Author Topic: Ciganske karte IX. del  (Read 28664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte IX. del
« Reply #255 on: July 24, 2016, 03:53:20 PM »
Žarek,
jaz pa prosim za uvid, tako na splošno. Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?
 :)

Ti odhajaš (boš) na neko druženje z moškim. Pri tem moraš vedeti, da mu lahko zaupaš. Če še nisi dobila povabila ga boš dobila kmalu. Bi pa znala biti kar neodločna oz. boš imela neke skrbi, ker bi lahko to povabilo bilo povezano s potovanjem in zdi se, kot da ne boš imela časa za kaj takšnega oziroma boš imela kar nekaj drugih skrbi. Skratka, prepusti se in zaupaj in vsekakor premisli kaj in kako. Kje so plusi in kje minusi v takšni situaciji. Zmoreš. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #256 on: July 24, 2016, 03:54:14 PM »
TEZAVE - prepir, tezave, zamujanje  :)

Haha, pa sem se res "kregala" že navsezgodaj.
Za dobro jutro sem možu prebrala vse simptome TEŽAV s ščitnico pa me je poslal v maloro. :laugh:

Ma ja, bedna karta je tole. Zelo. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #257 on: July 24, 2016, 03:55:04 PM »

Zarek, jes bi pobrcala malo konkretneje v finance in sicer kar za recimo obdobje 2 let; kako kaze na splosno in konkretneje:

1. Kako bo z zasluzkom podjetja naslednje poletje?
2. Glede mojih socialnih pravic tu v Spaniji: bo vse ok s porodnisko in posledicno denarjem?
3. Kar se tice moje kariere: kako kaze denarno v naslednjih dveh letih glede objav, ucenja in morebitne dolgorocne pozicije? Financno nagrajujoce?

Hvala vnaprej! 😁

1. Lepe karte, ampak vseeno bodo prisotne neke manjše skrbi. Zaslužek bo kljub temu dober.
2. Zelo lepe karte, tole mora oboje iti skozi brez težav.
3. Na to vprašanje pa dobim karte, ki govorijo o manjšem zastoju. Bi lahko rekel, da ne bo po tvojih pričakovanjih, ampak vseeno ne bo tako zelo slabo. Potem kasneje se ta situacija izboljša, ampak začetek zna biti kar pester. :) :)

Ahhh hvala Zarek! Saj ves, sporocim! ;)
« Last Edit: July 24, 2016, 03:56:35 PM by Missy »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #258 on: July 24, 2016, 07:02:49 PM »
A lahko še jaz prosim za vpogled?
Čisto na splošno me zanima, kaj moram vedeti v tem trenutku in v prihajajočem obdobju. Je kar nekaj pritiskov in sem precej utrujena.
Hvala.  :)

Zate karte nakažejo, da se na neki način obremenjuješ z dopustom, in sicer, kako bi se to realiziralo kot celota. Na splošno je lahko mišljeno tudi kaj drugo, recimo kot kakšen skupen obisk, ki je lahko poslovne ali zasebne narave. Prisotna pa je (bo) tudi neka  nova novica, verjetno spet poslovna zadeva, ki ti je (bo) nanesla pretirano razmišljanje.
Drugače pa karte kažejo kar lepo obdobje zate, uspeh, vzpon, proste poti. 8) ;)

O, kul, zelo všeč.
Ja, karkoli bi lahko bilo, tudi v povezavi z delom, lahko v povezavi z zdravjem. Sem pa vesela, da mi na splošno kaže na lepo obdobje oz. na vzpon, kar povezujem z delom.
Če boš utegnil, bi te še prosila, če malo konkretneje potipaš moje zdravje. Se mi pojavlja nekaj več simptomov kot prej pa me skrbi. Moram biti na kaj posebej pozorna? Prehrana?
Hvala ti že vnaprej. :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #259 on: July 24, 2016, 07:56:57 PM »
Žarek,
jaz pa prosim za uvid, tako na splošno. Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?
 :)

