Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del  (Read 64124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del
« Reply #180 on: April 19, 2022, 03:19:26 PM »
Imam ja 🙂 So na astrocomu ostali 😁
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #181 on: April 19, 2022, 03:25:52 PM »
Imam ja 🙂 So na astrocomu ostali 😁

O fajn. :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #182 on: April 19, 2022, 06:54:48 PM »
Jane, vsaj Sonce in Luno imaš izven 12 hiše. Luna v dvojčkih pa ni slaba postavitev.💪, srečno.

Hvala. Ta luna bo direktno v konjunkciji z mojim natalnim AC. očitno bo eno pestro leto.

Se bom držala samo pozitivnih aspektov solarca 😉 Pa samo na hitro, kar mi seka ven, ker mi moj možgan še ne dela nekaj na hardkor.
Leto, posvečeno prijateljem, prijateljskim odnosom, leto sprememb pogleda na vsakdan in leto podpore s strani prijateljev, kar potrjuje tudi konjunkcija ASC z venero iz 12 (no ok, mogoče bo podpora bolj na skrivaj oziroma iz nekega ozadja), uran na ASC iz 1. pa ti prinaša tudi spremembo načina delovanja. Prihodki znajo biti malce misteriozni, nekaj bo prikapljalo izven uradnih poti, zna bit pa to nekaj za nazaj (vladar – merkur je RX), česar verjetno niti ne pričakuješ, del prihodkov pa bi znala vložiti v zdravje-zdravljenje. Nekako bi se ti znale tudi finančne težave razrešiti skozi 4. hišo, torej dom, družina, korenine,… V tem solarnem letu te bodo privlačile intelektualne sfere, pridobivanje novega znanja. Peta v tretjo natalno nakazuje na ljubezenska dopisovanja, kratke izlete in podobno. Še vedno bo zate aktualno delo predvsem od doma, žal pa tudi bolezen znotraj družine, to pa tudi že nekje vemo, da se dogaja.
Mogoče bi na tega solarca edino še bolj pazila kdo so stranke, saj je tukaj lahko kar nekaj čudnih mafijskih oseb.
Sonce v prvi je vedno neko pomembno leto, leto sprememb in preobrata. Poveča moč samoizražanja, neodvisnost. Pomembni bodo seveda tudi potomci, saj sonce vlada 5. solarni hiši.
A bo, da ni samo: jao dvanajsta  ;) :)

Hvala <3 mafijskih strank se bom počasi znebila. Če bo šlo tko naprej se jih bom itak kmalu vseh znebila haha.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #183 on: April 26, 2022, 04:28:48 PM »
Oki Pika naša, ker spet vsaj na tričetrt vidim in imam delujoče računalo končno tvoj solarni, gledava predvsem finance... Sem na hitro vrgla uč na lanskega, pa je bil res bolj bljahast na tem področju, ne da se mi pa pisat, ker je itak mimo.
Že prva solarna hiša pade v natalno drugo, kar nakazuje na leto v katerem najdemo neko dolgotrajnejšo finančno stabilnost. Sicer je to področje s katerim se boš veliko ukvarjala tekom leta, vendar bo absolutno šlo v pozitivno smer. Postavitev kot taka obljublja novo finančno neodvisnost in stabilnost.
Glede na to, da druga solarna hiša pade v natalno tretjo, so možnosti rešitev povezane s šolanjem/izobraževanjem (bi te znali spet vabiti na delo v kakšni izobraževalni ustanovi), potovanji oziroma relokacijo (ne v tujino), pogodbe oziroa dogovori z bližnjii sorodniki (tudi bratom lahko v tem primeru),
Tvoja solarna lunca verjetno nakazuje na selitev "pisarne", pri čemer imajo sorodniki in starši pomembno vlogo. Prinaša več socialnih aktivnosti in potencialne skupne aktivnosti s poslovnimi partnerji. Ima lep trigonček tudi s soncem v šesti.
Vladar druge solarne je pluton, ki je lociran v 4. kar spet potrjuje pomen družine/korenin pri finančnih rešitvah. Aplikativen aspekt je le sextil na neptuna, kar glede na tvojo in družinsko ustvarjalnost ni neko presenečenje, kvečejmu bi znal prinesti kak nov navdih, sploh ker neptun vlada 6. in se v njej tud zadržuje.
V glavnem je res velik poudarek na delu in reševanju financ skupaj s primarno familijo. Ne trdim da ti bo denar padal z neba, ti pa postavitve obljubljajo poplačan trud, za razliko od preteklega solarca, kjer je šla verjetno večina dela in truda v nič.

