Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del  (Read 89454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del
« Reply #105 on: September 19, 2016, 11:48:33 AM »
O astrologiji nimam znanja, vendar ponavadi pogledam na splet, na astro dienst, kam mi padejo mrki, v katero hišo.
Ne vem več, kaj moram izbrati. Tranzitno karto, tranzitno-progresivno ? Ali kakšno drugo?

tranzitno s progresijami, samo mrkov ne kaže, te moraš sama poiskat
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #106 on: September 22, 2016, 11:56:58 AM »
T  :J je v do sekunde natančnem trigonu na moj MC in na Magičnem pravokotniku. Čez 2. hišo se podaja.
Obetam si, obetam...
Pika, lahko pa pogledaš na tole stanje z druge strani  ;). T  :J je do sekunde natančno v sekstilu na IC in prav tako na Magičnem pravokotniku, obenem je  :J tudi vladar tvoje 4 hiše. Kaj se bo dogajalo doma?

Res je, Cvetka. Hvala.
Tega res nisem gledala, ker sem osredotocena na delo.
Doma je harmonija.
V bistvu sem ze tako scrkljana, da se ven ne vidim. :)

Pa kot vidim, so se sekunde ze odstele. Jupi je ze cez.
No, vceraj me je moz (spet) crkljal kot macka mlade, mi stregel od spredaj in od zadaj, jaz sem pa zadovoljno predla in delala. :)
Je tipicen  :rak, zadnje zase to se posebej buta iz njega.

Tale moj Jupi ima pa čuden smisel za humor. :laugh: :blank:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #107 on: November 30, 2016, 12:13:33 PM »
Jah čudno... T :Sa v natančnih aspektih na oba vladarja 4.

:kv :Ve:sek :PL  ;D
« Last Edit: November 30, 2016, 12:15:33 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: November 30, 2016, 12:19:54 PM »
Imam pravzaprav veliki križ trenutno v karti-t pluton, n venera, s. in j. vozel...5-11 in 2-8 hiša...
pa oba septembrska mrka sta se me dotaknila, zadnji je naredil opozicijo na n luno, prejšnji pa se je dotaknil asc...

uh, težko
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: November 30, 2016, 07:26:06 PM »
Imam pravzaprav veliki križ trenutno v karti-t pluton, n venera, s. in j. vozel...5-11 in 2-8 hiša...
pa oba septembrska mrka sta se me dotaknila, zadnji je naredil opozicijo na n luno, prejšnji pa se je dotaknil asc...

uh, težko

Ja, imam kar precej notranjih bojev in seveda tudi zunanjih...
Moram delovati res zavestno, iti vase in preobraziti vzorce...
Mi je na trenutke za zjokati tezko. Potem se vprasam, zakaj sem se spet znasla v vlogi zrtve, a rabim to ali lahko to preobrazim... Ja, to je plutonska dinamika, vprasanje moci oz nemoci, biti zrtev ali se odlociti, da je to pravzaprav moja odlocitev, moja izbira, da je to nekaj kar mi je domace se iz otrostva...
Ni pa to enostavno, mi ne gre ravno zlahka, priznam. Me na to opozarjajo tudi ze fizicne bolecine..
Hvala Tea za razumevanjr :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #110 on: January 13, 2017, 08:22:45 AM »
Ce bo vse po sreci se zna moje novo dete roditi marca, ko bo jupiter na mojem natalnem plutonu v 5 hisi. Samo da tokrat ne bo cloveska oblika, ampak bo kuza :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #111 on: January 13, 2017, 08:25:24 AM »
ooooo.....  8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #112 on: January 17, 2017, 12:16:38 PM »
Ravnokar izvedela, da se firma, za katero dela mož, zapira.
Torej, danes je izvedel, da bo v kratkem brez službe.  :'(

Pripenjam njegovo karto z današnjimi tranziti in progresijami in lepo prosim za kakšen komentar.
Hvala!
« Last Edit: January 17, 2017, 12:25:30 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #113 on: January 17, 2017, 01:46:41 PM »
kakšno karto si pa prilepila?
Gledam datum 11.avgust 1969 in sonce v raku, nekaj mi ne gre skupaj...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #114 on: January 17, 2017, 02:11:36 PM »
Ne ne, današnji tranziti so. Odrezala sem glavo zaradi varovanja zasebnosti.  :D
Tisto spodaj ne vem, zakaj je tako napisano. Če kliknem, recimo, zase, mi spodaj napiše "progr. date: 6. maj 1972", pa nimam nič s tem.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #115 on: January 17, 2017, 02:17:16 PM »
Ne ne, današnji tranziti so. Odrezala sem glavo zaradi varovanja zasebnosti.  :D
Tisto spodaj ne vem, zakaj je tako napisano. Če kliknem, recimo, zase, mi spodaj napiše "progr. date: 6. maj 1972", pa nimam nič s tem.

