Author Topic: SINASTRIJA - astrologija odnosov  (Read 46439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: SINASTRIJA - astrologija odnosov
« Reply #45 on: September 15, 2017, 01:21:07 PM »
Ja, saj to, z besedami totalno ubije in te preorica, da si najvecji zlocinec oz on ve kaj si ti hotel povedati in te v to toliko casa prepricuje, beri:pere mozgane, da na koncu se sam verjames :o ???
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #46 on: September 15, 2017, 05:18:48 PM »
Oh, ja, težka so ta sinastrična stanja  :blank:.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #47 on: September 15, 2017, 07:16:23 PM »
Da dopolnim moje jamranje.
Možev Saturn direkt na mojem Plutonu, oba pa z opozicijo pritiskata na mojega N Merkurja (in Venero, ki je zraven), kot da bi jaz pisala zgornje besede, pranje možgan, pa sem to spoznala šele ob drugem Saturnovem povratku. Prej sem samo delala in delala, pa seveda se veselila vseh uspehov, polna 5 hiša pač. Bodite dobro  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: September 15, 2017, 07:24:06 PM »
Ja, saj to, z besedami totalno ubije in te preorica, da si najvecji zlocinec oz on ve kaj si ti hotel povedati in te v to toliko casa prepricuje, beri:pere mozgane, da na koncu se sam verjames :o ???

Jap...in jaz ful dolgo časa nisem sploh vedela kaj se dogaja. Zmeraj sem bila uno pa sej mogoče ima prav, mogoče sem pa res grozna, sej imam dark side (valda k ti pluton hoče pokazat to), dokler nista soseda enkrat prisostvovala temu verbalnemu fightu in sta čist ven padla, da naj neha obračat besed, da sploh nisem rekla tega. Potem sem začenjala biti pozorna, čak če zdej nisem tega rekla, kolikokrat se je pa to zgodilo še. In zdaj ko ne padam več na te provokacije, sem pa vse sam človk ne.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #49 on: September 15, 2017, 07:58:11 PM »
Jane, cvetka  :-* :-*
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #50 on: September 15, 2017, 08:03:07 PM »
Hvala Maja  :-*
Je pa težko tole.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: September 15, 2017, 08:07:23 PM »
Cvetka, Jane, objem tudi od mene.  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #52 on: September 15, 2017, 08:10:34 PM »
Cvetka, Jane, objem tudi od mene.  :-*

Mislimo na vaju  :) :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #53 on: September 16, 2017, 02:21:43 AM »
Opažam, da sem jaz podobne tranzite že imel. To ni nič prijetno.  Toda če je posredi Pluton se vse to dolgo vleče.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: September 16, 2017, 08:02:17 AM »
Opažam, da sem jaz podobne tranzite že imel. To ni nič prijetno.  Toda če je posredi Pluton se vse to dolgo vleče.

Andres

Ja, pa predvsem zato ker to sploh ne zaznaš.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #55 on: September 21, 2017, 03:40:25 AM »

Jap...in jaz ful dolgo časa nisem sploh vedela kaj se dogaja. Zmeraj sem bila uno pa sej mogoče ima prav, mogoče sem pa res grozna, sej imam dark side (valda k ti pluton hoče pokazat to), dokler nista soseda enkrat prisostvovala temu verbalnemu fightu in sta čist ven padla, da naj neha obračat besed, da sploh nisem rekla tega. Potem sem začenjala biti pozorna, čak če zdej nisem tega rekla, kolikokrat se je pa to zgodilo še. In zdaj ko ne padam več na te provokacije, sem pa vse sam človk ne.

Pri obračanju besed imam priporočilo.  Potrebno je biiti pozoren na celoten dialog in preteklost, kaj je sogovornik rekel v preteklosti.   Če on manipulira s tabo se moraš spomniti kaj je rekel pred petimi minutami in to minuto povedal drugače ter sebi vprid obrnil.  Enako če je recimo rekel pred petimi dnevi drugače za isto stvar kot to minuto.
Zadnjič sem klical na radio enega bivšega ministra in ambasadorja, tistega, ki je Slovenijo priznal. Hotel je obračati besede sebi vprid in preprosto sem ga ustavil.   Sem mu rekel, Jon, če sem te jaz nekaj vprašal potem mi to odgovori in ne da poslušalcem mečeš pesek v oči. Greva znova.  In nato je moral priznati, da je bil on tisti, ki ni le Slovenije priznal. On je bi tisti, ki je bil edini v predsestvu EFTA ki je bil proti, da Slovenije pride notri. Torej on je delal in še dela za Nemce.   

