Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #315 on: May 19, 2016, 06:17:22 PM »
:(

Ni nujno, da bo res tako. Ostani pozitivna. Saj praviš, da gre za malce razočaranja, torej... :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #316 on: May 19, 2016, 06:24:35 PM »
jaa, eni ne moremo brez vpogledov v karte...  ;D :embarrassed:
hvala vam :) ;)

Kako kaže glede službe. Naslednji mesec mi poteče. Bom še ostala tukaj ali bo pa-pa?
Ne znam sama oceniti, ker je vse tako čudno.

In spet glede ljubezni. :embarrassed:
Včeraj so me neke informacije zelo zbegale. Bil je bolj nek nasvet, vpogled, tako na splošno, od neke tuje osebe.. Se pa počutim ko drek. Ki ga je povozil avtobus.
Ka mi sporočajo karte, ka nej naredim na tem področju, da bom šla po pravi poti?
Niti vprašanja ne znam dobro zastaviti.  :-\

Ni težava v tem, da ne moreš brez vpogledov. ;) Težava nastane, ko napovedi vzameš preveč resno. Veliko ljudi namenja preveč pozornosti nad napovedmi in potem so zmedeni še bolj, kot so v resnici. Poslušati je potrebno sebe. ;) Predvidevam, da si malce raztresena, saj so tudi odprte karte malce raztresene in torej izražajo tvoje stanje, zato so tudi napovedi temu primerne.

Po poteku pogodbe te v bližnji prihodnosti na žalost ne vidim na tem delovnem mestu. Upam, da se motim in želim, da ostaneš na tem delovnem mestu.

Težava pri vaju dveh je, da si ne zaupata, dvomita drug v drugega in oba sta zelo obremenjena tako na splošno kot tudi drug z drugim. Med vama dvema so prisotne skrivnosti in neiskrenost, iz obeh strani. Prvi korak je, da si pričneta zaupati in da drug drugemu pojasnita vse za nazaj in vse namene ter želje za naprej.

Vse karte v povezavi s tabo so malce zmedene, kar kaže na to, da si trenutno precej raztresena in se bo potrebno umiriti, misliti pozitivno in se prizemljiti. Glede na situacijo so lahko moje napovedi popolnoma zgrešene, saj odsevajo tvoje razpoloženje. Če imaš kakšna podvprašanja, vprašanja, kar izvoli in vse dobro ti želim. :) :)

Prav imaš. Včeraj sem res vzela neko informacijo preveč resno in me je sesula.  :laugh: :-\  Tega ne bi smela dopustiti. Danes sem se komaj znebila tega butastega občutka, da sem ko en kakec.
Drugače so mi pa vpogledi  na tem forumu zelo v pomoč..
Res sem raztresena, predvsem brez energije zadnje čase. Veliko stvari imam zdajle na kupu, preveč razmišljam in si delam skrbi pa še to včeraj... Potem pa je tako kot je...  :laugh:
Za službo bom poroćala, kako se bodo odločili. Po eni strani bo fino, da bom odšla od tam...
Ja, je kar zmedeno glede ljubezni. Zato potem nikoli nič ne štekam, takih težkih pogovorov se pa malo izogibava. 
Če boš še kaj gledal v karte.... kako pa kaže za naprej, bom dolgo brez službe? Ali si bom kmalu kaj našla?
Hvala  ;) ;) ;)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #317 on: May 19, 2016, 07:00:06 PM »
jaa, eni ne moremo brez vpogledov v karte...  ;D :embarrassed:
hvala vam :) ;)

Kako kaže glede službe. Naslednji mesec mi poteče. Bom še ostala tukaj ali bo pa-pa?
Ne znam sama oceniti, ker je vse tako čudno.

In spet glede ljubezni. :embarrassed:
Včeraj so me neke informacije zelo zbegale. Bil je bolj nek nasvet, vpogled, tako na splošno, od neke tuje osebe.. Se pa počutim ko drek. Ki ga je povozil avtobus.
Ka mi sporočajo karte, ka nej naredim na tem področju, da bom šla po pravi poti?
Niti vprašanja ne znam dobro zastaviti.  :-\

Ni težava v tem, da ne moreš brez vpogledov. ;) Težava nastane, ko napovedi vzameš preveč resno. Veliko ljudi namenja preveč pozornosti nad napovedmi in potem so zmedeni še bolj, kot so v resnici. Poslušati je potrebno sebe. ;) Predvidevam, da si malce raztresena, saj so tudi odprte karte malce raztresene in torej izražajo tvoje stanje, zato so tudi napovedi temu primerne.

