Uuuuf ja....tale z dvojcki pa definitivno zmaga.
Jih imamo kr nekaj v žlahti in v vseh kolenah, tako da sem kar kontaktirala naši enojajcni dvojciki in ju prosila za ure rojstva (datume itak vem)
Rojene sta eno minuto narazen (carski) tako da dejansko imata iste karte (sem za vsak slucaj preverila

)
Sta pa fuuuuul razlicni ze od malega.
Ena je mirna druga ne....ena ima druzino in dva otroka, tista duga bolj mirna ima samo obcasne veze....nic resnega.
Je pa tista ko ma familijo imela v preteklosti fuuuul nesreco, ki ji je pustilo tudi nekaj zdravstvenih tezav.
In se in se bi lahko opisovala razlike...
Pravim cisto nic si nista karakterno podobni, vizualno pa v nulo

poleg tega cutita tudi recimo, ko ena trpi, druga to cuti....
Ampak ja, definitivno so dvojcki lep dokaz za vse kar si napisala Sanjalka.
Jaz sem se ze v preteklosti sprasevala za eno mojo prijateljico, ko sva rojeni na isti dan, istega leta v isti bolnici....le jaz sem pol ure starejsa....pa sem se sprasevala kako to, da imave tako razlicna lajfa...
Tudi tu sem to enkrat vprasala...in z vaso pomocjo vseeno ugotovila da je pravzaprav najina karta ful drugacna...
Na dvojcke pa niti pomislila nisem.
Res jih poznam veliko, pa moram rect da si nobena dvojcka nista podobna karakterno.
To pa mi je pa res fuuuul zanimivo
Njedvi sta pa res ziv primer zgoraj napisanega

Pa recimo eni dva poznam (starejsa dvojcka) ko je eden ful uspesen podjetnik, tadrug pa je zavozil lajf do daske...ampak za te pa ur nevem niti datumov...
Hvala Sanjalka....đabest razlozeno!