Author Topic: Zakon privlačnosti -The Law of Attraction  (Read 69759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
« Reply #45 on: November 10, 2008, 10:30:01 PM »
Pa še ena karta zakona privlačnosti s sporočilom za jutri, naslednje dni ali pa kar tako, za kadar pač to sporočilo potrebujemo:

"I cannot create in the Experience of Another"

Drugim ne moremo predpisovati kaj naj delajo, za njih ustvarjati okoliščin in izkušenj, ker ne moremo misliti namesto njih, naše misli niso njihove.
Kar lahko storimo da jim pomagamo je, da jim s svojim zgledom, svojim vedenjem in reševanjem težav pokažemo način, kako z ljubeznijo in radostjo premagati in reševati stvari.
Postanimo bitje, ki misli samo na stvari ki jih želi doseči, ki govori samo o stvareh, ki jih želi, ter ki tudi počne samo stvari, ki jih želi in so mu všeč - ter tako v svoj svet privlači veselje in srečo.
Naš zgled bo najboljši napotek, ki jim ga lahko damo.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #46 on: November 11, 2008, 11:36:43 AM »
Hvala, Nensi ang: :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #47 on: November 17, 2008, 09:53:59 PM »
"As I Enjoy People, I Attract Enjoyable People"

Uživajte v odnosih, ljudeh.
O tistem, tisti vrsti odnosov ki jih ne želite niti ne razmišljajte. ;)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: November 20, 2008, 12:29:36 PM »
 ;) tudi jaz berem Zakon privlačnosti, super knjigica...in Delvnica je vsak večer na programu preden zaspim :-).
Se pa veselim tudi nadaljevanja te zgodbe: Prosite, dano vam je  ;).
Vsak večer preberem po nekaj strani...zato že nekaj časa ne gledam TV-ja, mi branje bolj paše. Včasih tudi kakšno stran preberem naglas, še za mojega moža...in tudi on pazljivo posluša in se strinja z vsem  ;D ;).

Veselo branje želim vsem skupaj,

S

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #49 on: November 20, 2008, 03:07:34 PM »
Danes sem končno dočakala knjig Skrivnost osvobajnaja. Komaj čakam, da pridem domov in jo vzamem v roke...med službo sem jo samo malce preletela in imam občutek, da mi bo spet razjasnila določena obzorja...Poročam ob priliki :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #50 on: November 20, 2008, 11:28:26 PM »
Danes sem končno dočakala knjig Skrivnost osvobajnaja. Komaj čakam, da pridem domov in jo vzamem v roke...med službo sem jo samo malce preletela in imam občutek, da mi bo spet razjasnila določena obzorja...Poročam ob priliki :)

Tu te ni... torej te je knjiga že posrkala :P ;D
Prijetno branje :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: November 21, 2008, 05:32:25 AM »
Upamo, da čimprej ............. ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #52 on: November 21, 2008, 09:52:16 AM »
Ja šment no, sem jo včerak pozabila v službi, ker sem že vmes malo kukala vanjo ;)
Danes pa bo....takoj po večernem bowlingu s sodelvaci ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: January 28, 2009, 08:30:40 AM »
Še ena od resnic zakona privlačnosti:

V svoje življenje privabljamo zlasti dve vrsti dogodkov:
1. tiste, v katere verjamemo
2. tiste, ki se jih bojimo

Vizualizacija tega kar si želimo deluje kot magnet.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: January 28, 2009, 10:07:51 PM »
Predvsem se mi zdi stvar poučna za tiste, ki vedno krivijo nekoga/nekaj drugega za stvari, ki se jim dogajajo in za tiste, ki so bolj pesimistične/negativne narave. Seveda pa morajo biti pripravljeni sprejeti sporočilo.

O koliko resnice se skriva v tvojem stavku. Pa tudi nekateri niti ne znajo sprejeti. Vsaj takoj ne. Zato so pa lekcije takšne in drugačne in jih ponavljamo, dokler ne opravimo "popravnega izpita".
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #55 on: January 29, 2009, 01:36:14 PM »
Še ena od resnic zakona privlačnosti:

V svoje življenje privabljamo zlasti dve vrsti dogodkov:
1. tiste, v katere verjamemo
2. tiste, ki se jih bojimo

Vizualizacija tega kar si želimo deluje kot magnet.

Zanima me , kaj to pomeni - rabila bo podrobnejšo razlago - če vam ni odveč , ter kako lahko vizualiziramo to , kar si želimo ? In potem dobimo kaj hočemo - oziroma vsaj podobno ?
LP  :-*

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: January 29, 2009, 06:24:11 PM »
someone girly, na spodnjem linku imaš prvih 20 min filma, po katerem je bila potem knjiga napisana. Sicer je v angleščini, ampak verjetno boš razumela.