Ostalo kar sva čvekljali preko fb, pa ti napišem tja ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #184 on: April 30, 2022, 10:35:11 AM »
Oki Pika naša, ker spet vsaj na tričetrt vidim in imam delujoče računalo končno tvoj solarni, gledava predvsem finance... Sem na hitro vrgla uč na lanskega, pa je bil res bolj bljahast na tem področju, ne da se mi pa pisat, ker je itak mimo.
Že prva solarna hiša pade v natalno drugo, kar nakazuje na leto v katerem najdemo neko dolgotrajnejšo finančno stabilnost. Sicer je to področje s katerim se boš veliko ukvarjala tekom leta, vendar bo absolutno šlo v pozitivno smer. Postavitev kot taka obljublja novo finančno neodvisnost in stabilnost.
Glede na to, da druga solarna hiša pade v natalno tretjo, so možnosti rešitev povezane s šolanjem/izobraževanjem (bi te znali spet vabiti na delo v kakšni izobraževalni ustanovi), potovanji oziroma relokacijo (ne v tujino), pogodbe oziroa dogovori z bližnjii sorodniki (tudi bratom lahko v tem primeru),
Tvoja solarna lunca verjetno nakazuje na selitev "pisarne", pri čemer imajo sorodniki in starši pomembno vlogo. Prinaša več socialnih aktivnosti in potencialne skupne aktivnosti s poslovnimi partnerji. Ima lep trigonček tudi s soncem v šesti.
Vladar druge solarne je pluton, ki je lociran v 4. kar spet potrjuje pomen družine/korenin pri finančnih rešitvah. Aplikativen aspekt je le sextil na neptuna, kar glede na tvojo in družinsko ustvarjalnost ni neko presenečenje, kvečejmu bi znal prinesti kak nov navdih, sploh ker neptun vlada 6. in se v njej tud zadržuje.
V glavnem je res velik poudarek na delu in reševanju financ skupaj s primarno familijo. Ne trdim da ti bo denar padal z neba, ti pa postavitve obljubljajo poplačan trud, za razliko od preteklega solarca, kjer je šla verjetno večina dela in truda v nič.

Ostalo kar sva čvekljali preko fb, pa ti napišem tja ;)

Tejka draga, končno odgovor.
Hvala ti, sem prav vesela, da me solarec podpira pri stabiliziranju in izboljšanju finančnega stanja. Praktično sem z glavo zafiksirana v to področje, premlevam in kalkuliram in mozgam, kje in na kakšen način pokriti ves primanjkljaj, ki je v veliki meri posledica korone, za povrh pa še privat situacije, kjer mi je postlano bolj s kaktusi kot z rožicami. ;D
Torej, leto je primerno, da se temeljito vržem v sajenje razkošnega cvetja. Pa tudi, če bodo cveteli kaktusi, bom njihove bodice izkoristila v akupunkturne namene in temeljit kožni piling.
Je le vpletena tudi 6. hiša. ;)
Moja primarna družina je tukaj močno zastopana, na splošno tudi vedno večja pomoč staršem, tudi brat se zelo angažira. Morda bom celo podpisala s starši pogodbo, da imam pri njih najet atelje in jim bom plačevala najemnino (seveda fake) . :)
Skratka, ja, relokacija oz. reorganizacija mojega načina dela, nekaj novih rekvizitov...

