IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
PISMO - novice, komunikacija, pismo
Quote from: Žarek on July 06, 2016, 08:07:53 PMQuote from: Pika on July 05, 2016, 04:56:29 PMQuote from: Pika on July 04, 2016, 11:46:54 AMQuote from: Žarek on July 04, 2016, 10:31:14 AMQuote from: Pika on July 04, 2016, 08:11:22 AMProsim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.Pika, dobra novica je, da s seboj ne boš potrebovala čelade. Oseba bo tvoj odziv sprejela zelo dobro, pripravljena se bo pogovoriti in pojasniti vse, kar boš želela. Vidi se, da bo oseba govorila resnico, pripravljena bo sodelovati v vseh temah. Odlične karte, če gledava situacijo danes in prejšnjič. Hihihi, no fajn. Torej je soočenje na mestu.Hja bom stegnila jezik...no...prste, ker bo soočenje v digitalni obliki. Hvala!Stegnila prste.Odziva (skoraj) ni.Medlo. Brez barve, vonja in okusa.Hmmm... A pol si kej razmišljala o čeladi...? Če še ni nekega odziva bi še moral biti. Ampak ne, oseba bo to dobro sprejela, ne bi smelo biti grdih pogledov... Grdih pogledov seveda ne bo, tudi čelada itak nepotrebna.Je pa oseba z medlim odzivom potrdila precej "gnusna" dejanja.Nobenih pojasnil.Ni moja stvar, sem pa malo razočarana in žalostna.
Quote from: Pika on July 05, 2016, 04:56:29 PMQuote from: Pika on July 04, 2016, 11:46:54 AMQuote from: Žarek on July 04, 2016, 10:31:14 AMQuote from: Pika on July 04, 2016, 08:11:22 AMProsim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.Pika, dobra novica je, da s seboj ne boš potrebovala čelade. Oseba bo tvoj odziv sprejela zelo dobro, pripravljena se bo pogovoriti in pojasniti vse, kar boš želela. Vidi se, da bo oseba govorila resnico, pripravljena bo sodelovati v vseh temah. Odlične karte, če gledava situacijo danes in prejšnjič. Hihihi, no fajn. Torej je soočenje na mestu.Hja bom stegnila jezik...no...prste, ker bo soočenje v digitalni obliki. Hvala!Stegnila prste.Odziva (skoraj) ni.Medlo. Brez barve, vonja in okusa.Hmmm... A pol si kej razmišljala o čeladi...? Če še ni nekega odziva bi še moral biti. Ampak ne, oseba bo to dobro sprejela, ne bi smelo biti grdih pogledov...
Quote from: Pika on July 04, 2016, 11:46:54 AMQuote from: Žarek on July 04, 2016, 10:31:14 AMQuote from: Pika on July 04, 2016, 08:11:22 AMProsim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.Pika, dobra novica je, da s seboj ne boš potrebovala čelade. Oseba bo tvoj odziv sprejela zelo dobro, pripravljena se bo pogovoriti in pojasniti vse, kar boš želela. Vidi se, da bo oseba govorila resnico, pripravljena bo sodelovati v vseh temah. Odlične karte, če gledava situacijo danes in prejšnjič. Hihihi, no fajn. Torej je soočenje na mestu.Hja bom stegnila jezik...no...prste, ker bo soočenje v digitalni obliki. Hvala!Stegnila prste.Odziva (skoraj) ni.Medlo. Brez barve, vonja in okusa.
Quote from: Žarek on July 04, 2016, 10:31:14 AMQuote from: Pika on July 04, 2016, 08:11:22 AMProsim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.Pika, dobra novica je, da s seboj ne boš potrebovala čelade. Oseba bo tvoj odziv sprejela zelo dobro, pripravljena se bo pogovoriti in pojasniti vse, kar boš želela. Vidi se, da bo oseba govorila resnico, pripravljena bo sodelovati v vseh temah. Odlične karte, če gledava situacijo danes in prejšnjič. Hihihi, no fajn. Torej je soočenje na mestu.Hja bom stegnila jezik...no...prste, ker bo soočenje v digitalni obliki. Hvala!
Quote from: Pika on July 04, 2016, 08:11:22 AMProsim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.Pika, dobra novica je, da s seboj ne boš potrebovala čelade. Oseba bo tvoj odziv sprejela zelo dobro, pripravljena se bo pogovoriti in pojasniti vse, kar boš želela. Vidi se, da bo oseba govorila resnico, pripravljena bo sodelovati v vseh temah. Odlične karte, če gledava situacijo danes in prejšnjič.
Prosim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.
Žarek,eno vprašanje imam. Že nekaj dni se poigravam z mislijo, da bi šla v eno večjo investicijo - nakup stanovanja. Kakšne možnosti so, da se ta zadeva izpelje? Oziroma če se ne bi zdaj, kdaj pa se bi lahko?
Quote from: Pika on July 07, 2016, 11:12:31 AMQuote from: Žarek on July 06, 2016, 08:07:53 PMQuote from: Pika on July 05, 2016, 04:56:29 PMQuote from: Pika on July 04, 2016, 11:46:54 AMQuote from: Žarek on July 04, 2016, 10:31:14 AMQuote from: Pika on July 04, 2016, 08:11:22 AMProsim še za eno. Navezuje se pa na prejšnje vprašanje.Osebi bom na svoj način razkrila, da sem prišla do informacij.Ker pa ne gre za nedolžno stvar (ni deviških kožic ), me zanima par stvari.Bo to ok? Bo huda kri? Bodo laži in izgovori?Je bolj varno za svet, da se delam tošinjo?Hvala za odgovor.Pika, dobra novica je, da s seboj ne boš potrebovala čelade. Oseba bo tvoj odziv sprejela zelo dobro, pripravljena se bo pogovoriti in pojasniti vse, kar boš želela. Vidi se, da bo oseba govorila resnico, pripravljena bo sodelovati v vseh temah. Odlične karte, če gledava situacijo danes in prejšnjič. Hihihi, no fajn. Torej je soočenje na mestu.Hja bom stegnila jezik...no...prste, ker bo soočenje v digitalni obliki. Hvala!Stegnila prste.Odziva (skoraj) ni.Medlo. Brez barve, vonja in okusa.Hmmm... A pol si kej razmišljala o čeladi...? Če še ni nekega odziva bi še moral biti. Ampak ne, oseba bo to dobro sprejela, ne bi smelo biti grdih pogledov... Grdih pogledov seveda ne bo, tudi čelada itak nepotrebna.Je pa oseba z medlim odzivom potrdila precej "gnusna" dejanja.Nobenih pojasnil.Ni moja stvar, sem pa malo razočarana in žalostna.Tole zaenkrat ostaja brez pojasnil. Ah...