Author Topic: CIGANSKE KARTE XI. DEL  (Read 31673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: CIGANSKE KARTE XI. DEL
« Reply #180 on: November 02, 2016, 12:06:56 PM »
Ooooooo Žarek, dobrodošel nazaj!  :-*
Seveda se priskledim.
Ravno sem nazaj z uspešnega sejma in me zanima, ali se bo kaj posla odvilo tudi naknadno, torej po semu.
Hvala za odgovor!  :-*

Hvala, Pika.  8)

Ja, iz te situacije se bo naknadno razvil posel, ampak je pa tako, da boš iskala rešitve oziroma možnosti za razvoj, kar te bo precej utrudilo, kasneje bo tudi nekaj dvomov o odločanju, ker se bo odprlo več poti, ampak ti bo vse to uspelo. Lepe karte za naprej. 8)  :)

Oooooooo, hvala, Žarek! Resnično upam, da se bo še kaj razvilo. Bo pa treba najbrž res še nekaj dela vložiti.
:-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #181 on: November 02, 2016, 12:09:23 PM »
Žarek pozdravljen!  :D
Mene pa zanima, na kaj moram biti pozorna v novembru?

Pozdravljena, hannah.

Imela boš možnost popolnoma novega začetka, tam, kjer imaš sedaj največ težav in kar te na vse načine obremenjuje že dlje časa. S to situacijo se ne soočaš dobro, ampak glej, imaš možnost začeti znova in iti po poti popolne sreče. Tvoj trenutek pride prav kmalu, sedanja situacija pa se bo popolnoma preobrnila. Srečno! :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #182 on: November 02, 2016, 12:10:10 PM »
Seveda se priskledim.
Ravno sem nazaj z uspešnega sejma in me zanima, ali se bo kaj posla odvilo tudi naknadno, torej po semu.

Hvala, Pika.  8)

Ja, iz te situacije se bo naknadno razvil posel, ampak je pa tako, da boš iskala rešitve oziroma možnosti za razvoj, kar te bo precej utrudilo, kasneje bo tudi nekaj dvomov o odločanju, ker se bo odprlo več poti, ampak ti bo vse to uspelo. Lepe karte za naprej. 8)  :)

Oooooooo, hvala, Žarek! Resnično upam, da se bo še kaj razvilo. Bo pa treba najbrž res še nekaj dela vložiti.

Dobro ti gre. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: November 02, 2016, 12:18:40 PM »
Seveda se priskledim.

Hvala, Pika.  8)

Dobro ti gre. ;) 8)

Jaaaaaaaaaa :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #184 on: November 02, 2016, 12:22:29 PM »

Pozdravljena, hannah.

Imela boš možnost popolnoma novega začetka, tam, kjer imaš sedaj največ težav in kar te na vse načine obremenjuje že dlje časa. S to situacijo se ne soočaš dobro, ampak glej, imaš možnost začeti znova in iti po poti popolne sreče. Tvoj trenutek pride prav kmalu, sedanja situacija pa se bo popolnoma preobrnila. Srečno! :)

Ojoj, tole se pa slisi zanimivo! Trenutno imam težave, kamor se obrnem, kakršnkoli preobrat bo dobrodošel  ;D
Hvala za vpogled  ;)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #185 on: November 02, 2016, 12:24:42 PM »

Pozdravljena, hannah.

Ojoj, tole se pa slisi zanimivo! Trenutno imam težave, kamor se obrnem, kakršnkoli preobrat bo dobrodošel  ;D
Hvala za vpogled  ;)

No, potem pa kar na vseh področjih pričakuj pozitivne spremembe. ;D Pa možnost je tudi enega posebnega daru, ampak daj času čas, da vidiš kaj točno bi to bilo. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #186 on: November 02, 2016, 12:30:51 PM »
Zdravo Žarek. Welcome back  :)

En pokuk mi samo naredi v mesec november. Bo dovolj  ;)

Hvala Žarek. Tole bi znalo bit dvoje... 1- bivši, ki je obnovil stik z otrokom po 6ih letih; 2- stanovanjska situacija, ki se ne premakne. Poslovno spremembe... No dvomim, se pa pustim presenetit ;)

Za mirnost absolutno podpišem. Hvala :)

Na splošno se bo zgodil neki preobrat v situaciji, ki traja že precej časa, verjetno gre za poslovni svet. Takrat boš tej situaciji morala nameniti več pozornosti, saj bo prišlo do dvomov.

V ljubezni manjša nestrinjanja, zaradi nekih načrtov, ki se jih ne bo dalo realizirati, drugače pa super karte. :)

V poslovnih vodah čakaš na neki odgovor, zaenkrat ga še ne bo oziroma če odgovor vseeno bo, le-ta ne bo tvojih željah.
Finačno se pokažejo neki izdatki za ljubljeno osebo ali pa za neko krajše potovanje s to osebo. Na neki način te zaradi financ to bremeni. :)

Sicer pa lepe karte, take bolj splošne. Ne bo nekih posebnih odstopanj, miren mesec in čisto prijeten. 8)

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #187 on: November 02, 2016, 12:40:26 PM »

Pozdravljena, hannah.

