Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #600 on: June 24, 2016, 09:05:37 PM »
Žarek,
lahko pogledaš - me septembra že čaka nova služba ali še ne bom menjala?  in na sploh, kako kaže na splošno do konca leta?

Septembra si še na tem delovnem mestu, na poslovnem področju zamenjava službe, finančno bo šlo super, odnosi bodo tudi super. Dobre karte, vse se bo odvijalo po tvojih načrtih, nič kaj ne izstopa. :)

opa, no, končno dobre novice :) Hvala.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #601 on: June 25, 2016, 08:03:38 AM »
LJUBICA - punca, neodločnost, sanjarjenje, ljubezen :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #602 on: June 25, 2016, 08:04:34 AM »
Odgovorim in pokomentiram vprašanja malo kasneje. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #603 on: June 25, 2016, 09:06:14 AM »

Jaaaaaaaaaaaaa!  :-*
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #604 on: June 25, 2016, 10:54:30 AM »
Žarek, a lahko prosim za finance - do vključno naslednjega leta, kar sem si zastavila - kako bom izpeljala?

V financah ti kaže zelo lepo, vidi se izpolnitev želja, malce odrekanja bi znalo biti prisotnega, ampak zmaga je tvoja. Lepe karte, zadnja karta je karta Ljubezni. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #605 on: June 25, 2016, 10:58:27 AM »
A se lahko jaz spet zagrebem?  :D
Zanima me nek odnos oz. naveza. Bo še lahko kaj od te naveze ali sem dolgoročno zasrala vse možnosti?

A lahko še eno vprašanje?  :D
En drug odnos. Se bo ohranila naveza in kakšna bo ta naveza?

Me še cel kup odnosov in navez zanima pa bom postopoma spraševala, da ne bo preveč naenkrat.
Hvala!  :-*

V prvem odnosu te je oseba povabila oziroma te bo povabila na neko srečanje.  Zdi se skrivnosten, ampak je iskren in te ne želi prizadeti. Kljub temu je očitno nedostopen in je tudi po karakterju bolj mirna oseba. S tabo mu je v redu, vendar med vama dvema ni komunikacije, ker sta oddaljena v vsakem pomenu besede. Možno je (poslovno) srečanje, ampak ta odnos na žalost ne bo napredoval v nekaj več. :)

Drugi odnos je bolj kompliciran in te skrbi ter obremenjuje, saj v odnosu vladajo težave in to v pravem pomenu besede. Želiš si komunikacije s to osebo, ampak moraš razmisliti, kaj želiš s tem doseči. Oseba izgleda nedostopna in se ne da kar tako. Zna biti sicer dobra in pametna, ampak bi rekel, da mora ta oseba imeti vedno zadnjo besedo. Menim, da si želiš ta odnos spraviti na normalni nivo, kar pa ti sčasoma lahko uspe. Možno je, da gre za poslovni odnos. :)

Lahko postaviš vprašanja in bom odgovoril, ko bom pač pri kartah. ;) Lahko postaviš tudi dodatna vprašanja glede na odgovore.

Hvala, Žarek.
Ti dam kar feedback.
Glede prve... itak mi ni v interesu, da bi napredovalo v "kaj več", tako da nič "na žalost". :) Mi je do poslovne naveze in do prijateljstva. Ja, si prav razbral, da je ta oseba bolj mirnega oz. vase zaprtega značaja in se ne počuti z vsakim človekom prav sproščeno. Ob meni se počuti dobro. Oseba me je že povabila na srečanje, na katerega me pa ni bilo. Komunikacije trenutno ni, ker sem bila neodzivna.

Drugi odnos me ne obremenjuje, oseba je zelo dostopna in celo zelo vztrajna v komunikaciji. Jaz si želim prijateljske in/ali poslovne naveze. Kar se tiče ugotovitve, da želi imeti vedno "ta zadnjo", bi znalo držati. No zdaj je že dolgo nima in mogoče ji to dela težave, meni jih ne. :) Da se ne da kar tako, je tudi res.
Kot sem že rekla, jaz kakih hudih težav v tem odnosu nimam, mogoče jih ima pa ta oseba in se je to pokazalo.

