NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Danes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloženjaČe se še kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.
Quote from: Tea on October 26, 2016, 07:47:44 AMDanes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloenjaČe se e kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.OMG, pa ravno to sem danes sanjala. Da sem na vsak način hotela it v nek nov avto. Ker avto simbolizira vonjo ivljenja, mi je to pomenilo, da grem na nek nov način, da sem nekaj spremenila.
Danes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloenjaČe se e kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.
Quote from: sasa on October 26, 2016, 11:06:08 AMQuote from: Tea on October 26, 2016, 07:47:44 AMDanes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloženjaČe se še kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.OMG, pa ravno to sem danes sanjala. Da sem na vsak način hotela it v nek nov avto. Ker avto simbolizira vožnjo življenja, mi je to pomenilo, da grem na nek nov način, da sem nekaj spremenila. Kakšen pa je bil ta novi avto?Si se matrala iti v ta nov avto ali ti je šlo zlahka?
Quote from: Tea on October 26, 2016, 07:47:44 AMDanes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloženjaČe se še kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.OMG, pa ravno to sem danes sanjala. Da sem na vsak način hotela it v nek nov avto. Ker avto simbolizira vožnjo življenja, mi je to pomenilo, da grem na nek nov način, da sem nekaj spremenila.
Quote from: sanjalka on October 26, 2016, 01:41:14 PMQuote from: sasa on October 26, 2016, 11:06:08 AMQuote from: Tea on October 26, 2016, 07:47:44 AMDanes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloženjaČe se še kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.OMG, pa ravno to sem danes sanjala. Da sem na vsak način hotela it v nek nov avto. Ker avto simbolizira vožnjo življenja, mi je to pomenilo, da grem na nek nov način, da sem nekaj spremenila. Kakšen pa je bil ta novi avto?Si se matrala iti v ta nov avto ali ti je šlo zlahka?Ne, čist vesela, prou "težila" sem, da grem v tisti avto. V živo se spomnim, kako sem bila nekje med ljudmi, jaz sem pa hotela na vsak način v ta avto. Hyundai Tucson. Ki mi v živo sploh ni tako zelo všeč.
Quote from: sasa on October 26, 2016, 04:16:36 PMQuote from: sanjalka on October 26, 2016, 01:41:14 PMQuote from: sasa on October 26, 2016, 11:06:08 AMQuote from: Tea on October 26, 2016, 07:47:44 AMDanes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloženjaČe se še kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.OMG, pa ravno to sem danes sanjala. Da sem na vsak način hotela it v nek nov avto. Ker avto simbolizira vožnjo življenja, mi je to pomenilo, da grem na nek nov način, da sem nekaj spremenila. Kakšen pa je bil ta novi avto?Si se matrala iti v ta nov avto ali ti je šlo zlahka?Ne, čist vesela, prou "težila" sem, da grem v tisti avto. V živo se spomnim, kako sem bila nekje med ljudmi, jaz sem pa hotela na vsak način v ta avto. Hyundai Tucson. Ki mi v živo sploh ni tako zelo všeč. Se mogoce spomnis zakaj si tako zelo zelela v ta avto? Kaj te je prepricalo, da si to hotela na vsak nacin narediti?
Bom zvesta sama sebi
Danes pa ZVESTOBAJa, nekak se je treba umiriti, včeraj je bilo pestro in aktivno. Danes pa se bomo z zaupanjem podali v novo energijo. Še malo, pa bo vse sedlo na svoje mesto.
Quote from: sanjalka on October 26, 2016, 06:00:39 PMQuote from: sasa on October 26, 2016, 04:16:36 PMQuote from: sanjalka on October 26, 2016, 01:41:14 PMQuote from: sasa on October 26, 2016, 11:06:08 AMQuote from: Tea on October 26, 2016, 07:47:44 AMDanes SMRTKonec je bilo zavlačevanja, stanja na mestu in cepetanja, ki nas je utrujalo. Zdaj gremo hitro v spremembo razpoloženjaČe se še kdo rabi ukvarjat z zgodovino, naj ... ampak ne dalj, kot se skuha trdo kuhano jajce Vse ostalo je izguba časa.OMG, pa ravno to sem danes sanjala. Da sem na vsak način hotela it v nek nov avto. Ker avto simbolizira vožnjo življenja, mi je to pomenilo, da grem na nek nov način, da sem nekaj spremenila. Kakšen pa je bil ta novi avto?Si se matrala iti v ta nov avto ali ti je šlo zlahka?Ne, čist vesela, prou "težila" sem, da grem v tisti avto. V živo se spomnim, kako sem bila nekje med ljudmi, jaz sem pa hotela na vsak način v ta avto. Hyundai Tucson. Ki mi v živo sploh ni tako zelo všeč. Se mogoce spomnis zakaj si tako zelo zelela v ta avto? Kaj te je prepricalo, da si to hotela na vsak nacin narediti?Pojma nimam, samo gnalo me je. Jaz sem se na vsak način hotela peljati z novim avtom in ko sem prišla noter, je bilo fantastično.
DuhovnikVera, religija, nekaj kar je sveto, duhovnost