Author Topic: Ciganske karte IX. del  (Read 28749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte IX. del
« Reply #60 on: July 03, 2016, 11:16:09 AM »
Žarek, prosim lepo.  :embarrassed:
V en mini biznis bi se spustila, pa me skrbi, da bi si nakopala preveč težav ... A se mi izplača (ne samo finančno, tudi glede časa)?

V tem biznisu bo potrebno postaviti boljše temelje, ker je to glavna težava in če ostane tako kot je zdaj, potem izid ne bo najboljši. Ne časovno in ne finančno. Tudi pričakovanja ne bodo dosežena. Težav si sicer ne boš nakopala. Zdi se, da je vse to bilo na hitro, zaradi neke informacije pač. Ampak, če postaviš temelje trdne boš zelo zadovoljna, ker trenutno izgleda situacija slabo načrtovana. Vzemi si več časa za informiranje te situacije. :)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #61 on: July 03, 2016, 11:17:49 AM »
A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala.  :-*

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

Uf Žarek.
Če je to, kar izgleda, da je, potem gre za kar precejšen problem.
Hvala! :-*

Upam, da gre zgolj za zmedenost, saj je na nekem področju naletel na spremembe in se še verjetno ni soočil... Vseeno malo pazljivosti torej ne ob odveč. ;) :)

Žarek,
pa imajo te "spremembe" kaj opraviti z mano, ali nimam nič s tem?
Ker to, kar sem "našla", ni prav nič nedolžna zadeva in osebi ni za zaupati, če je to to.
Gre pa za skupino tretjih oseb.
Hvala!

Če gre za več oseb potem si lahko prav slišala, ker jaz sem v kartah videl več oseb. :)

Ja, to sem videla. Več oseb.
Kako je glede sprememb, ki so to osebo zmedle? Imam jaz kaj s tem ali se mene sploh ne tičejo?
Gre za umazano zadevo.
No itak je oseba sama odgovorna za svoja dejanja.

Ne, ti nimaš nič s temi spremembami...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #62 on: July 03, 2016, 11:23:07 AM »
Super Žarek, hvala.  :)
Torej previdnost glede zaupanja. To pa itak.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #63 on: July 03, 2016, 11:26:45 AM »
V en mini biznis bi se spustila, pa me skrbi, da bi si nakopala preveč težav ... A se mi izplača (ne samo finančno, tudi glede časa)?
V tem biznisu bo potrebno postaviti boljše temelje, ker je to glavna težava in če ostane tako kot je zdaj, potem izid ne bo najboljši. Ne časovno in ne finančno. Tudi pričakovanja ne bodo dosežena. Težav si sicer ne boš nakopala. Zdi se, da je vse to bilo na hitro, zaradi neke informacije pač. Ampak, če postaviš temelje trdne boš zelo zadovoljna, ker trenutno izgleda situacija slabo načrtovana. Vzemi si več časa za informiranje te situacije. :)

Žarek, hvala.
Ecco, ravno to delam - zbiram informacije kako in kaj lahko gre, da ne bo težav.  ;)
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #64 on: July 03, 2016, 12:43:28 PM »

Žarek, hvala.
Ecco, ravno to delam - zbiram informacije kako in kaj lahko gre, da ne bo težav.  ;)

Maja, super 8)

Točno tako Pika. 8) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #65 on: July 03, 2016, 01:56:15 PM »
Samo nekaj še - kako naj si razlagam to "oddaljen"? kako velika je ta daljava :)

Mogoče bo komentiral tudi Žarek, ki je delal vpogled, ampak oddaljenost in podobne stvari so lahko precej odvisne od naše lastne interpretathe I cije nekega fenomena, v tem primeru oddaljenosti. Iz kart se ne da razbrat, aha, ta bo pa 10 km stran ali 100 km stran.
Oddaljenost lahko tudi na način, da ti zdaj ni tako blizu.
Če ti kaj pomaga ... ;)

