Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del  (Read 62711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del
« Reply #120 on: January 03, 2021, 11:05:24 PM »
Lisa, kljub tvojim alinejam sem naredila tvojo solarno karto. Najbolj mi je padel v oko Pluton, ki je na solarnem IC, ne veliko stran pa Luna. Mislim, da tole nakazuje velik premik v statusu doma, kot ga poznaš sedaj.
Vse ostalo ne morem komentirat, se mi zdi lepo povezano in postavljeno.
Srečno🍀

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: January 04, 2021, 07:33:18 AM »
Hvala, Cvetka. ;) :)
Res je pluton blizu ic in lune, ampak od lune je oddaljen 3 stopinje, prav tako od ic- ja.
Status doma. Sicer je možna selitev v isti kraj in isto velikost stanovanja, letos ali naslednje leto najkasneje, ni se 100%. Tako, da sprememba zna biti. Status pa ne vem, no.
 Se mi zdi, da so bolj pomembne ekzaktne konjukcije v solaru in kombinaciji solar natal. Ampak nisem strokovnjak....
Lani sem imela ekzaktno ( 1 stopinja oddaljenosti, največ)konjukcijo venere in urana na solarnem MC. In res se je zgodila sprememba v službi.
Letos me pa najbolj zanima ta ekzaktna konjukcija solarne osi asc/dsc , ki pa pade na moj natalni severni in južni vozel +venero.
Solarni asc pa pade v 8.hiso, na severni vozel, seveda.
Srecno in zdravo 2021 .
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #122 on: July 12, 2021, 05:04:17 AM »
Tudi jaz sem šel pogledati mojo solarno.  Zanimivo.  PLuton je skorajda na ascendentu v prvi hiši, torej enako kot ga ima v natalni moj sin.  Bom pozoren kaj se bo skozi leto dogajalo med nama. Sicer me takšna karta kot se je izrisala, nič posebno ne veseli.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #123 on: August 03, 2021, 07:58:32 PM »
ali je kdo sel praznovati svoj rojstni dan na drugo lokacijo in tako spremenil solarno karto za naslednje leto?

Za drugo leto imam bedno karto. Lepo bom imela ce praznujem na Islandiji ali Portugalski :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #124 on: August 03, 2021, 11:31:03 PM »
ali je kdo sel praznovati svoj rojstni dan na drugo lokacijo in tako spremenil solarno karto za naslednje leto?

Za drugo leto imam bedno karto. Lepo bom imela ce praznujem na Islandiji ali Portugalski :D

Če ti nuca lahko izbereš Islandijo. Zakaj nebi?  Nisem pa še slišal da se tako spremeni solarna, če se praznuje drugje kot doma.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: August 04, 2021, 12:32:10 AM »
ja Tea nam je se razlagala na tecaju da eni astrologi zagovarjajo to tezo. Malo se poigraj pa poglej za naslednje leto recimo kako bi bilo ce bi bil drugje.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #126 on: August 04, 2021, 12:53:18 AM »
Bom šla čez par let živet nekam v tri krasne.
Razen Lune imam VSE v 12.

Ha, figo. Slednja mi pade v natalno 12.  :D
« Last Edit: August 04, 2021, 12:58:49 AM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #127 on: August 04, 2021, 01:38:49 AM »
sej ne rabis it zivet tja, dovolj je po teoriji da prezivis samo rojstni dan tam.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #128 on: August 04, 2021, 04:58:15 AM »
Mogoče to drži, ker tudi Vojko pravi, da se da izogniti potovanju, ki je namenjeno kot recimo slabše.  S tem mislim, da če greš proti  zahodu in to tistikrat ni tvoja smer, se izplačai iti na severo zahod in tam preživit nekaj dni in potem od tam na jug, ter si tako na zahodu od prvotne točke. 

Še eno vprašanje imam. Katero opcijo na astro za Solarno pa vi najpogosteje izberete?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #129 on: August 04, 2021, 08:11:17 AM »
 Kako pa pogledaš ugoden kraj?

Andres, jaz izberem Solar return chart, ki pokaže samo solarno karto, ali pa Solar return + natal, with houses, kjer vidiš, kako se karti pokrivata (kam padejo npr. planeti iz solarne v natalno).

Pred leti sem dobila precej strašljivo "napoved" na podlagi solarca.
Sem trepetala več mesecev, k sreči se ni nič uresničilo.
Je pa še bolj zamajalo mojo vero v astrologijo.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #130 on: August 04, 2021, 09:45:37 AM »
poigras se. Jaz sem enostavno vnesla vec krajev na razlicnih casovnih pasovih in geografskih sirinah/dolzinah da bi videla kje bolje kaze. Zal pri toplih krajih nimam srece Maldivi, Bora Bora ipd haha moram na mraz na Islandijo ali pa Portugalsko :D

Izberes pa kraj pri default settings - reference place.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: August 04, 2021, 12:36:09 PM »
Aaaaaa.
Torej San Francisco.  :D
Polna peta, Luna v deseti na Regulusu.

No, preveriti je najbrž težko. Na konkretnih primerih.
Tudi, če je nekdo to prakticiral, nima primerjave, kaj bi bilo, če ne bi.
Pa tudi sicer se mi zdi precej neverjetno, da bi si s praznovanjem rojstnega dneva na drugi polobli solarca spremenil.

Koliko nas je npr. v letu 2019 dobilo solarne napovedi za 2020, da bomo leto preživeli doma za računalnikom?
Meni je bilo prebrano, da bom bajno služila, cvetela in sijala kot Venera in očarala vse moške, ki jih bom srečala.
No, v resnici se je v letu 2020 name še posebej navezal naš kastrirani maček.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #132 on: August 08, 2021, 04:40:12 AM »
Čaki mal.
A takole to funkcionira tudi pri tranzitih in progresijah?
Recimo, da imam jaz pestro dogajanje v 9. hiši in se predvideva, da bom veliko v tujini.
In grem za en teden na Madagaskar.
A potem moram takrat drugače nastaviti referenčni kraj? Mi potem prejšnja karta tam ne deluje? Se s tem izognem konfliktu z dežurnim komerkoli že?
Ja pa saj potem že v osnovni karti ne bi smelo biti zapisa konflikta, če pa karta "ve", da bom v tujini.
A pa potem na Madagaskarju ta nova karta ve, da sem v tujini ali ne?
A se ne gleda solarca skupaj s tranziti in progresijami, da se lahko dobro "predvidi" potek dogodkov?
Ja kako pa to potem štima, če jaz praznujem na Madagaskarju, kjer je solarec čisto drugi, potem pa preostanek leta preživim doma, kjer so tranziti ljubljanski in pluton aktivira dežurnega nebodigatreba?

Šmorn.  ::)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #133 on: August 10, 2021, 12:02:33 AM »
Hvala obema, Pika in Jane. Te funkije navadno ne uporabljam ali le enkrat na leto, oz. tako nekako. Bom malo bolje pogledal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec

Moja astro karta