Author Topic: Ciganske karte IX. del  (Read 28786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Biba12

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Ciganske karte IX. del
« Reply #240 on: July 23, 2016, 06:32:31 AM »
Hvala:) kaj pa on?
A ozadje...prava telenovela😀😀😀

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #241 on: July 23, 2016, 09:39:32 AM »
VDOVA - osamljenost, skrbi, vdova :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #242 on: July 23, 2016, 09:59:07 AM »
Hvala:) kaj pa on?
A ozadje...prava telenovela😀😀😀

On ima čiste namene, gre za prijetno osebo, je zelo razumen in ve, kaj hoče. Lahko mu zaupaš. On ti je v neko podporo, pomoč. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #243 on: July 23, 2016, 10:05:32 AM »
A lahko še jaz prosim za vpogled?
Čisto na splošno me zanima, kaj moram vedeti v tem trenutku in v prihajajočem obdobju. Je kar nekaj pritiskov in sem precej utrujena.
Hvala.  :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #244 on: July 23, 2016, 02:50:22 PM »
Seveda, Pika. 8) Odgovorim malce kasneje. Če ima še kdo vprašanja naj napiše ali pa če imaš Pika še kakšno vprašanje kar napiši. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #245 on: July 23, 2016, 05:24:47 PM »
Hvala, Žarek.
Bi mogoče še podvprašanje glede zdravja, če že ne bo zajeto v prvem odgovoru.
Iz dneva v dan sem bolj utrujena. Zdajle sem ravno prilezla iz postelje, ker sem šla odležat par uric.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #246 on: July 23, 2016, 05:43:12 PM »
Zarek, jes bi pobrcala malo konkretneje v finance in sicer kar za recimo obdobje 2 let; kako kaze na splosno in konkretneje:

1. Kako bo z zasluzkom podjetja naslednje poletje?
2. Glede mojih socialnih pravic tu v Spaniji: bo vse ok s porodnisko in posledicno denarjem?
3. Kar se tice moje kariere: kako kaze denarno v naslednjih dveh letih glede objav, ucenja in morebitne dolgorocne pozicije? Financno nagrajujoce?

Hvala vnaprej! 😁

Offline Biba12

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #247 on: July 23, 2016, 08:59:15 PM »
Hvala Žarek 😊
Mislim, da je res to velik problem postal, ne zaupam si. In šele zdaj sem se tega zavedla. Že v štartu imam čisto zgrešeno razmišljanje, ne cenim se dovolj. Res, da mi to pomaga, da nisem razočarana ampak nič ne pričakovati je eno, nekaj drugega pa je, že v štartu razmišljat, da nikoli nič ne bo.

A glede te zgodbe..zanimiv mi je bil zelo. Takoj mi je padel v oči ampak je brat od ene gospodicne, ki mi ni všeč poleg tega pa se je nekaj petljala z mojim bivšim možem in enostavno mi to dvoje ne bi šlo skupaj. Poleg tega, je prijatelj od bivšega in bivši nima lepih besed zame zato me je presenetilo že samo to, da je z mano spregovoril. Celonočne debate, ignoriranja vse ostale družbe in trenutnega dopisovanja pa sploh nisem pričakovala. In še marsičesa ne sam ne bi o preveč podrobnostih :)
Čustev res še ni, ker je še sveže, mi je pa všeč tudi kako razmišlja in vse skupaj. Skratka paše mi družba in se odlično počutim ob njem. No, bomo vidli kaj bo. Vem pa, da se ne bom pretvarjala :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #248 on: July 23, 2016, 09:27:52 PM »
Žarek,
jaz pa prosim za uvid, tako na splošno. Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?
 :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #249 on: July 23, 2016, 10:56:05 PM »
Danes mi z odgovori ne bo šlo skozi, tako da vse tole odgovorim in komentiram jutri. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #250 on: July 24, 2016, 07:26:44 AM »
TEZAVE - prepir, tezave, zamujanje  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #251 on: July 24, 2016, 10:05:52 AM »
TEZAVE - prepir, tezave, zamujanje  :)

Haha, pa sem se res "kregala" že navsezgodaj.
Za dobro jutro sem možu prebrala vse simptome TEŽAV s ščitnico pa me je poslal v maloro. :laugh:

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #252 on: July 24, 2016, 03:49:31 PM »
A lahko še jaz prosim za vpogled?
Čisto na splošno me zanima, kaj moram vedeti v tem trenutku in v prihajajočem obdobju. Je kar nekaj pritiskov in sem precej utrujena.
Hvala.  :)

Zate karte nakažejo, da se na neki način obremenjuješ z dopustom, in sicer, kako bi se to realiziralo kot celota. Na splošno je lahko mišljeno tudi kaj drugo, recimo kot kakšen skupen obisk, ki je lahko poslovne ali zasebne narave. Prisotna pa je (bo) tudi neka  nova novica, verjetno spet poslovna zadeva, ki ti je (bo) nanesla pretirano razmišljanje.
Drugače pa karte kažejo kar lepo obdobje zate, uspeh, vzpon, proste poti. 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #253 on: July 24, 2016, 03:50:36 PM »
Zarek, jes bi pobrcala malo konkretneje v finance in sicer kar za recimo obdobje 2 let; kako kaze na splosno in konkretneje:

1. Kako bo z zasluzkom podjetja naslednje poletje?
2. Glede mojih socialnih pravic tu v Spaniji: bo vse ok s porodnisko in posledicno denarjem?
3. Kar se tice moje kariere: kako kaze denarno v naslednjih dveh letih glede objav, ucenja in morebitne dolgorocne pozicije? Financno nagrajujoce?

Hvala vnaprej! 😁

1. Lepe karte, ampak vseeno bodo prisotne neke manjše skrbi. Zaslužek bo kljub temu dober.
2. Zelo lepe karte, tole mora oboje iti skozi brez težav.
3. Na to vprašanje pa dobim karte, ki govorijo o manjšem zastoju. Bi lahko rekel, da ne bo po tvojih pričakovanjih, ampak vseeno ne bo tako zelo slabo. Potem kasneje se ta situacija izboljša, ampak začetek zna biti kar pester. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #254 on: July 24, 2016, 03:51:56 PM »
Hvala Žarek 😊
Mislim, da je res to velik problem postal, ne zaupam si. In šele zdaj sem se tega zavedla. Že v štartu imam čisto zgrešeno razmišljanje, ne cenim se dovolj. Res, da mi to pomaga, da nisem razočarana ampak nič ne pričakovati je eno, nekaj drugega pa je, že v štartu razmišljat, da nikoli nič ne bo.

A glede te zgodbe..zanimiv mi je bil zelo. Takoj mi je padel v oči ampak je brat od ene gospodicne, ki mi ni všeč poleg tega pa se je nekaj petljala z mojim bivšim možem in enostavno mi to dvoje ne bi šlo skupaj. Poleg tega, je prijatelj od bivšega in bivši nima lepih besed zame zato me je presenetilo že samo to, da je z mano spregovoril. Celonočne debate, ignoriranja vse ostale družbe in trenutnega dopisovanja pa sploh nisem pričakovala. In še marsičesa ne sam ne bi o preveč podrobnostih :)
Čustev res še ni, ker je še sveže, mi je pa všeč tudi kako razmišlja in vse skupaj. Skratka paše mi družba in se odlično počutim ob njem. No, bomo vidli kaj bo. Vem pa, da se ne bom pretvarjala :)

Biba, ti kar pogumno v akcijo in se bo vse odvilo spontano. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