Če se mi obeta finančno sončno in jasno vreme, je logično, da denar ne more padati z neba. :D
Neka povabila za dodatna predavanja / delavnice sem že dobila, nekaj je povezano s krajšimi potovanji, torej v Sloveniji, mogoče jih bo še kaj, vsaj upam, lokacija naj bi bila pa izobraževalna ustanova, srednja šola, kolikor vem (to je 3. hiša?).
Nadrejeno bom povprašala o možnostih redne zaposlitve, vendar so te možnosti praktično na naši smeri minimalne, da ne rečem nične. Sprejela bi tudi za določen čas, eno leto, toliko, da si uredim situacijo oz. se finančno razbremenim, potem grem lahko nazaj na sedanji način.
Bi solarna postavitev lahko kazala na redno zaposlitev?
Hvala še enkrat! :-*
« Last Edit: May 01, 2022, 02:03:52 AM by Pika »

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #185 on: July 17, 2022, 12:38:08 PM »
Pozdravljeni!
Z moškim, ki mi je všeč in sva v fazi spoznavanja, imava oba solarni luni za to leto na 3' dvojčkov  , v naslednjem solarnem horoskopu za naslednje leto, pa spet na isti stopinji, na 8 tehtnice...
Mi je to zelo zanimivo.  Nisva rojena na isti dan , niti na isto leto..
Sigurno je to dober znak ?
Meni se zdi to zelo nenavadno ...
Je kak pomen glede tega ?

« Last Edit: July 17, 2022, 12:40:25 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #186 on: July 06, 2024, 10:51:57 AM »
Polna solarna 12., ki pade v natalno 8., ni fajn, vam rečem.  :-\

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #187 on: July 06, 2024, 12:03:15 PM »

Imam ravno kontra polno 8 hišo, ki pade v natalno 12. Same shit :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #188 on: July 06, 2024, 12:14:55 PM »

Imam ravno kontra polno 8 hišo, ki pade v natalno 12. Same shit :D

Jeb**********  :-X
Recimo, da naju bo rešilo to, da si ti navajena 12. hiše, jaz pa 8.
Pri sebi računam na Jupitra v solarni 1.
Kot da bi se solarna norca delala. Polna 12. (Saturn, Venera, Neptun, Sonce, S. vozel, Kiron, Merkur), potem pa Jupi v 1. za tolažbo. :D
Redim se ne, torej računam na srečnega jaza kako drugače.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #189 on: July 06, 2024, 12:22:58 PM »
Ja moja 8 hiša ima pa urana, merkur, jupiter, venera in sonce in pade na mojo dvanajsto direkt na luno in marsa, ki sta okrog algola in sonce. Pa še IC mam v konjunkciji z 8 hišo. Tko da komi se je začelo, pa že čakam da bo konec haha.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #190 on: July 06, 2024, 12:32:26 PM »
 :-X
Ja, je kar za primerjat.
Čeprav sem :ov, je to "tekma", v kateri ne želim zmagati.  ;D ;D

Kaj ti pomaga?
Meni šentjanževka (čeprav me je zato sonce opeklo), pa edina muzika, ki jo lahko poslušam, je tista iz starih ameriških burlesk.
Ker je to edino, kar mi ne gre skozi želodec.
Vse ostalo izniči pozitivne učinke šentjanževke.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #191 on: July 06, 2024, 12:39:33 PM »
Pomaga? Reiki...delam terapije zase, za tamalo. Meditacije. To mi je presekal panične napade takoj, prej sem se res matrala. Potem prehranjevanje po naturopatsko (to študiram zdej, sem 2letnik), da si dvigam tudi imunski sistem. Aurikoloterapija- si delam sama terapije. Vse po malo :)

Moja astro karta