Author Topic: Karmično-astrološke karte 7.del  (Read 95388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Karmično-astrološke karte 7.del
« Reply #30 on: August 23, 2016, 02:51:27 PM »
Če še ni prepozno, bi lahko še zame eno, tako na splošno :)

Na splošno...neke blokade, omejitve, neuresničitev nekih zamisli, frustracije. Trenutno da se temu izogneš bodi realistična, previdna in posrbi za malenkosti.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: August 23, 2016, 02:51:46 PM »
To je to za danes, grem na sladoled  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: August 23, 2016, 03:48:55 PM »
Zvisela.  ;D

Uživaj na sladoledu.  :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: August 24, 2016, 08:16:54 AM »
Če še ni prepozno, bi lahko še zame eno, tako na splošno :)

Na splošno...neke blokade, omejitve, neuresničitev nekih zamisli, frustracije. Trenutno da se temu izogneš bodi realistična, previdna in posrbi za malenkosti.

Hvala, bom upoštevala nasvet; res je kar nekaj čudno, ne gre tako kot bi moralo.  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: August 24, 2016, 09:23:51 PM »
Nisem pri kartah sedaj, verjetno sele v ponedeljek, ce bom imela varstvo. Karte so v pisarni.

Moja astro karta

Offline bilka

• Mojster
« Reply #35 on: August 26, 2016, 09:36:50 AM »
Zgleda, da sem po pomoti zbrisala nekaj - torej, mi lahko poveš kaj več o odnosu 1 in 2? Mislim, da sem jasno določila, ampak nisem sigurna. V sebi čutim, kaj je mišljeno pod odnos 1 in 2. ALi je to dovolj, naj si zaupam?

Offline bilka

• Mojster
« Reply #36 on: September 01, 2016, 01:00:47 PM »
Zgleda, da sem po pomoti zbrisala nekaj - torej, mi lahko poveš kaj več o odnosu 1 in 2? Mislim, da sem jasno določila, ampak nisem sigurna. V sebi čutim, kaj je mišljeno pod odnos 1 in 2. ALi je to dovolj, naj si zaupam?

Jane, si ze kaj ri kartah? Oprosti, ce tezim:/ :*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: September 01, 2016, 07:03:05 PM »
Ne nisem Bilka, ker uvajam tamalo v vrtec. Ne vem kdaj bom.

Moja astro karta

Offline bilka

• Mojster
« Reply #38 on: September 01, 2016, 07:18:57 PM »
Uu, prelomno obdobje:)) uspesno uvajanje. Obema.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: September 01, 2016, 07:54:10 PM »
Uu, prelomno obdobje:)) uspesno uvajanje. Obema.

mah sej je bila že 3 leta v vrtcu, samo zdej je menjala vrtec, vzgojiteljica pa hoče uvajanje. Čeprav sem ji rekla, da ga tamala ne rabi sploh. Jo tam pustiš pa je....ampak OK....kot da imam neskončno cajta, da hodim v vrtec skupi z njo.

Moja astro karta

Offline bilka

• Mojster
« Reply #40 on: September 02, 2016, 06:52:14 AM »
Ma saj...se mogoce boji, da bo imela mala stisko in bo prinesla v skupino nemir al kaj. Pac pol bi se mogla ona z njo vec ukvarjat, pa je lazje, ce to naredi mamica...;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: September 14, 2016, 08:53:18 AM »
Jaz bi pa september, bolj v smeri partnerstva....in sicer odnos 1 in odnos 2
hvala :)

odnos 1: hja, tale odnos ni ravno produktiven, strahovi, ločitve se nakazujejo...ni čas za gradnjo tega odnosa.
odnos 2: lep odnos, varnost, intimnost, pozitivnost...

Hvala Jane, si mi zelo zelo zelo pomagala!  :-*

evo Bilka malo dlje je trajalo, oprosti. Ni šlo.

Kaj bi zdej rada vedela.

Pri odnosu 1 mi še vedno padejo iste karte, ta odnos ni ravno najbolj produktiven. Ne vem sicer kakšne narave je zato pišem na splošno, vzemi ven kar paše zate, lahko bazira samo na vzajemni privlačnosti, seksualnosti, preveč je vse skupaj stresno in ni vidno da bi tak odnos dolgoročno lahko obstal. Lahko so zadaj tudi kakšne skrivnosti. Čeprav se zdi, da "pašeta" skupaj....je dolgoročno preveč za hendlat.
Odnos 2. V tem odnosu rasteš na vsakodnevni bazi. Je tiste vrste odnos, ki te porine naprej, da za razmišljat, da pri določenih stvareh poskrbiš zase, se organiziraš itd. V tem odnosu spoznaš kaj je dobro zate.

Moja astro karta

Offline bilka

• Mojster
« Reply #42 on: September 14, 2016, 09:00:46 AM »
Jaz bi pa september, bolj v smeri partnerstva....in sicer odnos 1 in odnos 2
hvala :)

odnos 1: hja, tale odnos ni ravno produktiven, strahovi, ločitve se nakazujejo...ni čas za gradnjo tega odnosa.
odnos 2: lep odnos, varnost, intimnost, pozitivnost...

Hvala Jane, si mi zelo zelo zelo pomagala!  :-*

evo Bilka malo dlje je trajalo, oprosti. Ni šlo.

Kaj bi zdej rada vedela.

Pri odnosu 1 mi še vedno padejo iste karte, ta odnos ni ravno najbolj produktiven. Ne vem sicer kakšne narave je zato pišem na splošno, vzemi ven kar paše zate, lahko bazira samo na vzajemni privlačnosti, seksualnosti, preveč je vse skupaj stresno in ni vidno da bi tak odnos dolgoročno lahko obstal. Lahko so zadaj tudi kakšne skrivnosti. Čeprav se zdi, da "pašeta" skupaj....je dolgoročno preveč za hendlat.
Odnos 2. V tem odnosu rasteš na vsakodnevni bazi. Je tiste vrste odnos, ki te porine naprej, da za razmišljat, da pri določenih stvareh poskrbiš zase, se organiziraš itd. V tem odnosu spoznaš kaj je dobro zate.

HVala.
NIsem bila sigurna, katero osebo sem postavila pod prvi in katero pod drugi odnos. Zdaj mislim (upam), da mi je bolj jasno.  Pri prvem odnosu se mi zdi ja, da je za prihodnost preveč stvari, ki so sedaj vidno nefunkcionalne in res nisem prepričana, da bi se dalo popravit (na primer odnos partnerja z očetom, njegova težnja po ugajanju očetu ipd).
Zaradi osebe v drugem odnosu pa moram rečt, da sem naredila po mojem velik korak z vidika duhovne rasti, bolj sem začutila univerzum, angele, se mi zdi, da se mi je tudi intuicija nekoliko povečala (ali pa ji samo bolj zaupam)...

Tak da mislim, da si potrdila to, katera oseba je prvi odnos in aktera drugi. HVALA!!! :*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: September 14, 2016, 09:19:07 AM »
Partner se bo spremenil, ce bo sam zelel tako. Tudi ce mu vsak dan tupis, dokler sam temu ne naredi konec...
Kaj pa naprej...odlocitev je tvoja, lahko sprejmes situacijo, lahko pa tudi ne ce tako cutis.

Moja astro karta

Offline bilka

• Mojster
« Reply #44 on: September 14, 2016, 09:55:27 AM »
Ja, saj...  :blank: