Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 52247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #345 on: May 23, 2016, 09:39:52 AM »
Jaz bi tudi job. Reden. Tak k maš čas za še kaj drugega razen delo od jutra do sutra  ;D

Tebi karte kažejo, da si za job v katerem si zrela v vsakem pomenu besede. Se pa morda počutiš ujeto, osamljeno. Želiš si več svobode. V bližnji prihodnosti ni videti večjih sprememb. Po drugi strani te situacija s službo osrečuje, po drugi strani pa imaš skrbi. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #346 on: May 23, 2016, 09:45:44 AM »
Jaz bi tudi job. Reden. Tak k maš čas za še kaj drugega razen delo od jutra do sutra  ;D

Tebi karte kažejo, da si za job v katerem si zrela v vsakem pomenu besede. Se pa morda počutiš ujeto, osamljeno. Želiš si več svobode. V bližnji prihodnosti ni videti večjih sprememb. Po drugi strani te situacija s službo osrečuje, po drugi strani pa imaš skrbi. :) :)

Hvala Žarko.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #347 on: May 23, 2016, 09:55:12 AM »

Hvala Žarko.

Ni problema ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #348 on: May 23, 2016, 11:10:10 AM »
Žarek, prosim, če lahko kar splošno, kakšno razpoloženje me kaj čaka v bližnji prihodnosti.

Maja, v bližnji prihodnosti (max. 1 mesec) bo tvoje razpoloženje ostalo brez nekih posebnih sprememb, razen, če predelaš preteklo situacijo, zaradi katere si v slabem razpoloženju. Določene zadeve boš težko realizirala, saj bodo prisotni zastoji, ki so povezani s preteklostjo (odrekanje – »bi ali ne bi«). Ko to predelaš boš čustveno zelo obogatela (olajšanje, mir), saj bodo zastoji izginili in bo možna realizacija vseh načrtov. Bo pa tvoje razpoloženje potem naenkrat popolnoma novo. Videla boš dlje, spoznala in razumela boš vse za nazaj. :) :)
Nakaže pa se tudi možnost, da bo eden izmed tvojih prijateljev, ki ga dobro poznaš, kmalu dobil otroka (novico o tem ali dobesedno). :)

Hvala, Žarek.
Situacija, ki me je malo žrla, se je začela razsvetljevat in pozitivno razpletat.
Ja, zna bit, da bom razumela tudi nekaj za nazaj.
Otroka je pa dobila moja soseda, kolegica iz otroštva in sem šla njeno hčerko ravno v petek pogledat.  :)
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #349 on: May 23, 2016, 11:15:29 AM »
Žarek, prosim, če lahko kar splošno, kakšno razpoloženje me kaj čaka v bližnji prihodnosti.

Maja, v bližnji prihodnosti (max. 1 mesec) bo tvoje razpoloženje ostalo brez nekih posebnih sprememb, razen, če predelaš preteklo situacijo, zaradi katere si v slabem razpoloženju. Določene zadeve boš težko realizirala, saj bodo prisotni zastoji, ki so povezani s preteklostjo (odrekanje – »bi ali ne bi«). Ko to predelaš boš čustveno zelo obogatela (olajšanje, mir), saj bodo zastoji izginili in bo možna realizacija vseh načrtov. Bo pa tvoje razpoloženje potem naenkrat popolnoma novo. Videla boš dlje, spoznala in razumela boš vse za nazaj. :) :)
Nakaže pa se tudi možnost, da bo eden izmed tvojih prijateljev, ki ga dobro poznaš, kmalu dobil otroka (novico o tem ali dobesedno). :)

Hvala, Žarek.
Situacija, ki me je malo žrla, se je začela razsvetljevat in pozitivno razpletat.
Ja, zna bit, da bom razumela tudi nekaj za nazaj.
Otroka je pa dobila moja soseda, kolegica iz otroštva in sem šla njeno hčerko ravno v petek pogledat.  :)

Da, karta NEKAJ DENARJA je govorila o trenutni situaciji, razplet v bližnji prihodnosti STALNOST in še nekaj ostalih, vendar menim, da je STALNOST imela največji vpliv. Vsekakor bo vse ok, hvala za informacije. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #350 on: May 23, 2016, 01:12:42 PM »
Jaz bi spet nekaj vprašala. Sedaj nisem raztresena in si sproti polnim baterije..  ;D

Že nekaj časa razmišljam, o neki možnosti zaposlitve... To imam bolj za rezervo - če mi ne bi nič uspelo najti itd...
Kaj pravijo karte glede te rezerve? je smiselna?
Pa eno usmeritev tako nasplošno, na kaj moram biti pozorna?

Ta rezerva je sicer možna, vendar se mi bolj zdi, da bi si s tem omejila možnosti za napredovanje, da to ne bi bilo tisto, kar želiš. Kaže bolj na to, da bi se zapirala vase, bila bi osamljena in hitro želela nekaj drugo, nekaj bolj odprtega, ki ti bo omogočalo več svobode in več prostega časa. Zdi se, da je to bolj začasna rešitev, kar v takšni situaciji tudi pride prav. Torej to bi šlo, ampak boš hitro iskala že drugo pot. :) :)

Nasvet zate pa je. Si dovolj pogumna in dovolj močna, da narediš korak naprej. Odprl se ti bo novi svet, svet zaupanja, ljubezni in druženja. Kaj moraš storiti? Pustiti preteklost za seboj, ker si enostavno preveč v preteklosti. Pričakuješ lahko novice, ljubezenske ali poslovne, sklepanje zavez, ljubezenskih ali poslovnih. ;)

Zanimivo. Res mi ni najbolj pri srcu tale rezervni plan glede šihta..Sicer bomo pa videli, če ga bom morala kdaj uporabiti  ;D
Najlepša hvala za vpoglede!
Vse lepo ti želim!
 ;)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #351 on: May 24, 2016, 07:48:01 AM »
PISMO - vabilo, dokument, novice, komunikacija, skrivnosti :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #352 on: May 24, 2016, 07:49:44 AM »
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #353 on: May 24, 2016, 08:05:14 AM »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #354 on: May 24, 2016, 08:28:02 AM »
Ja danes je pa res noro s komunikacijo  .......... pa še obisk je napovedan  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #355 on: May 24, 2016, 09:46:13 AM »
Bomo komunicirali. Jaz imam tudi obisk, ampak delovni.
9ZK 674

Offline bilka

• Mojster
« Reply #356 on: May 24, 2016, 12:04:44 PM »
Ja upam no, da bomo komhnicirali :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #357 on: May 25, 2016, 05:56:45 AM »
ZVESTOBA - zvestoba, poštenost, sporočilo, prijateljstvo :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #358 on: May 25, 2016, 06:50:22 AM »
Hvala  :)
Ja, se mi res danes zaključi eno obdobje in začne novo ....
Danes v bolnico in jutri verjetno operacija
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #359 on: May 26, 2016, 08:07:02 AM »
DENAR - slavje, finance, dobri prijatelji, družba :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