Pozdravljeni!
Na forumu nisem bila že dolgo aktivna. ..5 let

Malo sem pozabila na ta forum. Maja me je prijetno prenesetila in mi pisala.
Imam vprašanje..če mi zna kdo pomagati.
30.09.2014 sem pričela z redno zaposlitvijo. V podjetju, kjer delam še danes, sem par let prej delala preko štud. servisa.Takrat se mi je iztekel status, zato so me vzeli na poskusno dobo (30.09.2014)- podpis pogodbe. Imela sem srečo, saj je sodelavka šla na porodniško. Ko je bilo konec poskusne dobe, so me zaposlili 03.10.2014-podpis pogodbe, v evidenci kadrovske sem pa zaposlena od 06.10.2014.
Zanima me, katero karto naj gledam, če želim ugotoviti kaj se bo zgodilo z mojo službo? Je to 30.09 ali 03.10.?
Sprašujem zato, da si naredim neko sliko o tem kaj me čaka.
Sem namreč v nekem novem obdobju, v življenju. (konjunkcija sonca in lune v solarni karti).
Po izredno pestrem 1.5 letnem obdobju ( tranzit

), je zdaj na vrsti tranzit

. Bil je izredno hladen tuš po "pubertetnemu skakanju" Urana. V momentu mi je Saturn odnesel vse, kar je lepo. In prišla sem spet v "depresijo"
Ko to tuhtam, kam me sedaj vodi življenje, sem opazila v karti, ko sem pričela s poskusno dobo, da bo čez dva meseca prišel 3. (in zadnji) tranzit

v konjunkcijo čet ASC.
To me kar skrbi, ker imam Venero v 10. hiši.
Včasih kar ne moram spati..Saj sem se pred parimi mesci preselila od staršev, in sem popolnoma broke..in da zdaj izgubim še službo..si ne znam predstavljat.
Hvala za odgovore.
Lp, Nadja