Ti odhajaš (boš) na neko druženje z moškim. Pri tem moraš vedeti, da mu lahko zaupaš. Če še nisi dobila povabila ga boš dobila kmalu. Bi pa znala biti kar neodločna oz. boš imela neke skrbi, ker bi lahko to povabilo bilo povezano s potovanjem in zdi se, kot da ne boš imela časa za kaj takšnega oziroma boš imela kar nekaj drugih skrbi. Skratka, prepusti se in zaupaj in vsekakor premisli kaj in kako. Kje so plusi in kje minusi v takšni situaciji. Zmoreš. ;) 8)
:o oh, zanimivo!
Najlepša hvala za vpogled!  ;)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #260 on: July 24, 2016, 08:09:21 PM »
Žarek, prosim za uvid. Na splošno. Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?

Offline bilka

• Mojster
« Reply #261 on: July 24, 2016, 08:33:45 PM »
Tudi mene zanima, če je kaj, kar je pomembno, da vem...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #262 on: July 26, 2016, 03:15:54 PM »
Odgovorim danes, malo kasneje. :) Če ima kdo še vprašanja kar napišite. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: July 26, 2016, 07:51:27 PM »
Žarek pozdravljen,

prosila bi za vpogled, kaj mi pomembnega prinašajo naslednji trije meseci. Hvala :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #264 on: July 26, 2016, 08:26:04 PM »
Žarek, prosim za uvid. Na splošno. Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?

Misliš, da si sama in da se stvari oddaljujejo, vendar nisi sama in stvari se ne oddaljujejo. Zaupaj. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #265 on: July 26, 2016, 08:26:39 PM »

Razmišljeni koraki so te pripeljali do želene in všečne točke. Da bi vse to nadaljevala ostani v sedanjosti. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #266 on: July 26, 2016, 08:30:11 PM »

Razmišljeni koraki so te pripeljali do želene in všečne točke. Da bi vse to nadaljevala ostani v sedanjosti. :)

Hvala:) :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #267 on: July 26, 2016, 08:30:22 PM »
Žarek pozdravljen,

prosila bi za vpogled, kaj mi pomembnega prinašajo naslednji trije meseci. Hvala :-*

Na ljubezenskem področju imaš skrbi in v bistvu se bo ta situacija bolj kot ne nadaljevala do oktobra, ko bo prišlo do nekih konkretnih odločitev, ki pa so na trenutek lahko vesele, na trenutek ravno obratno.

Na poslovnem področju se kaže nova služba, če jo iščeš, tako avgust kot september bosta zelo solidna, medtem, ko bo oktober malo manj aktiven. Takrat bi lahko šlo tudi za kakšen dopust. Na finančnem področju lahko pričakuješ neke nove informacije, ki ti ne bodo najbolj všeč, ampak niti ne bodo te novice tako slabe.

Sicer pa na splošno bo prišlo do nekih realizacij za katere ravno zdaj ne kaže najboljše, ampak so bile v preteklosti kar dobro načrtovane, je bilo vloženo kar nekaj časa in znanja... Sicer pa lepe karte, bodo bolj ko ne vzponi in lepe situacije. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #268 on: July 26, 2016, 08:33:53 PM »

ŽArek,
če ti čas dopušča, tudi mene zanima kaj mi prinaša preostanek leta?
Hvala

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #269 on: July 26, 2016, 08:45:33 PM »

ŽArek,
če ti čas dopušča, tudi mene zanima kaj mi prinaša preostanek leta?
Hvala

Na ljubezenskem področju ne bo vse tako, kot bi naj bilo. Neke stvari se lahko časovno malo zavlečejo, morda kakšna odsotnost in pa neke stvari ti ne bodo ustrezale, težko boš dobila informacije.

Na poslovnem področju razjasnitev situacije, nove novice in potem neko konkretno odločanje, lahko tudi o potovanju. Na finančnem področju bo na novo denarni priliv, nekaj za dlje časa, solidno.

Lepe karte, lepo se boš imela, se boš pa odločala med nekimi stvarmi. Na začetku zelo težko in se boš malo obremenjevala glede tega, potem pa vseeno uspešno zaključila to situacijo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