Hvala za vpogled  ;)

No, potem pa kar na vseh področjih pričakuj pozitivne spremembe. ;D Pa možnost je tudi enega posebnega daru, ampak daj času čas, da vidiš kaj točno bi to bilo. ;)

Hehe, bomo videli :) Hvala še enkrat!

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #188 on: November 02, 2016, 12:58:49 PM »
Dobro jutro, po krajši neaktivnosti sem ponovno na voljo. :)

Če bo katera želela sem na voljo za vprašanja. :)

oooo Žarek

veš da imam vprašanje  ;D
Kako kaže moji poslovni zadevi in sodelovanju z določenim podjetjem?
Tenkjuuuu  :-*

Poslovna zadeva je še v teku, možne težave s komunikacijo, rezultati bodo, vendar bolj kratkoročni.  :)

Sodelovanje s podjetjem pa bo žal neuspešno, saj je konkurenca preveč močna, medsebojna povezava je slaba, na situacijo gledate drugače. Zagotovo bi bilo dobro zamenjati strategijo poslovanja s tem podjetjem, da bi sodelovanje lahko bilo bolj konkretno.  :)

ulalaaaa ...dolgoročnih rezultatov sploh ne pričakujem, čeprav nebi bilo slabo  :laugh: je pa vse v teku, ja....sporočim  ;D
me pa je presenetil drug odgovor, ker se s tem podjetjem ful štekamo. Ful so odprti, komunikativni...
...in prav z tem podjetjem je zadeva v teku (pogajanju). Čakam samo na piko na i....
tudi to sodelovanje je kratkoročno.
bom poročala  ;D
hvala Žarek  :-*

Sem dojel kot da si spraševala za dve različni vprašanji... Kakorkoli, zanimiv je tvoj odziv, naj ti to sodelovanje uspe. Karte sicer niso bile najbolj vzpodbudne, zato tudi takšen odgovor.  ;)

Pismo Žarek, a veš kaj se mi je zdaj posvetilo....lahko pa da so oni samo navzven prijazni, in je njihov namen res čisto nekaj drugega kot ga kažejo, hmmmmmmmm...previdnost nebo odveč.
Si mi dal vetra  :laugh:
Hvala
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #189 on: November 02, 2016, 01:58:45 PM »
Žarek, me veseli, da si nazaj.  :)

Zanima me za mesec november. Kaj se kaže v kartah?
Hvala.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #190 on: November 02, 2016, 02:33:57 PM »
Zivijo Zarek...jaz bi tudi prosila za smernico za november...hvala  :-*

Nekaj, kar ti je v preteklosti prineslo srečo ti je zdaj prineslo izbire ali razočaranje. Ponovno naveži stik s to situacijo in preveri, kaj še lahko storiš, saj boš sicer v tem mesecu situacijo še vedno želela v prvotni obliki. Je pa čisto možno, da si odpovedala kakšno potovanje ali dogodek in te to sedaj žalosti. Sprosti ta čustva, nič ni izgubljeno. :)

Hmmmmm...zanimivo...potovanje bo in ni odpovedano...situacija pa..ne vem cist tocno kaj bi to bilo...ampak se bo verjetno ze pokazalo...hvala
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #191 on: November 02, 2016, 04:04:05 PM »
Dobrodosel Zarek! Poln nove energije verjetno. :) se priskledim tudi sama. Skrbijo me dolgorocne finance in pa najin stanovanjski problem: kako kaze? Bo podjetje poslovalo bolje ali bom morda nasla fino zaposlitev? In se glede nove clanice: kako kaze, vse ok? Prispe pred rokom? Hvala ti!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: November 03, 2016, 09:07:23 AM »
Evo nisem mobla Žarkove počakat, pa sem svojo potegnila.
Žarek, ko prideš pa lahko še svojo dodaš, od viška ne boli glava, a ne

LJUBICA

No ja, mogoče pa res: "Sanja svinja kukuruz"

Mogoče imam pa res za danes prevelika pričakovanja. Poročam čez nekaj ur
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #193 on: November 03, 2016, 09:10:49 AM »
 :laugh:
Dobra interpretacija pomena karte.

Danes bom svoji pujsi postregla s koruzo, potem pa šla naprej s svojimi pričakovanji.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #194 on: November 03, 2016, 09:17:44 AM »
Evo nisem mobla Žarkove počakat, pa sem svojo potegnila.
Žarek, ko prideš pa lahko še svojo dodaš, od viška ne boli glava, a ne

LJUBICA

No ja, mogoče pa res: "Sanja svinja kukuruz"

Mogoče imam pa res za danes prevelika pričakovanja. Poročam čez nekaj ur

Haha Tea  ;D Ljubica je zanimiva karta, mi je všeč, hvala.  8) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