Po poteku pogodbe te v bližnji prihodnosti na žalost ne vidim na tem delovnem mestu. Upam, da se motim in želim, da ostaneš na tem delovnem mestu.

Težava pri vaju dveh je, da si ne zaupata, dvomita drug v drugega in oba sta zelo obremenjena tako na splošno kot tudi drug z drugim. Med vama dvema so prisotne skrivnosti in neiskrenost, iz obeh strani. Prvi korak je, da si pričneta zaupati in da drug drugemu pojasnita vse za nazaj in vse namene ter želje za naprej.

Vse karte v povezavi s tabo so malce zmedene, kar kaže na to, da si trenutno precej raztresena in se bo potrebno umiriti, misliti pozitivno in se prizemljiti. Glede na situacijo so lahko moje napovedi popolnoma zgrešene, saj odsevajo tvoje razpoloženje. Če imaš kakšna podvprašanja, vprašanja, kar izvoli in vse dobro ti želim. :) :)

Prav imaš. Včeraj sem res vzela neko informacijo preveč resno in me je sesula.  :laugh: :-\  Tega ne bi smela dopustiti. Danes sem se komaj znebila tega butastega občutka, da sem ko en kakec.
Drugače so mi pa vpogledi  na tem forumu zelo v pomoč..
Res sem raztresena, predvsem brez energije zadnje čase. Veliko stvari imam zdajle na kupu, preveč razmišljam in si delam skrbi pa še to včeraj... Potem pa je tako kot je...  :laugh:
Za službo bom poroćala, kako se bodo odločili. Po eni strani bo fino, da bom odšla od tam...
Ja, je kar zmedeno glede ljubezni. Zato potem nikoli nič ne štekam, takih težkih pogovorov se pa malo izogibava. 
Če boš še kaj gledal v karte.... kako pa kaže za naprej, bom dolgo brez službe? Ali si bom kmalu kaj našla?
Hvala  ;) ;) ;)

Me veseli, da razumeš. ;) 8) Vpogledi so v pomoč, to je res, predvsem ko gre za osebno rast...  :)

Če izgubiš službo boš v drugi še letos, in sicer karte nakažejo največje možnosti v mesecu avgust, december ali pa drugo leto v mesecu maj in junij. :) Drugače pa bi moralo biti še to leto. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #318 on: May 19, 2016, 07:06:32 PM »
....
Me veseli, da razumeš. ;) 8) Vpogledi so v pomoč, to je res, predvsem ko gre za osebno rast...  :)

Če izgubiš službo boš v drugi še letos, in sicer karte nakažejo največje možnosti v mesecu avgust, december ali pa drugo leto v mesecu maj in junij. :) Drugače pa bi moralo biti še to leto. :)

Hvala! :)  ;)
Se bom oglasila s povratnimi informacijami  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #319 on: May 20, 2016, 07:05:23 AM »
DUHOVNIK - vera, moč molitve, duhovnost, obred, izkušnje, preteklost, zrele misli, sočutje, svetovalec, zaveza, umik v samoto.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #320 on: May 20, 2016, 07:56:43 AM »
Tako nekako za danes ja
Hvala Maja  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #321 on: May 20, 2016, 08:55:44 AM »
hmmmm......
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #322 on: May 20, 2016, 09:27:18 AM »
DUHOVNIK - vera, moč molitve, duhovnost, obred, izkušnje, preteklost, zrele misli, sočutje, svetovalec, zaveza, umik v samoto.

Tak tak karta. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #323 on: May 20, 2016, 10:27:42 AM »
Tudi jaz bi en enostaven ja ali ne.

Bo ta petek ali ne. Hvala vnaprej :)

Je že mimo. Ne bo.

V redu. Malce sem bil pozen, pa kdaj drugič torej. :)

Se je pokazalo hitreje kot sem pričakovala. Torej ponedeljek? Upam, sicer se mi bo zmešalo ...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: May 20, 2016, 11:00:52 AM »
Oo, tudi ta karta ni slaba.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #325 on: May 20, 2016, 11:07:25 AM »

lepa :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #326 on: May 21, 2016, 07:23:26 AM »
DARILO - darilo, spoštovanje, uspeh :)
Lepa karta 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!