Oki Pika naša, ker spet vsaj na tričetrt vidim in imam delujoče računalo končno tvoj solarni, gledava predvsem finance... Sem na hitro vrgla uč na lanskega, pa je bil res bolj bljahast na tem področju, ne da se mi pa pisat, ker je itak mimo.
Že prva solarna hiša pade v natalno drugo, kar nakazuje na leto v katerem najdemo neko dolgotrajnejšo finančno stabilnost. Sicer je to področje s katerim se boš veliko ukvarjala tekom leta, vendar bo absolutno šlo v pozitivno smer. Postavitev kot taka obljublja novo finančno neodvisnost in stabilnost.
Glede na to, da druga solarna hiša pade v natalno tretjo, so možnosti rešitev povezane s šolanjem/izobraževanjem (bi te znali spet vabiti na delo v kakšni izobraževalni ustanovi), potovanji oziroma relokacijo (ne v tujino), pogodbe oziroa dogovori z bližnjii sorodniki (tudi bratom lahko v tem primeru),
Tvoja solarna lunca verjetno nakazuje na selitev "pisarne", pri čemer imajo sorodniki in starši pomembno vlogo. Prinaša več socialnih aktivnosti in potencialne skupne aktivnosti s poslovnimi partnerji. Ima lep trigonček tudi s soncem v šesti.
Vladar druge solarne je pluton, ki je lociran v 4. kar spet potrjuje pomen družine/korenin pri finančnih rešitvah. Aplikativen aspekt je le sextil na neptuna, kar glede na tvojo in družinsko ustvarjalnost ni neko presenečenje, kvečejmu bi znal prinesti kak nov navdih, sploh ker neptun vlada 6. in se v njej tud zadržuje.
V glavnem je res velik poudarek na delu in reševanju financ skupaj s primarno familijo. Ne trdim da ti bo denar padal z neba, ti pa postavitve obljubljajo poplačan trud, za razliko od preteklega solarca, kjer je šla verjetno večina dela in truda v nič.
Ostalo kar sva čvekljali preko fb, pa ti napišem tja 
Tejka draga, končno odgovor.
Hvala ti, sem prav vesela, da me solarec podpira pri stabiliziranju in izboljšanju finančnega stanja. Praktično sem z glavo zafiksirana v to področje, premlevam in kalkuliram in mozgam, kje in na kakšen način pokriti ves primanjkljaj, ki je v veliki meri posledica korone, za povrh pa še privat situacije, kjer mi je postlano bolj s kaktusi kot z rožicami.

Torej, leto je primerno, da se temeljito vržem v sajenje razkošnega cvetja. Pa tudi, če bodo cveteli kaktusi, bom njihove bodice izkoristila v akupunkturne namene in temeljit kožni piling.
Je le vpletena tudi 6. hiša.

Moja primarna družina je tukaj močno zastopana, na splošno tudi vedno večja pomoč staršem, tudi brat se zelo angažira. Morda bom celo podpisala s starši pogodbo, da imam pri njih najet atelje in jim bom plačevala najemnino (seveda fake) .

Skratka, ja, relokacija oz. reorganizacija mojega načina dela, nekaj novih rekvizitov...
Če se mi obeta finančno sončno in jasno vreme, je logično, da denar ne more padati z neba.
Neka povabila za dodatna predavanja / delavnice sem že dobila, nekaj je povezano s krajšimi potovanji, torej v Sloveniji, mogoče jih bo še kaj, vsaj upam, lokacija naj bi bila pa izobraževalna ustanova, srednja šola, kolikor vem (to je 3. hiša?).
Nadrejeno bom povprašala o možnostih redne zaposlitve, vendar so te možnosti praktično na naši smeri minimalne, da ne rečem nične. Sprejela bi tudi za določen čas, eno leto, toliko, da si uredim situacijo oz. se finančno razbremenim, potem grem lahko nazaj na sedanji način.
Bi solarna postavitev lahko kazala na redno zaposlitev?
Hvala še enkrat!