« Last Edit: January 29, 2009, 06:26:00 PM by pikica »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #57 on: January 29, 2009, 10:40:14 PM »
Zanima me , kaj to pomeni - rabila bo podrobnejšo razlago - če vam ni odveč , ter kako lahko vizualiziramo to , kar si želimo ? In potem dobimo kaj hočemo - oziroma vsaj podobno ?

Someone girly, ves čas vizualiziramo. Če te nekdo vpraša, kako se pride do X, boš v mislih videla točno pot, kako prideš do določenega kraja. No in na enak način v mislih vidiš slike tistega, kar si želiš, npr. določenega tipa, hišo, avto ipd. Temu se reče manifestacija in resnično deluje.

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #58 on: February 02, 2009, 02:17:09 PM »

Po mojih izkušnjah in tem, kar sem doživel, je poanta v tem, da privlačiš to o čem razmišljaš. to pa ni pogojeno s tem, kar si želiš, ampak dobesedno to kar imaš v glavi. Primer dolgovi. Ti si lahko želiš, da bi imela en kup denarja, ampak to je pogojeno s strahom. Dejansko pa čustva vsmerjaš v strah, da NIMAŠ DENARJA, in to oddajaš. torej bi morala razmišljat in se veselit, da bo denar prišel. Da ga boš zaslužila toliko, kolikor ga rabiš in še več. Ne pa o dolgovih, ki jih moraš odplačat!
V tvojih mislih so še vedno dolgovi in to oddajaš. In dolgovi se kopičijo. Seveda je to primer, lahko to gledaš na karkoli. Torej, kako spremenit svoje misli? Soočit se moraš s strahovi kot prvo. Najbolje je vzet zvezek in napiši vse kar te muči. Analiziraj zakaj se bojiš. Upaj si priznat vse svoje strahove in jih sprejmi, da pač so in da so, ker te skrbi zate. Rada se imaš in strah te je, da ti ne bo dobro. To je vse uredu. Potem pa razišči, kako bi se počutila varno. Kaj dejansko rabiš, da bi določeno težavo lahko rešila. vizualiziraj rešitev ali enostavno vprašaj vesolje, naj ti kot prvo željo pove, kaj sploh hočeš od življenja. Ko boš našla stvar, ki te veseli delat, boš našla tudi način, kako prit do tega, kar ti rabi.
Torej ko imaš idejo, kaj boš delala, da boš v srcu srečna, se zahvali za vse to. Občutek hvaležnosti, da je nekdo tam gor, ki skrbi zate in ti bo pomagal priti do tega, je zelo močna energija. Ko boš imela to spoznanje, torej, česa me je strah, kaj me veseli delat, bodo strahovi izblinili in takrat se komaj odpreš vesolju, da ti lahko pomaga! Težava večine je v tem, da jih je strah dobit to kar hočejo! In logično, da potem ne deluje. Vendar moraš najdet to kar ustreza tvoji duši! Al je to ples, al je to kleklanje, ali je to likanje srajc, ali je to risanje, glasba, ustvarjanje z glino, z vsem tem lahko služiš denar. In pomisli, koliko ljudi bi raje prišlo k tebi, ker delaš kar delaš res z veseljem in entuziazmom! Ko iz svojega hobija narediš posel, si se realizirala.
V takem primeru, boš v sozvočju s svojo dušo in tvoje misli bodo samo pozitivne! TO je pa to, kar rabiš, da začneš privlačevat v svoje življenje to kar si iskreno želiš. Strahovi bodo še vedno, a globoko v sebi boš vedela, da si na pravi poti in da bo lahko samo dobro, karkoli bo! To pa je the secret. Tvoje misli bodo privlačile to, o čem razmišljaš! torej to, kar te veseli. Pozabi na vse slabo, na vse kar lahko gre narobe. To je drugi najtežji del, ki ga moraš zavestno obvladat. ODKLOPIT UM. torej ne dovolit si razmišljat o bilokaki drugi varjanti kot to, da bo vse dobro in tako kot mora bit!
Torej sedaj obvladaš svoje strahove, veš kaj te veseli in enostavno se prepuščaš temu, da te vesolje osreči. Kaj pa moraš narediti naslednje? To je najbolj pomemben del procesa!
SPREJETI MORAŠ, KAR TI VESOLJE DOSTAVI!
Stvar je v tem, da ti vesolje najde svojo pot, da ti dostavi kar si si zaželela in verjemi mi, da ni nikoli kot si si zamislila! Zato se moraš naučit enostavno prepustit. Da pa nebi sprejela prav vse odločitve imaš eno izjemno pomoč, ki ti pove, kaj moraš in kaj ne, in temu se reče INTUICIJA. Umiriš se v duši in ko imaš tišino v sebi, slišiš ta glasek, ki te samo pravilno vodi.
Vse ostalo je sama MAGIJA. To vem za sigurno.
Sprobano ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #59 on: February 02, 2009, 02:17:52 PM »
Lahko bi naredil delavnico na to temo... ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.