Hvala Maja. Res je, lastna interpretacija je zelo pomembna. Se strinjam tudi o oddaljenosti, "da ti zdaj iz določenih razlogov ni blizu". To karte veliko krat sporočajo.  :)

Oddaljenost se sicer v določenih situacijah lahko razbere v smislu blizu, srednje daleč do daleč in druge države. Ampak ta podatek je v kartah takrat, ko igra neko pomembno... ;)

Ok hvala obema. Gre lahko tudi za oddaljenost zaradi tezje  dostopnosti v smislu prevelike zasedenosti? Poleg tega, da je 130 km oddaljen. Ce razumete vprasanje...
« Last Edit: July 03, 2016, 02:10:37 PM by bilka »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #66 on: July 03, 2016, 02:18:52 PM »
bilka, kjer je volja, je pot.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #67 on: July 03, 2016, 02:21:23 PM »
Ampak Žarek ga pa seka!

Kapo dol.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #68 on: July 03, 2016, 03:25:35 PM »
Ja, nekaj zanimivega jé.  ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #69 on: July 03, 2016, 07:12:34 PM »
Žarek, tudi jaz bi: kako mi kaže v kartah na splošno naslednjih nekaj mesecev, pa lepo bodi, hvala.

Tebi se bo javila neka starejša moška oseba, stekla bo komunikacija, vidi se tudi srečanje. Lahko gre torej za poslovno področje. Vidim tudi večje odločitve in nove začetke. Glede nekega potovanja (oddaljeni kraji) je nekaj zastalo oziroma so (bodo) pričakovanja prevelika. :)
Na finančnem področju na vidiku prihajajoče finance, priložnosti, zadovoljna boš. Očitno denar prihaja od daleč ali pa gre za plačilo za nazaj. :)
Karte kažejo, da se nekaj obremenjuješ in da se misliš obremenjevati tudi še v prihodnosti. Lahko gre za finance oziroma za odnos (vidim več oseb). Kaže se, da lahko padejo tudi težke besede, na vidiku so torej spremembe na čustvenem področju. Potreben bo samonadzor, vendar se je potrebno izražati, izražanje pa dovoliti tudi drugim.
Karte ne kažejo nič slabega, ampak vidijo se skrbi in te skrbi boš furala še nekaj časa, potem pa izboljšanje. :) :)

Žarek, hvala za trud. Velikokrat sem tole prebrala, bom poročala, kako se bodo stvari obrnile; so pa že prisotne težke besede, tudi čustveno področje je na težkem klancu  :blank: . Lepo bodi.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #70 on: July 03, 2016, 08:26:08 PM »
bilka, ja, seveda je možno tudi to. V takih primerih še posebej vidimo, kako potrebna je tudi lastna interpretacija, kot je že omenila Maja. :)

Maja, hvala enako. :D Kapo dol za tvoje interpretacije. ;)

Pika, gobice pa to... ;D :)

cvetka, ni problema. Vse bo v redu. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #71 on: July 04, 2016, 05:27:06 AM »
POTOVANJE - novice, potovanje, spremembe :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #72 on: July 04, 2016, 05:28:44 AM »
bilka, ja, seveda je možno tudi to. V takih primerih še posebej vidimo, kako potrebna je tudi lastna interpretacija, kot je že omenila Maja. :)

Maja, hvala enako. :D Kapo dol za tvoje interpretacije. ;)

Pika, gobice pa to... ;D :)

cvetka, ni problema. Vse bo v redu. :-*

Hvala Žarek :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #73 on: July 04, 2016, 08:11:22 AM »
Prosim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.
Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.
Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic  :D), me zanima par stvari.
Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?
Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?
Hvala za odgovor.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #74 on: July 04, 2016, 09:14:16 AM »
POTOVANJE - novice, potovanje, spremembe :)

In kam gremo? :D
9ZK 656