Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del  (Read 89519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del
« Reply #345 on: October 10, 2020, 12:34:47 PM »
Jane, takšna sem bila jaz pred izgorelostjo, vsi so mi šli že pošteno na živce, nisem jih mogla niti poslušati, niti na maile odgovarjati. Govorim o službenih strankah in otrocih, ki sta še doma. Popoldanskih sestankov sploh nisem zmogla več, občutek, da sem ujeta in tisti občutek, da nujnoooooo rabim dopust, odklop...
No pa je prišel potem dopust, ampak bolniški.
Hočem ti rečt, da si vzemi dopust, da pojdi sama nekam za par dni in izklopi vse motilce.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #346 on: October 11, 2020, 08:30:44 AM »
Jane, takšna sem bila jaz pred izgorelostjo, vsi so mi šli že pošteno na živce, nisem jih mogla niti poslušati, niti na maile odgovarjati. Govorim o službenih strankah in otrocih, ki sta še doma. Popoldanskih sestankov sploh nisem zmogla več, občutek, da sem ujeta in tisti občutek, da nujnoooooo rabim dopust, odklop...
No pa je prišel potem dopust, ampak bolniški.
Hočem ti rečt, da si vzemi dopust, da pojdi sama nekam za par dni in izklopi vse motilce.

Veš da sem ravno to razmišljala, da sem izgorela. Ker računaj bile so bilance takrat imam po 400 delovnih ur vsak mesec, torej februar/marec. Potem pride april ko si vzamem en teden dopusta da pridem k sebi. Potem podelam za nazaj in maja grem spet malo na dopust, junij je itak bolj u izi, julij delam hard core, avgust spet malo dopusta, potem pa normalni delovnik do decembra ko se začne bolj pestro. Letos tega ni bilo, prišel je covid lockdown....neki novi butnjeni zakoni,imela sem po 60 klicev na dan, vsi a sem upravičen do subvencije, kaj naj naredim....folk me je totalno izžel, šturidala novo zakonodajo, ki se je spreminjala na dnevni bazi, odgovarjala na maile vedno enim in istim z 150 vprašanji (pa sem res pisala odgovore za butaste, pa še kar...ne štekam, kaj moram zdaj, a mi preračunaš) Pizda a ste res vsi nesposobni dve številke preračunat. Potem sem mela enih poln kufer in sem jim vsa svetovanja zaračunala....cela surla....kako si to dovolim med covidom, oni majo zaprto, ne delajo....jaz računam. Ej sorry jaz pa delam ko kreten in ne zmorem več....in sem jih pač tako reducirala. Aprila sem imela tudi okrog 400 delovnih ur, s tem da sem mela dva šolajoča doma, delaj za šolo z njima, ena je prvi razred, itak rabi pomoč, drugi je dislektik....medtem ko je folk spal in počival in meni težil že ob petih zjutraj če sem gledala vladno sejo in kva so dorekli, sem jaz spala po 2-4 ure na noč, da sem vse sfolgala. Maj je bil malo boljši....ampak še kar hektičen. Junija ko se je končno vse odprlo, je bilo pa treba še ful enih bilanc naresti, ker se je folk med lockdownom potuhnil in ni prinesel dokumentov, pa tudi ne vem kdaj bi jih lahko naredila.
Julija sem dala dopust Tamari sem delala za dva, avgusta sem šla končno na dopust, k pa itak ni bil dopust. Par dni sem bila na off, pol so me pa že vsi začeli klicat,kaj naj naredim, kaj moram narest, je en prišel v pisarno je zatežil Tamari, pokliči Slavi kaj moramo tuki. Septembra sem se pa sesedla evo....enostavno tud ene stvari ne morem več v roko prijet, na živce mi gre vse.....in samo razmišljam kako zapret in it na počitek za 2 leti :D
Trenutno sem se odločila da novih strank ne bom sprejela. Razmišljam da zamenjam telefonsko, da pustim službeno samo v pisarni in lahko kličejo samo takrat ko smo tam. Svojo novo telefonsko pa ne dam nobenemu razen domačim. Predvsem si pa želim, da bi lahko ležala ene pol leta in da mi nič ne bi bilo treba.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #347 on: October 11, 2020, 11:22:32 AM »
Ojooojjjj Jane, pazi nase, resno ti to povem. Meni so vsi to govorili, pa jih nisem poslušala. Sem si rekla, saj samo še to moram narediti, pa to, potem pa bom imela čas še zase. No, šele z izgorelostjo, sem si dovolila vzeti čas zase, saj sem bila prav prisiljena v to. In glede tega sem hvaležna tej izkušnji, da me je ustavila.
In sestavljanje nazaj je dolgotrajnoooo :'(
PAZI NASE :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #348 on: October 11, 2020, 11:26:08 AM »
Sanjalka jaz se zavedam tega in mi je čisto jasno. To je samo prekletstvo samozaposlenih, ker pač ni bolniške, ni dopusta. Kdo drug bo naredil, če si samo ti tam? Plačat moraš položnice...sploh pa računovodstvo....bog ne daj da česa ne oddam, so takoj kazni....in si seveda ne morem tega privoščit.
Ne vem, sej pravim razmišljam o tem kako to reducirat, zmanjšat stranke, imeti samo par njih še in začet delat druge stvari kjer ne bom rabila biti prisotna 24/7.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #349 on: October 11, 2020, 11:35:42 AM »
Ja, ta občutek ujetosti, da ne moreš ven iz tega, da si prisiljen to početi...
Tudi jaz sem tako razmišljala, moram delati, rabim za položnice, kredite...
Poizkusi si zmanjšati obseg in tako kot si že sama rekla, telefon zamenjaj in ga uporabljaj samo v službenem času in še to si naredi odzivnik, da ti stranko pokličeš nazaj, potem si v dnevu določi uro ali dve, ko boš opravljala te telefonske klice. Telefon je definitivno eden največjih motilcev pozornosti. In tako boš ti imela pod kontrolo kdaj koga kličeš in ne oni tebe. Prva stvar, ki sem jo naredila, ko sem izgorela, je bila izklop telefona, tv, računalnika, enostavno nisem več prenesla tega zvoka zvonenja, glasov, slik, vseh teh motilcev, ki nas trgajo ven oz stran od sebe.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #350 on: October 11, 2020, 11:51:55 AM »
saj točno to sem potem delala aprila/maja ko nisem mogla več. Samo izklopila sem ga in potem klicala nazaj. Samo a veš pri 60-tih klicih to pomeni da ko jaz začnem klicat nazaj to traja 4 ure hahaha. Še vedno pol 8 ur delam in sem že na 12 - tih. Zato razmišljam da se določenih strank na splošno znebim in zmanjšam obseg poslovanja.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: October 11, 2020, 10:38:19 PM »
Malo bolj prdec v veter, ampak mene znajo relativno kmalu zaposlit (ne bo to od danes na jutri). S tem bom ena manj, čeprav najbrž nisem ena tistih, s katerimi imaš največ dela. Ti privoščim konkretno razbremenitev, ker tole, kar pišeš, se res ne bere lepo. :( Dobra si, da preživiš tak tempo.
En velik, krepčilen objem vsem zmatranim.  :-* :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #352 on: October 18, 2020, 09:04:10 AM »
Se nekaj mučim z astrologijo...
Pa vidim da mam progresivni ASC na pragu 2 hiše...kaj to pomeni?
In progresivna VENERA se bliža natalnemu soncu...in IC-ju...
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #353 on: October 18, 2020, 09:12:57 AM »
To pomeni, da boš vsak čas zaslišala trkanje na vrata.  :D

