Jaz bi pa september, bolj v smeri partnerstva....in sicer odnos 1 in odnos 2
hvala 
odnos 1: hja, tale odnos ni ravno produktiven, strahovi, ločitve se nakazujejo...ni čas za gradnjo tega odnosa.
odnos 2: lep odnos, varnost, intimnost, pozitivnost...
Hvala Jane, si mi zelo zelo zelo pomagala! 
evo Bilka malo dlje je trajalo, oprosti. Ni šlo.
Kaj bi zdej rada vedela.
Pri odnosu 1 mi še vedno padejo iste karte, ta odnos ni ravno najbolj produktiven. Ne vem sicer kakšne narave je zato pišem na splošno, vzemi ven kar paše zate, lahko bazira samo na vzajemni privlačnosti, seksualnosti, preveč je vse skupaj stresno in ni vidno da bi tak odnos dolgoročno lahko obstal. Lahko so zadaj tudi kakšne skrivnosti. Čeprav se zdi, da "pašeta" skupaj....je dolgoročno preveč za hendlat.
Odnos 2. V tem odnosu rasteš na vsakodnevni bazi. Je tiste vrste odnos, ki te porine naprej, da za razmišljat, da pri določenih stvareh poskrbiš zase, se organiziraš itd. V tem odnosu spoznaš kaj je dobro zate.
HVala.
NIsem bila sigurna, katero osebo sem postavila pod prvi in katero pod drugi odnos. Zdaj mislim (upam), da mi je bolj jasno. Pri prvem odnosu se mi zdi ja, da je za prihodnost preveč stvari, ki so sedaj vidno nefunkcionalne in res nisem prepričana, da bi se dalo popravit (na primer odnos partnerja z očetom, njegova težnja po ugajanju očetu ipd).
Zaradi osebe v drugem odnosu pa moram rečt, da sem naredila po mojem velik korak z vidika duhovne rasti, bolj sem začutila univerzum, angele, se mi zdi, da se mi je tudi intuicija nekoliko povečala (ali pa ji samo bolj zaupam)...
Tak da mislim, da si potrdila to, katera oseba je prvi odnos in aktera drugi. HVALA!!! :*