Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del  (Read 64121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del
« Reply #60 on: January 10, 2018, 09:49:33 AM »
ampak saj veš....ljudje smo pač radovedni, pa sprašujemo....in smo veseli, če dobimo odgovor  :laugh:

Ja, velikokrat iščemo odgovore v drugih, ne v sebi...
Odgovornost za sprejetje neke odločitve bi morala prevzeti vsaka odrasla, odgovorna in zrela oseba sama zase...
Determiniranje, se pravi določanje, da se bo nekaj zgodilo zaradi postavitve planetov ali česarkoli drugega, po moji vesti ni etično.
Sinhroniciteta npr. je ravno to, da napišemo misli ali stavke,ki smo jih slišali ob trenutku, ko smo vprašanje prebrali in niso vezane na samo vprašanje, se pravi ne pišemo iz našega uma...kar se nam hitro lahko zgodi, ko vprašanje preberemo, da nam naš um poda odgovor, ampak to že ni več sinhroniciteta...
ah, to so samo moja razmišljanja, seveda vsak deluje na svoj način in po svoji vesti...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #61 on: January 10, 2018, 09:58:54 AM »
Moje mnenje je, da prav postavitev planetov privede do določene situacije. Če ima ta postavitev temelje tudi v natalu, bo do določene situacije prav gotovo prišlo. Posameznikova odgovornost pa je, da prevzame svoje delovanje kot odgovorna, zrela oseba (tako kot je zapisala Sanjalka).
Dobro bodite  :-* :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #62 on: January 10, 2018, 09:59:19 AM »
Vsekakor se strinjam Sanjalka...
Sem pa v tem primeru recimo res malce drugače naravnana. Sem radovedna ampak se ne pustim tolko napovedim...
(en primer)
...kot srednje šolke smo se ful odločale za vpoglede (itak  :laugh: ) ena za drugo smo letale k nevem komu vse.....Pa mi je takrat tista ženska rekla, da se odločam za študij - kar je bilo seveda res in da nebo šlo vse tako kot sem si zamislila, in da ga nebom končala,.....
Pa sem šla, brez težav naredila....celo bila med najbolj uspešnimi  :laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #63 on: January 10, 2018, 10:00:21 AM »
Moje mnenje je, da prav postavitev planetov privede do določene situacije. Če ima ta postavitev temelje tudi v natalu, bo do določene situacije prav gotovo prišlo. Posameznikova odgovornost pa je, da prevzame svoje delovanje kot odgovorna, zrela oseba (tako kot je zapisala Sanjalka).

lepo napisano....  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #64 on: January 10, 2018, 10:32:18 AM »

+1
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #65 on: January 10, 2018, 10:33:37 AM »

+1

se strinjam!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #66 on: January 10, 2018, 10:33:53 AM »
ampak saj veš....ljudje smo pač radovedni, pa sprašujemo....in smo veseli, če dobimo odgovor  :laugh:
Tukaj Gloria se pa moram ustaviti. Ko sem pogledala tvojo karto...vedno, ko vidim, da T Uran prečka DSC, zastrižem z ušesi. In tega imaš ti trenutno prav eksaktno. Nenadna sprememba v partnerskem odnosu, skorajda ne verjamem, da bo ta tranzit šel mimo brez učinka  ;)
Dobro bodi  :-*

ampak pri tem tranzitu navadno pride do ločitve....kolk sem googlala  :(
hvala cvetka :-*

Iz izkušenj lahko povem, da je natančna  :kon  :U na DC prinesla ravno to.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #67 on: January 10, 2018, 10:40:18 AM »

do možnosti privede, ne more pa nihče tega z gotovostjo trditi..ker tudi postavitev planetov privede do več različnih izidov...
saj, če bi obstajala samo ena možna rešitev, bi vsi vedeli vnaprej kaj se bo zgodilo in življenje ne bi imelo več smisla...
npr. tranzit urana na dsc ali venero lahko prinese ločitev, lahko pa samo prevetritev in osvoboditev obstoječega odnosa ali celo samo spremembo pogleda na to kaj sam odnos naj bi sploh bil...vedno je več možnih izzidov, odvisno tudi glede na sam nivo takratne zavesti vsakega posameznika...
je pa res, da nam postavitev planetov lahko poda vsaj možnosti in potenciale, kaj točno bo ta postavitev prinesla, kako se bo tranzit v resnici izrazil, pa je težko ali po moji vesti neetično napovedati...poglejmo samo primere dvojčkov, ki imajo iste oz samo za nekaj minut zamaknjene natalne karte, torej je sprememba samo v luni, pa še to le nekaj minut in možno da še v ascendentu....sama menim, da je zelo odvisno od zavesti s katero se otrok že rodi...lahko sta dvojčka, ampak vsak se rodi s svojo zavestjo, ki ni nujno identična zavesti njegovega brata/sestre...in tako tudi postavitev planetov deluje na podlagi te zavesti...
saj se vsak planet lahko izraža od zelo destruktivnih do zelo pozitivnih lastnosti...in vsak aspekt je prav tako lahko zelo destruktiven in tudi zelo pozitiven...
npr kvaadrat je lahko zelo vzpdobuden za rast, lahko pa je tudi zelo uničujoč za posameznika, ki ne zmore pogledati vase in živi v vlogi žrtve...prav tako je trigon lahko zelo sproščujoč in smo lahko zelo kreativni, lahko pa smo tudi samo zelo leni in ne naredimo nič iz sebe...pluton nas lahko vleče v strašno nemoč ali v strašno moč....saturn nas lahko totalno omejuje ali pa nam da zelo stabilne zdrave temelje...
sama sem nekako prišla do tega, da je res zelo odvisno s kakšno zavestjo se posameznik že rodi in koliko si jo tekom življenja širi...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #68 on: January 10, 2018, 11:11:38 PM »
Uuuuf ja....tale z dvojcki pa definitivno zmaga.
Jih imamo kr nekaj v žlahti in v vseh kolenah, tako da sem kar kontaktirala naši enojajcni dvojciki in ju prosila za ure rojstva (datume itak vem)
Rojene sta eno minuto narazen (carski) tako da dejansko imata iste karte (sem za vsak slucaj preverila  :laugh: )
Sta pa fuuuuul razlicni ze od malega.
Ena je mirna druga ne....ena ima druzino in dva otroka, tista duga bolj mirna ima samo obcasne veze....nic resnega.
Je pa tista ko ma familijo imela v preteklosti fuuuul nesreco, ki ji je pustilo tudi nekaj zdravstvenih tezav.
In se in se bi lahko opisovala razlike...
Pravim cisto nic si nista karakterno podobni, vizualno pa v nulo  ;D poleg tega cutita tudi recimo, ko ena trpi, druga to cuti....
Ampak ja, definitivno so dvojcki lep dokaz za vse kar si napisala Sanjalka.