Hvala ti! :-*

Bom pa res še podvprašanja postavila.
Prva oseba: bi lahko poslovno sodelovala z njo? Šla v skupni projekt, na primer? Predvidevam, da je individualist, ampak vseeno vprašam.
Druga oseba: kaj bi se zgodilo v primeru zadnje besede te osebe? (blesavo vprašanje, ampak reeeeeeees me zanima)

Hvala! :-*

Sem se narobe izrazil. Vem, da ti v prvem odnosu niti v drugem ni za nekaj več, ker karte to niso nakazovale. Če želiš torej prijateljstvo oz. poslovne povezave postani odzivna. :)

Po včerajšnjih kartah... Pri drugem odnosu je pri tebi videti manjše skrbi in čustveno obremenjenost, pri njemu je tega malo več, morda preteklost in je zdaj šel že naprej. Kljub temu jaz v tej situaciji ne vidim nobene komunikacije, kar pa je torej popolnoma obratno s tvojim feedbackom. Praviš, da je on zelo vztrajen v komunikaciji (kar bi po kartah lahko držalo in če drži, potem si ti tista, ki je popolnoma neodzivna), ti pa si želiš prav tako prijateljske in/ali poslovne naveze, kar torej isto nakazuje na komunikacijo, katere pa jaz ne vidim. Vidim tudi popolni zastoj te situacije, kar je zanimivo glede na tvoj feedback. Sicer pa ja, se strinjam. Ti nimaš s tem nekih večjih težav, ampak po kartah sem sklepal, da gre torej za težave iz obeh strani. Kakorkoli, tole se bo stabiliziralo na neko normalno raven. :)

S prvo osebo lahko poslovno sodeluješ. Morda bo pred začetkom malo neodločen, potem pa bo vse v redu in lahko dosežeta uspeh. :)

Drugo vprašanje... Marsikaj bi se zgodilo, ti pa bi potem gledala v preteklost in bi lahko bila tudi nesrečna, saj kot da bi ti bilo nekaj odvzeto. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #606 on: June 25, 2016, 10:58:56 AM »
Se bom postavila v vrsto.
Tako na splošno me zanima, kaj mi sporoča duša?  :D

Ti si naredila korak naprej, tako ti duša sporoča, da ostani vesela in družabna, kot si v tem trenutku. 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #607 on: June 25, 2016, 11:06:27 AM »
Žarek, a lahko prosim za finance - do vključno naslednjega leta, kar sem si zastavila - kako bom izpeljala?

V financah ti kaže zelo lepo, vidi se izpolnitev želja, malce odrekanja bi znalo biti prisotnega, ampak zmaga je tvoja. Lepe karte, zadnja karta je karta Ljubezni. 8)

Hvala, Žarek! Super.
Odrekanja seveda bo malo, brez tega ne gre ... Pomembno je, da pridem do cilja.
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #608 on: June 25, 2016, 11:13:51 AM »
Se bom postavila v vrsto.
Tako na splošno me zanima, kaj mi sporoča duša?  :D

Ti si naredila korak naprej, tako ti duša sporoča, da ostani vesela in družabna, kot si v tem trenutku. 8) ;)
Hvala Zarek ;) :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #609 on: June 25, 2016, 11:39:34 AM »

Hvala, Žarek! Super.
Odrekanja seveda bo malo, brez tega ne gre ... Pomembno je, da pridem do cilja.

Točno tako, se strinjam, pomemben je cilj. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #610 on: June 25, 2016, 12:20:45 PM »

Jaaaaaaaaaaaaa!  :-*

Ljubica na karti je meni zelo privlačna in vzbuja obilo ljubezni, privlačnosti, sprejemanja, prijetnosti, umirjenosti, po drugi strani tudi igrivosti in radovednosti. Res prijetna karta in je tudi meni zelo všeč. 8) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #611 on: June 25, 2016, 01:36:23 PM »
Joj, tudi jaz bi prosila sporocilo duse...tako zalo ga potrebujem. Se mi zdi, da v taksni notranji stiski se nisem bila😣

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #612 on: June 25, 2016, 02:02:29 PM »
Eno hitro vprasanjce za ciganke: posel dobesedno stoji. Bo kaj bolje v bliznji prihodnosti oz. cesa ne delava prav in bi lahko spremenila? Vnaprej hvala! :*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #613 on: June 25, 2016, 02:29:43 PM »
Eno hitro vprasanjce za ciganke: posel dobesedno stoji. Bo kaj bolje v bliznji prihodnosti oz. cesa ne delava prav in bi lahko spremenila? Vnaprej hvala! :*

Pocakaj, da mine r mars, potem bo lazje stekel tudi posel.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #614 on: June 25, 2016, 02:30:43 PM »

Pocakaj, da mine r mars, potem bo lazje stekel tudi posel.

Se mi je zdel da je neki ker je presneto nenormalno tezko!! :) Hvala Sanjalka! :*