Author Topic: Čarobne morske deklice in delfini/ ljubezensko angeli  (Read 92345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Čarobne morske deklice in delfini/ ljubezensko angeli
« Reply #450 on: October 04, 2016, 09:22:08 AM »
hvala bilka, tudi jaz se najdem noter  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #451 on: October 04, 2016, 09:22:46 AM »
Haha, pa ravno tako nekako sem pisala v sosednji temi.  :laugh:
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #452 on: October 04, 2016, 10:37:17 AM »
zmenjeno
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #453 on: October 04, 2016, 12:01:40 PM »
Hvala bilka, sem točno to potrebovala ;)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #454 on: October 04, 2016, 02:06:22 PM »
Hvala bilka, sem točno to potrebovala ;)

:-*

Offline bilka

• Mojster
« Reply #455 on: October 05, 2016, 07:07:17 AM »
POSVETUJTE SE S STROKOVNJAKOM - Upajte si stopiti na področje, kjer vam drugi ljudje lahko pomagajo s tem, da vam ponudijo nove ideje in podatke!Da bi pritegnili pomoč pravega strokovnjaka, uporabljajte misel: "Prav zdaj je v mojem življenju izkušen človek, poln znanja in pripravljen pomagati in prav ta posameznik mi bo pomagal pri...; Ta oseba prihaja k meni lahkotno, popolnoma naravno in brez zamude."
Ko se bo pojavila, vedite, da je uglašena z božanskostjo. Ne obotavljajte se in ne počutite se krive, če jo prosite za pomoč. Namtesto tega si zapomnite in se zahvalite tej osebi in nebesom. Zapomnite si: če prosiš za pomoč, to ni znak šibkosti. DO mnogih najbolj čudovitih odkritij je prišlo s kupinskim delom. S pomočjo posameznikov, ki vas navdihujejo, razvijajte zdravo navado, da se boste bolj dosledno posvetovali s svojimi nebeškimi vodniki.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #456 on: October 05, 2016, 08:00:09 AM »
POSVETUJTE SE S STROKOVNJAKOM - Upajte si stopiti na področje, kjer vam drugi ljudje lahko pomagajo s tem, da vam ponudijo nove ideje in podatke!Da bi pritegnili pomoč pravega strokovnjaka, uporabljajte misel: "Prav zdaj je v mojem življenju izkušen človek, poln znanja in pripravljen pomagati in prav ta posameznik mi bo pomagal pri...; Ta oseba prihaja k meni lahkotno, popolnoma naravno in brez zamude."
Ko se bo pojavila, vedite, da je uglašena z božanskostjo. Ne obotavljajte se in ne počutite se krive, če jo prosite za pomoč. Namtesto tega si zapomnite in se zahvalite tej osebi in nebesom. Zapomnite si: če prosiš za pomoč, to ni znak šibkosti. DO mnogih najbolj čudovitih odkritij je prišlo s kupinskim delom. S pomočjo posameznikov, ki vas navdihujejo, razvijajte zdravo navado, da se boste bolj dosledno posvetovali s svojimi nebeškimi vodniki.

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #457 on: October 05, 2016, 10:16:59 AM »

bilka, zopet čisto zame :) sem včeraj stopila v kontakt z zdravnico, po zelo zelo dolgem času oklevanja :D

Offline bilka

• Mojster
« Reply #458 on: October 06, 2016, 08:32:22 AM »
SKRINJA ZAKLADOV - prav zdaj prihaja k vam nepričakovana neizmerna sreča. Vaše prošnje za finančno podporo so bile uslišane in pomoč prihaja. Prihaja na čudovit, nepričakovan način!

Offline bilka

• Mojster
« Reply #459 on: October 06, 2016, 08:32:45 AM »
Tak, tudi jaz sem na voljo, če potrebuje kdo sporočilo morskih deklic.
:*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #460 on: October 06, 2016, 08:33:38 AM »
super sporočilo za danes, hvala Bilka :-*

Jaz želim prosim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #461 on: October 06, 2016, 09:08:01 AM »
Bi pa še jaz prosila za eno.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #462 on: October 06, 2016, 09:11:35 AM »
SKRINJA ZAKLADOV - prav zdaj prihaja k vam nepričakovana neizmerna sreča. Vaše prošnje za finančno podporo so bile uslišane in pomoč prihaja. Prihaja na čudovit, nepričakovan način!

Oooo, hvala.
9ZK 674

Offline bilka

• Mojster
« Reply #463 on: October 06, 2016, 09:13:31 AM »
super sporočilo za danes, hvala Bilka :-*

Jaz želim prosim

Tea, sporočajo ti:
SOČASNOST - Vaše prošnje in vprašanja so uslišana hkrati z dogodki, ki se odvijajo v istem času. Opazujte jih zato, da s tem povečate njihov pretok.
PRav zdaj privlačite sočasne dogodke, ki so rezultat vaših prošenj in izražanj. Tista "slučajna srečanja", podatki, ki jih "slučajno" prejmete in ostale sočasnosti so pravzaprav odgovor na vaše prošnje. s to karto želijo nebesa prebuditi vašo pozornost do sočasnih in "naključnih" dogodkov v vašem življenju. Bolj kot zaznavate te magične dogodke, več se jih bo zgodilo.
verjetno že veste, da ni naključnih in slučajnih dogodkov. Ta karta odraža vaše nedavno osredotočanje na pozitivne miseli, ki so usmerjene k vašim željam. Tako kot magični energetski žarek, ki lahko vpliva na fizične predmete, lahko vaš optimizem in zaupanje preoblikujeta vaše življenje v mojstrovino, ki odraža vaš višji jaz.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #464 on: October 06, 2016, 09:21:15 AM »
Bi pa še jaz prosila za eno.

MAja:

ZAŽELITE SI NEKAJ - PRav  zdaj izrecite pozitivno prošnjo! Svojo željo izrecite tako, kot da je že uresničena. Zahvalite se nebesom za to danost in bočutite v svojem srcu in trbuhu, da so vaše sanje že resničnost. Recite na primer: Hvala nebesa za (karkoli je vaša želja) REsnično sem hvaležna za vašo neprestano pomoč.
In zdaj čaroben trnutek: pojdite na miren prostor, četudi samo za trenutek. Zaprite oči in si predstavljajte, da se je vaša želja uresničila. OBčutite to s svojim celim bitjem. Potem se zahvalite za to darilo in ga spustite naravnost v nebesa, kot bi spustili balon. ČE boste potrebovali pomoč pri uresničevanju te želje, boste občutili močno in ponavljajoče se vodenje v obliki občutkov, misli, idej, notranjih sporočil, znakov, vizij ali sanj. Pomembno je, da sledite temu vodenju, saj boste tako to željo preobrazili v otipljivo obliko!