Skratka. Vedno je treba kar v besedo skočit, če se začuti manipulacija.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #56 on: September 21, 2017, 09:41:28 AM »
Andres, saj v tem je težava. Če si pod takim vplivom, potem se tega niti ne zavedaš. Torej, jaz in ti bi že lahko to ugotovila in se tega zavedala, dočim Jane in sanjalka se tega niti ne zavedata. No, Jane sedaj, ko ve, da ji mož besede okoli obrača, je malce bolj pozorna.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #57 on: September 21, 2017, 07:28:24 PM »
V moji sinastriji  ne gre za obracanje besed in tovrstno manipulacijo, to prepoznam takoj, ker imam tudi sama v natalu ta kvadrat med plutonom in merkurjem. Gre za to, da me je z besedami dotolkel, poteptal, da se je posluzeval besedne agresije, ki jo je uporabljal toliko casa, dokler ni videl, da me je sesul in potem je odnehal.. Moja luna v tehtnici, merkur v dvojcku in stelij v raku ne prenasajo nikakrsne agresije.. Pluton pac ne spusti, ne odneha, ko te on potegne v podzemlje, tezko prides ven. Tako nekako deluje pluton tudi v sinastriji, ce pade na kaksen oseben planet. Ubije tvojo predstavo o lepem, idealnem, ne gre pri plutonu tako zlahka, moras iti v te temne globine, v te sencne dele samega sebe in predvsem moras spustiti in en del pustiti v podzemlju, vsaj za nekaj casa. Pluton (Bog Had) je potegnil pac najkrajso slamico, zato mu je tudi pripadalo podzemlje. Bil je seveda ob tem spoznanju uzaljen, mascevalen, ljubosumen, vse to kar nam ob plutonu tudi pride na povrsje.
Sem pa ob tem tudi sama prepoznala, da sem v preteklosti znala delovati na ta negativen plutonski nacin v komunikaciji, ko nisem znala spustiti...Sedaj ta plutonski kvadrat v natalu raje uporabljam za potapljanje v globine, v temo, v sencne plati, kar v terapevtskem delu tudi moram in mi ni tezko in predvsem mi nic podzemnega, temnega ni vec tuje...Sem to podzemlje kar dobro ze raziskala :)
Tako tudi partnerja sedaj ze ustavim oz se zavedam, da je to plutonsko pritiskanje in stiskanje njegovo in ne moje ter mu tako lahko dam jasno vedeti, da si tega vec ne dovolim. Imam namrec svojega saturna eksaktno na njegovem merkurju, tako da sem tudi jaz njemu kar saturnska uciteljica :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #58 on: September 21, 2017, 11:48:03 PM »
Oh ja Pluton moj doma.... Dokler se ga ne zavedamo ga itak (večina nas verjetno) uporabi tako, da (nezavedno) manipulira...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #59 on: September 22, 2017, 03:30:36 AM »
V moji sinastriji  ne gre za obracanje besed in tovrstno manipulacijo, to prepoznam takoj, ker imam tudi sama v natalu ta kvadrat med plutonom in merkurjem. Gre za to, da me je z besedami dotolkel, poteptal, da se je posluzeval besedne agresije, ki jo je uporabljal toliko casa, dokler ni videl, da me je sesul in potem je odnehal.. Moja luna v tehtnici, merkur v dvojcku in stelij v raku ne prenasajo nikakrsne agresije.. Pluton pac ne spusti, ne odneha, ko te on potegne v podzemlje, tezko prides ven. Tako nekako deluje pluton tudi v sinastriji, ce pade na kaksen oseben planet. Ubije tvojo predstavo o lepem, idealnem, ne gre pri plutonu tako zlahka, moras iti v te temne globine, v te sencne dele samega sebe in predvsem moras spustiti in en del pustiti v podzemlju, vsaj za nekaj casa. Pluton (Bog Had) je potegnil pac najkrajso slamico, zato mu je tudi pripadalo podzemlje. Bil je seveda ob tem spoznanju uzaljen, mascevalen, ljubosumen, vse to kar nam ob plutonu tudi pride na povrsje.
Sem pa ob tem tudi sama prepoznala, da sem v preteklosti znala delovati na ta negativen plutonski nacin v komunikaciji, ko nisem znala spustiti...Sedaj ta plutonski kvadrat v natalu raje uporabljam za potapljanje v globine, v temo, v sencne plati, kar v terapevtskem delu tudi moram in mi ni tezko in predvsem mi nic podzemnega, temnega ni vec tuje...Sem to podzemlje kar dobro ze raziskala :)
Tako tudi partnerja sedaj ze ustavim oz se zavedam, da je to plutonsko pritiskanje in stiskanje njegovo in ne moje ter mu tako lahko dam jasno vedeti, da si tega vec ne dovolim. Imam namrec svojega saturna eksaktno na njegovem merkurju, tako da sem tudi jaz njemu kar saturnska uciteljica :)

To si zelo jasno in lepo napisala. Vendar ko gledam mojega natalnega Plutona v drugi hiši se zdi kot da  bi moral delovati s podzemljem, da bi kaj zaslužil.  Kljub vsemu ne delam nič nelegalnega.  Mogoče pa to delovanje s podzemljem ovira slabo postavljen Saturn v 8. hiši.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858