ja, progresirana leta so to ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: January 17, 2017, 02:26:31 PM »
t neptuna je naredil kvadrat na vladarja 6. hiše (merkur), ki je prav tako v natalu postavljen v 6. hišo (služba)...
na n venero, vladarico 10. hiše (kariere) pa je t pluton naredil trigon...
t plutona (v kozorogu) ruši temelje kariere, ruši vse kar ni dovolj trdno, potrebno bo na novo postaviti vrednote in nato tudi samo služenje denarja (n venera v biku)....
t saturn se mu sprehaja po n asc in še t urana dela trigon na n asc...
ja, sprememba njega samega skozi to izgubo službe, njegov pogled na življenje, njegova persona, njegova maska se spremeni, se zruši nenandno (uran), saturn pa pridaja neko dodatno odgovornost, prevzemanje odgovornosti, občutek, da nosimo veliko breme na sebi...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #117 on: January 17, 2017, 02:46:33 PM »
t neptuna je naredil kvadrat na vladarja 6. hiše (merkur), ki je prav tako v natalu postavljen v 6. hišo (služba)...
t plutona (v kozorogu) ruši temelje kariere, ruši vse kar ni dovolj trdno, potrebno bo na novo postaviti vrednote in nato tudi samo služenje denarja (n venera v biku)....
ja, sprememba njega samega skozi to izgubo službe, njegov pogled na življenje, njegova persona, njegova maska se spremeni, se zruši nenandno (uran), saturn pa pridaja neko dodatno odgovornost, prevzemanje odgovornosti, občutek, da nosimo veliko breme na sebi...

Uf, Sanjalka.
Hvala!!
Sem sicer upala na pozitivo Jupitra na Luni v 10. in Plutona v trigonu na Venero, ampak itak ne vidim cele astro slike, dokler mi je nekdo ne odkrije.
Sicer je optimist. V trenutku, ko je izvedel, kaj se dogaja, je že vrtel telefon in jutri gre že na sestanke.
Jaz bi si jetra požrla in par dni ne bi bila sposobna funkcionirati.
Se pa mu dogajajo transformacije, njega samega, v zadnjem letu se čuti ogromna sprememba, oddaja popolnoma drugo energijo kot pred tem, tako da vidim in čutim, da raste.
Novica je bila nepričakovana, niti slutil ni česa takega.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #118 on: January 17, 2017, 07:16:33 PM »

Uf, Sanjalka.
Hvala!!
Sem sicer upala na pozitivo Jupitra na Luni v 10. in Plutona v trigonu na Venero, ampak itak ne vidim cele astro slike, dokler mi je nekdo ne odkrije.
Sicer je optimist. V trenutku, ko je izvedel, kaj se dogaja, je že vrtel telefon in jutri gre že na sestanke.
Jaz bi si jetra požrla in par dni ne bi bila sposobna funkcionirati.
Se pa mu dogajajo transformacije, njega samega, v zadnjem letu se čuti ogromna sprememba, oddaja popolnoma drugo energijo kot pred tem, tako da vidim in čutim, da raste.
Novica je bila nepričakovana, niti slutil ni česa takega.

Jupiter je v natalu v konj s plutonom in uranom in je v znamenju device, vladar je spet merkur, ki ga je kvadriral neptun, kot sem pisala ze zgoraj... jupiter je sicer "dober" planet, ampak tudi pomeni siritev, tako da lahko se doda energijo plutonu in uranu...
Jupiter je vladar horoskopa, kar pomeni, da je vsekakor pomemben v njegovi karti. V natalu dela kvadrat na njegovo sonce...
Energija jupitra pomaga, da vidi izhod v tej situaciji in tudi trigon plutona prinese lazjo pot transformacije kot bi jo npr kvadrat oz pri trigonu bi jaz bolj rekla, da notranja energija ni tako zelo napetostna kot bi bila pri kvadratu, ampak kljub vsemu gre za t plutona v kozorogu, ki hoce prave, trdne temelje...in ce ti niso bili, jih pac podre, da ima oseba moznost zgraditi nove.... gre za notranjo energijo, ki je v cliveku samem...ta je pri trigonu definitivno blazja, kot bi bila pri napetostnih aspektih.
« Last Edit: January 17, 2017, 07:21:17 PM by sanjalka »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #119 on: January 17, 2017, 11:46:56 PM »
Jaz vedno zastrižem z ušesi, ko T Pluton dela kvadrat na kotne točke, tukaj je T Pluton v točnem kvadratu na os MC/IC, to so globoke preobrazbe, občuteno večkrat. Srečno Pika  :-*