Hvala, Žarek. 
A lahko jaz za ciganski vpogled prosim?
Me zanimata en osebni in en poslovni odnos.
Kako se bo odvijal osebni? Kaj se dogaja?
Kaj se dogaja v poslovnem odnosu in kako kaže v nadaljevanju?
Hvala!
Osebni: Ta odnos je v preteklosti bil dober odnos. Lahko pa, da je ta odnos tudi popolnoma novi odnos in da v tem trenutku ni najboljši odnos, saj sta se razšla in nista v stikih, ne vidita se in je sedaj med vama dvema neko zatišje, katero pa se bo hitro prenehalo, saj se bosta v skupini večjih ljudi spet srečala in v tistem trenutku se vidi spet srečno obdobje. Od tistega trenutka boš na ta odnos gledala drugače. Spet bosta v stikih ali pa si jih boš želela, ker bi ta odnos želela ohraniti.
Če ta oseba veliko potuje ali pa se ne vidita veliko, potem si boš želela stikov. Če pa to osebo več krat vidiš, potem pa karte nakazujejo na lep odnos - srečevanje, komunikacijo. Ne vidim pa nekih ljubezenskih čustev, ampak v smislu prijateljstva.
Poslovni: V tem poslovnem odnosu izgleda trenutno vse lepo in prav, dobila si neko zagotovilo, neko upanje, neke rešitve oziroma ta odnos ti je trenutno všeč in nadaljeval se bo v smeri oddaljenosti. Bodo neke novice, bodo neka srečanja, ampak sodeč po kartah ne morem reči, da boš vesela. Trenutno ne vidim nekih koristi, vidim pa neke omejitve in ne pričakuj preveč, da ne boš razočarana. Ampak to vidim jaz v kartah, ne obremenjuj se s to napovedjo, ampak daj času čas, da vidiš, kaj ti bo prinesel. Upam, da ta poslovni odnos zraste v uspeh! Vse dobro, Pika.