9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on October 04, 2016, 01:16:58 PMQuote from: Tea on October 04, 2016, 10:23:26 AMDanes karta LJUBIMECDanes tu, jutri tam .... na koncu pa ostaneš sam, gre pesmica za tiste zaljubljeneZa posel pa je tako, da bo navzven zgledalo OK, not pa ne bomo čist sigurni vase. Imamo pa podporo, zato je fajn, da zaprosimo koga za pomoč. V dvoje ... troje ... gre lažjeNa splošno pa, držimo se svoje srčne poti. Intuicija je močna, zaupajmo vanjoDanes bom jaz ljubimca nekomu nekam zabila. mogoče samo njegov saksofon
Quote from: Tea on October 04, 2016, 10:23:26 AMDanes karta LJUBIMECDanes tu, jutri tam .... na koncu pa ostaneš sam, gre pesmica za tiste zaljubljeneZa posel pa je tako, da bo navzven zgledalo OK, not pa ne bomo čist sigurni vase. Imamo pa podporo, zato je fajn, da zaprosimo koga za pomoč. V dvoje ... troje ... gre lažjeNa splošno pa, držimo se svoje srčne poti. Intuicija je močna, zaupajmo vanjoDanes bom jaz ljubimca nekomu nekam zabila.
Danes karta LJUBIMECDanes tu, jutri tam .... na koncu pa ostaneš sam, gre pesmica za tiste zaljubljeneZa posel pa je tako, da bo navzven zgledalo OK, not pa ne bomo čist sigurni vase. Imamo pa podporo, zato je fajn, da zaprosimo koga za pomoč. V dvoje ... troje ... gre lažjeNa splošno pa, držimo se svoje srčne poti. Intuicija je močna, zaupajmo vanjo
Quote from: sasa on October 04, 2016, 01:16:58 PMQuote from: Tea on October 04, 2016, 10:23:26 AMDanes karta LJUBIMECDanes tu, jutri tam .... na koncu pa ostane sam, gre pesmica za tiste zaljubljeneZa posel pa je tako, da bo navzven zgledalo OK, not pa ne bomo čist sigurni vase. Imamo pa podporo, zato je fajn, da zaprosimo koga za pomoč. V dvoje ... troje ... gre lajeNa splono pa, drimo se svoje srčne poti. Intuicija je močna, zaupajmo vanjoDanes bom jaz ljubimca nekomu nekam zabila. mogoče samo njegov saksofon
Quote from: Tea on October 04, 2016, 10:23:26 AMDanes karta LJUBIMECDanes tu, jutri tam .... na koncu pa ostane sam, gre pesmica za tiste zaljubljeneZa posel pa je tako, da bo navzven zgledalo OK, not pa ne bomo čist sigurni vase. Imamo pa podporo, zato je fajn, da zaprosimo koga za pomoč. V dvoje ... troje ... gre lajeNa splono pa, drimo se svoje srčne poti. Intuicija je močna, zaupajmo vanjoDanes bom jaz ljubimca nekomu nekam zabila.
Danes karta LJUBIMECDanes tu, jutri tam .... na koncu pa ostane sam, gre pesmica za tiste zaljubljeneZa posel pa je tako, da bo navzven zgledalo OK, not pa ne bomo čist sigurni vase. Imamo pa podporo, zato je fajn, da zaprosimo koga za pomoč. V dvoje ... troje ... gre lajeNa splono pa, drimo se svoje srčne poti. Intuicija je močna, zaupajmo vanjo
Haha, ste me nasmejale.