Midva z mojim imava merkurja v eksaktn sekstilu, si dobesede o bereva misli, je kar hecno ko jaz povem kar on misli in obratno in to se dogaja non stop.
Prepirala sva se tudi non stop, njegov merkur v ovnu, moj v dvojcku, oba na 24 stopinji.
Za prepire so krivi drugi stresni aspekti, hvalabogu za merkurja v sekstilu in resuje naju se eksakten sekstil med mojo venero (vladarica moje lune) in njegovim marsom (vladar njegovega sonca oz kar celega steilja)
Ima pa on venero eksaktno na mojem s. vozlu, tako da sem se jaz ob njem ucila postavljati se zase v odnosu...Me je kar dobro matral, ampak ja, nekaj sem se naucila 
Aja, njegova venera in moj s vizel oba v ovnu v eksaktni konjunkciji....
matr sta usklajena z lepimi aspekti. Midva pa lune, merkurja v kvadratu
saturn, mars na mojem AC in merkurju
saturn kvadrat venera, saturn kvadrat saturn....
Jane, zgoraj sem opisala samo lepe aspekte, ki resujejo najin odnos.
Drugace pa njegov saturn v ovnu kvadrat na mojo venero v raku oz cel stelij (se sonce in mars).
Moj saturn eksaktno na njegovem merkurju in tudi zelo blizu njegovega sonca.
Tako da omejevanja z obeh strani in obcutki dusenja v odnosu ogromno.
Je pa to pravzaprav tudi del najinih natalnih kart, on ima luno v kozorogu in venera konj saturn, jaz pa luno v opoziciji na saturna, tako da ni cudno, da nama je bil ta saturnovski filing tako zelo domac, ceprav za ubit zoprno predelovanje tega saturna, prevzemanje odgovornosti, potrpezljivost, vztrajnost....
Potem se on cel stelij v ovnu, jaz v raku, ze to je en sam kvadrat

Ja hvalabogu za zgoraj napisane dobre aspekte