Jaz sem se ze v preteklosti sprasevala za eno mojo prijateljico, ko sva rojeni na isti dan, istega leta v isti bolnici....le jaz sem pol ure starejsa....pa sem se sprasevala kako to, da imave tako razlicna lajfa...
Tudi tu sem to enkrat vprasala...in z vaso pomocjo vseeno ugotovila da je pravzaprav najina karta ful drugacna...
Na dvojcke pa niti pomislila nisem.
Res jih poznam veliko, pa moram rect da si nobena dvojcka nista podobna karakterno.
To pa mi je pa res fuuuul zanimivo  :laugh: :laugh: :laugh:
Njedvi sta pa res ziv primer zgoraj napisanega  8)

Pa recimo eni dva poznam (starejsa dvojcka) ko je eden ful uspesen podjetnik, tadrug pa je zavozil lajf do daske...ampak za te pa ur nevem niti datumov...

Hvala Sanjalka....đabest razlozeno!  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #69 on: January 11, 2018, 09:36:47 AM »
Oj dan. Se ob teh zapisih sprašujem, kaj je namen in poslanstvo astrologije in astrologov, pa vseh inštitutov v okviru te dejavnosti. Bogsigavedi, kaj pravi Tea tam gor?
Lepo bodite  :-* :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #70 on: January 11, 2018, 10:27:33 AM »
cvetka, po mojem je res vse v karakterju človeka in kako nekdo gleda na svati oz. jih občuti.
Če samo pogledamo rojstvo otroka....za večino je to najlepši trenutek, so pa tudi takšni, ki jim (je) rojstvo otroka "žal" vse prej kot veselje in sreča...(mislim na tiste, ki zavržejo svoje otroke! )
prav tako poroka....za nekatere nekaj lepega, za druge pa "veriga" ,.... zato se pa ne da stavri naprej videt, temveč samo predvidevat.

Tea  :-* :-* :-* ...bi bilo res fajn prebrat njen komentar

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #71 on: January 11, 2018, 11:07:47 AM »
Kaj je poslanstvo astrologov? Velika, velika odgovornost. In to ni napovedovanje dogodkov in merjenje moci kdo je bolj natancno nekaj napovedal, ampak prebrati moznosti in potenciale oz sibkosti, ki jih neka postavitev karte pokaze. Jaz recem kartni, da je nas prstni odtis. Vendar astrolog lahko sele po osebnem pogovoru,  skupaj z osebo razbere kaj ta prstni odtis tudi sporoca. Preko pogovora se da tudi ze precej prepoznati zavest posamezne osebe.
Sicer pa se vsak odloca po svoji vesti in tako tudi vsak astrolog deluje kot sam najbolje ve, zna in misli. Ljudje pa se potem prav tako sami odlocajo komu bodo zaupali branje svojega prstnega odtisa ;)
Verjetno tudi ne gre vsak k vsakemu zobarju, frizerju, zdravniku....tudi ti imajo isto znanje, a razlicno zavest....

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: June 17, 2018, 08:05:11 AM »
Šele zdaj sem uspela iti gledati svoj solarec. Malo me skrbi luna saturn v osmo hiši - opozicija z venero. Torej lahko pričakujem totalen kolaps financ? Moram se seveda še zmeniti za ločitev, potem kako bo s stanovanjem, najeti nov kredit ker je sedaj mož nosilec. Ampak s tako karto vzeti nov kredit? 

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #73 on: June 17, 2018, 08:20:45 AM »
Morda to kaže le na delitev ob ločitvi in ni rečeno, da bo popoln kolaps?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #74 on: June 17, 2018, 08:40:11 AM »
Morda to kaže le na delitev ob ločitvi in ni rečeno, da bo popoln kolaps?

Upajmo :) Saj veš pri sebi vedno vidim najslabše :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/