Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Veseli me, da so vam odgovori všeč. Želim, da se vam vse situacije iztečejo v vaše najvišje dobro. Želel pa bi sporočiti, da sem s kartami zelo aktiven predvsem na določenih drugih spletnih straneh in me je to precej izčrpalo, zato sem se odločil, da karte popolnoma odstranim in do nadaljnjega ne gledam v karte za nikogar, niti za sebe ne. V bistvu sem karte pravkar odstranil in če bi želel vedeževati bi moral iti kupiti nove, tako da ne morem goljufati. V bistvu nič osebnega, ni bilo nobenih zamer tukaj ali kjerkoli drugje. Gre zgolj za to, da si moram povrniti moči. Tiste, ki ste se s kartami aktivno ukvarjale, tako ali tako razumete, na kaj mislim in me tako ali drugače podpirate, ker preprosto razumete. Ostajam z vami, tako kot do zdaj. Vem, da me razumete pa zato ni nobene panike. Veseli me, da sem naredil ta korak. Bom pa javil, ko ponovno pričnem z odgovori. Bo pa to sigurno trajalo kakšen mesec. Vse dobro vsem skupaj.
IZGUBA - izguba, tveganje, padec, denarna vprašanja, odvisnost, prekinitev.