Hecam se, bodo odgovorile resne astrološke glave.  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #354 on: October 18, 2020, 01:56:55 PM »
Katera vrata  ;D ;D ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #355 on: October 18, 2020, 05:41:14 PM »
Ja tista vrata, na katerih pragu stoji progresivni AC.  :D

Venera si bo pa gozdiček osmodila.  ;D

Očitno se resne astrološke glave strinjajo z mano, nobena še ni podala komentarja.  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #356 on: October 18, 2020, 06:02:01 PM »
Katera vrata  ;D ;D ;D

Na sprednja ali na zadnja.  :laugh:
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #357 on: October 18, 2020, 09:56:15 PM »
Katera vrata  ;D ;D ;D

Na sprednja ali na zadnja.  :laugh:

... al pa una na sredi ;D

... po mojem zdaj na nobena vrata nebo noben trkal, ker je epidemija razglašena  :'(
Jebemtisuncetejkoronijeznakothudic@#€&##@&&!!
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #358 on: February 19, 2021, 02:53:32 PM »
Pozdravljeni!

Na forumu nisem bila že dolgo aktivna. ..5 let >:(
Malo sem pozabila na ta forum. Maja me je prijetno prenesetila in mi pisala.

Imam vprašanje..če mi zna kdo pomagati.
30.09.2014 sem pričela z redno zaposlitvijo. V podjetju, kjer delam še danes, sem par let prej delala preko štud. servisa.Takrat se mi je iztekel status, zato so me vzeli na poskusno dobo (30.09.2014)- podpis pogodbe. Imela sem srečo, saj je sodelavka šla na porodniško. Ko je bilo konec poskusne dobe, so me zaposlili 03.10.2014-podpis pogodbe, v evidenci kadrovske sem pa zaposlena od 06.10.2014.

Zanima me, katero karto naj gledam, če želim ugotoviti kaj se bo zgodilo z mojo službo? Je to 30.09 ali 03.10.?
Sprašujem zato, da si naredim neko sliko o tem kaj me čaka.

Sem namreč v nekem novem obdobju, v življenju. (konjunkcija sonca in lune v solarni karti).

Po izredno pestrem 1.5 letnem obdobju ( tranzit  :U  :op :Ve), je zdaj na vrsti tranzit  :Sa  :kv :Ve. Bil je izredno hladen tuš po "pubertetnemu skakanju" Urana. V momentu mi je Saturn odnesel vse, kar je lepo. In prišla sem spet v "depresijo"

Ko to tuhtam, kam me sedaj vodi življenje, sem opazila v karti, ko sem pričela s poskusno dobo, da bo čez dva meseca prišel 3. (in zadnji) tranzit  :PL v konjunkcijo čet ASC.
To me kar skrbi, ker imam Venero v 10. hiši.

Včasih kar ne moram spati..Saj sem se pred parimi mesci preselila od staršev, in sem popolnoma broke..in da zdaj izgubim še službo..si ne znam predstavljat.

Hvala za odgovore.

Lp, Nadja

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #359 on: March 25, 2021, 03:02:07 PM »
P merkur mi je že skoraj prišel na N plutona v 1. hiši, tam je tudi p venera, na vse to mi dela opozicijo t neptun...
Bi kdo kaj pokomentiral :)