saj v igralnici se dolgoročno ni obogatel še nihče.
Dvomi so vedno, ko hočemo denar "zastojn". Pač "nihče ti ga ne bo šenkal" itd. Zakaj pa ne? Ampak je dejansko tako, da samo z poležavanjem, se pa ne zgodi nič!
Tea:
Američani so kar so, a če jih gledaš s predsodki, boš izgubila vse kar ti lahko dajo. Morijo, mučijo, zatirajo. A samo neumne ljudi, ki jih lahko manipuliraš. Zlo se premaga samo z modrostjo ne pa z silo. Že to da jih ne maraš je sovraštvo. Isto kot ga gojijo oni. Njihove karme ne veži nase. Vseeno se lahko nekaj naučiš od njih in to je pomembno zate. Kaj oni počno je lahko dolga zgodba ki se bo en dan pokazala v pravi luči.
Poglej tekmovalnost. Oni so jo pripeljali do skrajnosti in ji oduzeli ves čar, ker so pretiravali. Zdaj je tekmovalnost zamrla. A vidiš, kako na grd način v bistvu čistijo? Stvar samo kako gledamo na stvari. Recimo sexualna revolucija. Prej je bil tabu in so bili vsi potrebni. Ker je to v naravi. Sedaj so jo pripeljali do skrajnosti, da je postala nezanimiva. In ljudje počasi odkrivajo čustva, nežnost in globino spolnosti. Hvala nekomu, ki je šel v excese! Tudi bogatenje. Nekdo se je tako svinjsko obogatel, da je gonja za denarjem postala nezanimiva. V bistvu se ugonabljajo zato da bi iskali vse nesmisle in en dan bo zmanjkalo.
Predsodki uničujejo svet. Treba se povzdignit nad to, kaj kdo dela in pogledat kake so posledice in kaj je dobrega v tem! Kot sem nekoč omenjal Hitlerja, da je vojni uzel tisti čar, ki jo je imela.
Seveda je to vse samo moje mnenje in vsak ima lahko svojega. Američane lahko sovražite, osebno jih bolj preučujem, ker se marsikaj naučim iz njihovih napak. A vsi ljudje imamo napake. Nihče ni popoln v nekem idealu. Napake so del nas. V bistvu je Jin in Jang tudi v popolno napačno. Kot noč in dan. Dobro ni brez slabega. A treba je it iznad tega. Tudi če se opredeliš za dobro, kje bo meja, ko se boš začel "borit"za dobro in s tem postal slabo? Enostavno je treba it onkraj tega. Vsa napaka je v tem, da PRESOJAMO, namesto da bi enostavno SPREJEMALI. Vsak zase naj naredi kar mora. Kot sem že rekel, ko bodo vsi ljudje postali Jezusi, bo mir na svetu. A ne ko se bo čakalo "enega", ki bi ga itak VSI najraje čim prej ubili, ker bi nam sigurnoi rekel, "ne vozite se z avti ampak hodite peš ali kolesarite"... Sej smo si na jasnem...
Nensi in Pikica sta opisala dva primera ljudi, ki niso poslušali kritik luzerjev, ampak so delali kar so čutili. Dosti krat poslušat strahove drugih preplaši še nas. Če čutimo v sebi, kaj hočemo delat, nas nič nebi smelo ustavit. Jaz sem tako uporabil zakon privlačnosti in sodeloval pri stripu, ki je izšel v Franciji! Meka stripov!!! In kako je to lahko uspelo enemu neznanemu Koprčanu, ki nima "šole" in ne živi pri koritu? KEr je sledil naključjem. Pot ki jo vesolje zrihta je polna ovinkov treba samo verjet in sledit srcu. Ne temu kar pravijo! V stripu sem se zahvalil vsem, ki so mi govorili, da se "ne da"!
Vse se da in vedno obstaja pot.